Şimdi Ara

Satılık Thermaltake Mini Symphony Sıvı Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde thermaltake mini symphony sıvı soğutma sistemi vardır kasa dışı soğutmadır işlemci vga kuzey köprüsü hortumlar ve vida seti herşeyi ile beraberdir.Radyatör ve pompası ayrı bir kabin içindedir sistem sorunsuzdur performans ve rahatlık arayanlar için birebir tavsiye ederim ortalama 2 ay filan kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı satma sebebim ise parayı farklı birşeyde kullanmak. isteyen olursa sistemi ayrı ayrı parça halinde de satabilirim takas düşünebilirim öncelikle ati bir ekran kartı veya sizin herhangi bir öneriz var ise onlarla da olur siz teklif sunun görüşelim detaylar için mesaj atabilir yada telefon ile özelden istediğiniz takdirde görüşebiliriz.
    NOT : pompasının 1 yıllıkta garantisi devametmektedir hortumlar yeni değiştirilmiştir

NOT : HER TÜRLÜ TAKAS TEKLİFİNE AÇIĞIM MESAJ ATIN DEĞERLENDİRELİM..!

Fiyat olarak 200 tl civarı düşünüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modality -- 26 Ocak 2013; 14:58:19 >

• Güncel.. Takas tekliflerine açıktır ürün.
  • iyatı nerdeki okuyamadım ben
  • 200 tl civarı bi fiyat düşünüyorum teklif ver ona göre yardımcı oluruz sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modality -- 26 Ocak 2013; 14:58:44 >
  • Güncel.... Tekliflerinizi bekliyorum.
  • Fiyat ve ürün çok iyi yanında coolant sıvı veya hortum veriyormusunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortum baya bir var elimde hortum ve vida setinden yana sıkıntı yok sıvısı konusunda saf su ve antifiriz kullandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahibinden.com da ayrıntılı resimler mevcut ordan da görebilirsiniz istanbul içi görüp alma şansınız da var hatta öyle olursa daha iyi olur.
  • Ürün ufak bir pazarlık ile 180 tlye satılmıştır. konu kapatılabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.