jucheck.exe jawa güncellemesi , bilgisayarı her açtığımda bunu soruyor. evet diyorum, yüklendi diyor. bilgisayarı kapatıp tekrar açıyorum yine aynı soru karşıma çıkıyor problem nedir?
Java güncellemesi de benim artık gücellemelerden canım sıkıldı kapattım gitti Çok öyle hata oluyor
bende kapatıcamda ozaman java uygulamalarını nasıl kullanıcaz
quote:
Orijinalden alıntı: gael
bende kapatıcamda ozaman java uygulamalarını nasıl kullanıcaz
Yok nondan bahsetmiyorum Otomatik güncelleştirme kapatma
güncellemeleri kapattım gene çıkıyor bu jucheck.exe denen nalet şey
Javanin güncellemesini şöyle kapatabilirsin C >Program Files > Java > jre6 >bin dizininin içinde javacpl.exe var. Bu exe'yi yönetici olarak çalıştırıp update kısmına gel ordaki check box'ı kaldır ve never check de. Birda açılmaz update. Eger hala geliyorsu jucheck.exe bir virus programı yukle.
Javanin güncellemesini şöyle kapatabilirsin C >Program Files > Java > jre6 >bin dizininin içinde javacpl.exe var. Bu exe'yi yönetici olarak çalıştırıp update kısmına gel ordaki check box'ı kaldır ve never check de. Birda açılmaz update. Eger hala geliyorsu jucheck.exe bir virus programı yukle.
hepsini yaptım ama şu kısım yok
''update kısmına gel ordaki chec....''
update diye bir yer yok?
gael
kullanıcısına yanıt
yönetici olarak çalıştırmazsan gelmez update kısmı
quote:
Orijinalden alıntı: Besaaa
yönetici olarak çalıştırmazsan gelmez update kısmı
teşekkürler hallettim
olmadı ama bir türlü. sağ tıklayıp yönetici olarak çlıştır diyorum ama olmuyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme