Şimdi Ara

jpeg resim i arka plani transparan nasıl yaparım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
38.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bende iki saatten beri uğraşıyorum... :)
    Tamam sorun çözüldüyse,
    kolay gelsin...
  • çözdüm çözdüm eyvallah senin yardımın sayesinde meğer png deymiş problem yav :)
  • hort CS5te nasıl yapacağız peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 4 Mart 2012; 14:35:07 >
  • irfanview ile aç farklı kaydet tıkla dosya türü png seç saydam rengi işaretle kaydet
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcan

irfanview ile aç farklı kaydet tıkla dosya türü png seç saydam rengi işaretle kaydet

Evet. JPG Bir dosya saydam şekilde görünürken kaydedilse bile artalan kendi kendine beyaz ile dolar. Saydam olarak kaydetmek için PNG seçeneğini seçmeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KariSehir

quote:

Orijinalden alıntı: akcan

irfanview ile aç farklı kaydet tıkla dosya türü png seç saydam rengi işaretle kaydet

Evet. JPG Bir dosya saydam şekilde görünürken kaydedilse bile artalan kendi kendine beyaz ile dolar. Saydam olarak kaydetmek için PNG seçeneğini seçmeniz gerekir.

CS5te yapıyorum ama boyut çok büyük oluyor. avatar yapacağım 12 kb falan oluyor? Mesela bu dosyaya öyle yapabilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 4 Mart 2012; 22:33:01 >
  • şu resmin arka planını transparan yapabilir misiniz
     jpeg resim i arka plani transparan nasıl yaparım..
  • ekledim
     jpeg resim i arka plani transparan nasıl yaparım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayhan -- 7 Mayıs 2015; 6:45:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.