Şimdi Ara

JUBA KİMDİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: HOI2

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

JUBA değil JUMA

yanlışın var :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Juba_(sniper)

seninde yanlışın var

http://informationclearinghouse.info/article11282.htm

harbi sitede juma yazmışlar ya
    yanlış

• Juma degil Juba hatta Amerikalılar takmış bu adı Juba diye...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

insanları öldüren bir herife sempati duyuyorsunuz onuda anlamıyorum !!

Kardeş dinin nedir? Herhalde Müslümansın
    bilirmisin Mücahitler vardır dinleri için savaşan...

Ortada din savaşı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

quote:

insanları öldüren bir herife sempati duyuyorsunuz onuda anlamıyorum !!

Kardeş dinin nedir? Herhalde Müslümansın
    bilirmisin Mücahitler vardır dinleri için savaşan...

Ortada din savaşı yok.

hristiyanlar müslümanlara saldırıyor sadece din savaşıyla ne alakası var canım

• Çeçenistanda, Irakda, Filistinde, Keşmirde, Afganistanda,Doğu Türkistanda ve dünyanın diğer çeşitli yerlerinde her saniye akan Müslüman kanı varken, puşt ve papa(z)ları içlerindeki kini kusarken, hatta bu bir haçlı savaşı derken, birileri hala bu Din savaşı değil diyor.

quote:

'Uluslararası Prensipler diye birşey tanımıyorum. Yemin ederim ki bu bölgede doğmuş her Filistinli çocuğu yakacağım.
    Filistinli çocuk ve kadın, erkeğinden daha tehlikelidir. Çünkü çocuğun varlığı nslin devam etmesi demektir fakat erkek sınırlı bir tehdiddir. Yemin ederim ki eğer İsrailli bir sivil olsaydım ve bir Filistinliyle karşılaşsaydım, onu yakardım ve öldürmeden önce de işkence ederdim.
    Bir vuruşta 750 Filistinli'yi (Refah, 1956) öldürdüm.
    Askerlerimi Filistinli kadınlara tecavüz ettirerek teşvik ettim ki, onlar Yahudilerin birer kölesidir.Ve biz ne istersek yapabiliriz onlara.
    Kimse bize ne yapacağımız söyleyemez ama biz başkalarına söyleriz ne yapacaklarını. kasap şaron

Bir gün bu topraklarada o pisliklerin saldıracağı zaman gelecek, bakalım o zaman neler olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Emir Hattab

Çeçenistanda, Irakda, Filistinde, Keşmirde, Afganistanda,Doğu Türkistanda ve dünyanın diğer çeşitli yerlerinde her saniye akan Müslüman kanı varken, puşt ve papa(z)ları içlerindeki kini kusarken, hatta bu bir haçlı savaşı derken, birileri hala bu Din savaşı değil diyor.

quote:

'Uluslararası Prensipler diye birşey tanımıyorum. Yemin ederim ki bu bölgede doğmuş her Filistinli çocuğu yakacağım.
    Filistinli çocuk ve kadın, erkeğinden daha tehlikelidir. Çünkü çocuğun varlığı nslin devam etmesi demektir fakat erkek sınırlı bir tehdiddir. Yemin ederim ki eğer İsrailli bir sivil olsaydım ve bir Filistinliyle karşılaşsaydım, onu yakardım ve öldürmeden önce de işkence ederdim.
    Bir vuruşta 750 Filistinli'yi (Refah, 1956) öldürdüm.
    Askerlerimi Filistinli kadınlara tecavüz ettirerek teşvik ettim ki, onlar Yahudilerin birer kölesidir.Ve biz ne istersek yapabiliriz onlara.
    Kimse bize ne yapacağımız söyleyemez ama biz başkalarına söyleriz ne yapacaklarını. kasap şaron

Bir gün bu topraklarada o pisliklerin saldıracağı zaman gelecek, bakalım o zaman neler olacak.

Boşuna kardeşim, boşuna.Gözleri öyle bir kapanmış ki bunların

• HOI2 öyle birgün gelecekki düşman bizede açıktan saldırmaya başlayacak(şuan gizli gizli yapıyor zaten) o zaman herkes tek vücut olacak inşaAllah
  • inşallah o gün tek vücut olmayı başarabiliriz, eğer başaramazsak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

Hmmm insaları öldüyor diyorsunda bu adamı sempat duydugumuzu nerden çıkardın belki çıkarmıyoruz...

