Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Joytech T-501 (Manuel) Elektronik Sigara(2 Adet, Kutulu) Satın Al 27 Şubat 2014 18:38 1 1 Joytech T-501 (Manuel) Elektronik Sigara(2 Adet, Kutulu) Arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce heves edip elektronik sigara aldım. Uzun araştırmalarım sonucu portatif ve sigaraya benzerliği dolayısıyla dünyaca ünlü marka olan Joytech T-501 Manuel modelini aldım. Ürünü en fazla 10-15 gün kullanmışımdır yani sıfır denecek kadar temiz ve orjinal bir ürün. Anladım ki ben sigarayı bırakamayacağım. Şimdi de kullanmadığım ürünü satmaya karar verdim. 5 ay önce tam 180 TL sigaraya + 40 TL de likitlerine ödedim. İsterseniz araştırabilirsiniz. Şimdi bu sıfır denecek ürünü herşey dahil 100 TL ye veriyorum maksat boşa durmasın.. Videosuna bakarak ne kadar kaliteli ve ne kadar çok duman sağladığını görebilirsiniz..Likitler bitkisel ve kalitelidir.. Hazır kutlu üründe ; 2 x Elektronik Sigara (Manuel) 2 x Güç Sağlayıcı Batarya 1 x Şarj Aleti 6 x Likiti doldurduğumuz kartomizer 2 x 20 ml Bitkisel Likit (Dilerseniz 20 TL ye internette devamlı likit sağlayabilrsiniz. 1-2 Ay gidiyor. Buydun Video :http://www.youtube.com/watch?v=VtWBAkZX4WMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Masaüstü PC+ LCD Ekran Creative Hitz MA-350 Sıfır Kulaklık Joyetech 510-T Elektronik Sigara Seti + Likit Joytech T-501 (Manuel) Elektronik Sigara(2 Adet, Kutulu)