Ayrıca Amerikalı askerler o ülkeyi işgal ettiler tabikide onlara karşı olanlar ülkesini savunanlar olucak sen horozunda üstüne yürüsen sana kanat çırpar Amerikada o ülkeyi işgal ederse Juba gibilerde bu işgalcileri vurur...

hayır yani tamam bende amerikalıların güç kaybetmesini isterim ama marifetmiş gibi ölen insanların videolarını burda paylaşıp savaş naraları atmanıza anlam veremediğim için böle söledim ...
  • 600 ABD askerini indiren ve Vatananını Savunan ama Terörist diye gösterilen bir keskin nişancı...Aynı zamanda youtubede videolarıda mevcut!Vatan Savunmakta artık teröristlik olarak algılanıyor ya onu anlamış değilim hacım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq
    Ortada din savaşı yok.

sen öle san
    abd nin saldırdıgı ülkelerin dini kimliklerini incelersen ne dedigimi daha iii anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

600 ABD askerini indiren ve Vatananını Savunan ama Terörist diye gösterilen bir keskin nişancı...Aynı zamanda youtubede videolarıda mevcut!Vatan Savunmakta artık teröristlik olarak algılanıyor ya onu anlamış değilim hacım...

10 Tane Juba'n olacak... Gör sen şenliği...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shaban

Hmmm insaları öldüyor diyorsunda bu adamı sempat duydugumuzu nerden çıkardın belki çıkarmıyoruz...

Ayrıca Amerikalı askerler o ülkeyi işgal ettiler tabikide onlara karşı olanlar ülkesini savunanlar olucak sen horozunda üstüne yürüsen sana kanat çırpar Amerikada o ülkeyi işgal ederse Juba gibilerde bu işgalcileri vurur...

hayır yani tamam bende amerikalıların güç kaybetmesini isterim ama marifetmiş gibi ölen insanların videolarını burda paylaşıp savaş naraları atmanıza anlam veremediğim için böle söledim ...

Hmmm burda Jubayı öyle süper adam gösteren pek olmadı ben kendimce söylersem arkadaş merak etmiş bende bildiklerimi paylaştım ve eger aramıza keskin nişancılıgı seven arkadaşlar varsa Jubanın videolarını begenmiş olabilirler yani kimsede savaş narasıda yok ayrıca burda videoda paylaşılmadı Juba kimdir bilenler birkaç birşey söyledi...

• Hayret forum henüz kapatılmamış geçen bu konu açıldığında 30 dak içinde kapatılmıştı :)

Juba keskin nişancı vatanı için savaşan bir asker başka tanıma gerek yok.
  • Sonuçta Amerikanın Yapamadıgını yapıyor
    Sadece Askerleri öldürüyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CIZIK

Sonuçta Amerikanın Yapamadıgını yapıyor
    Sadece Askerleri öldürüyor...

Haklısın.İnsan olaya ne gözle bakarsa o gözle görüyor.

Bu konuyu okuyanlar birde Kurtlar Vadisi Irak izlerlerse iyice gaza gelirler .
  • Aha daha demin NTV'de gösterdi ABD askerleri 3 kişi ile 6 aylık çocuğu katletmiş...Gel de Juba olma şimdi hacım!Buyur burdan yak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 21 Kasım 2006; 14:10:21 >
  • Güzel, Allah attığını sabit kılsın. Bu kardeşimiz haberde yazdığı gibi amerikan generalinin yayınlamış olduğu bir eğitim dvd'siyle kendini eğitmiş. Dvd'yi malum yerlerden bulabilirsiniz adı; Ultimate sniper. Unutmayın amerika bizim değil bizim toprağımızın ve zenginliklerinin dostudur. Kolay gelsin.
  • Bu arkadaşın tişört ü var mı acaba ? Giyip new york sokaklarında dolasmak güzel olur :D

ADAMIN SNIPERLA COMELMIS FOTOSU

BEYAZ YAZILI JUBA

söyle bişey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.