Şimdi Ara

Joyetech 510-T Elektronik Sigara Seti + Likit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar En fazla 1 haftada 10 15 kez içmişimdir..Kutulu,tertemiz..2.EL denmeyecek kadar sıfır, sıfır denecek kadar 2.EL bir ürün :)) Taklit mallarla karıştırmayın markası Joyetech' tir.

Full sete dahil olanlar ;

- 2 Adet Joyetech Elektronik Sigara (2 x Atomizer ve 2 x Batarya)
    - 5 Adet 20 ml bitkisel kaliteli likit (Tanesi 25 TL'den alındı ) (Elma, Şeftali, 2 x RY4, Türk Tütünü)
    - 6 Adet kartuş
    - Orjinal Şarj aleti, USB, Kutulu

Fiyat : 100 TL 'dir

Joyetech 510-T Elektronik Sigara Seti + Likit Joyetech 510-T Elektronik Sigara Seti + Likit Joyetech 510-T Elektronik Sigara Seti + Likit
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rexiach -- 30 Ocak 2014; 20:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rexiach

Arkadaşlar En fazla 1 haftada 10 15 kez içmişimdir..Kutulu,tertemiz..2.EL denmeyecek kadar sıfır, sıfır denecek kadar 2.EL bir ürün :)) Taklit mallarla karıştırmayın markası Joyetech' tir.

Full sete dahil olanlar ;

- 2 Adet Joyetech Elektronik Sigara (2 x Atomizer ve 2 x Batarya)
    - 5 Adet 20 ml bitkisel kaliteli likit (Tanesi 25 TL'den alındı ) (Elma, Şeftali, 2 x RY4, Türk Tütünü)
    - 6 Adet kartuş
    - Orjinal Şarj aleti, USB, Kutulu

Fiyat : 125 TL 'dir

Joyetech 510-T Elektronik Sigara Seti + Likit Joyetech 510-T Elektronik Sigara Seti + Likit Joyetech 510-T Elektronik Sigara Seti + Likit
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Izmırdeyım cıhaz gormek ısterım ?
    Dıger cıhazlardan farkı ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirin neresindesin dostum ? Diğerlerinden farkı konusunda pek bi bilgim yok ama kalite ve duman yoğunluğu olarak gayet güzel. normal sigaradan daha çok duman çıkartıyor. Birde markası kaliteli yani ömrü uzun.
  • quote:

öncelikle merhaba , ilanını baltalama gibi bir niyetim yok sakın yanlış anlama , ama çok zararlı bir ürün , kendimde bizzat kullandım , ciğerlere çok zararı var ve öksürüğe yol açıyor , alıcak ilgilenen arkadaşlara uyarım olsun ... insanı bi uyarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reymem

quote:

öncelikle merhaba , ilanını baltalama gibi bir niyetim yok sakın yanlış anlama , ama çok zararlı bir ürün , kendimde bizzat kullandım , ciğerlere çok zararı var ve öksürüğe yol açıyor , alıcak ilgilenen arkadaşlara uyarım olsun ... insanı bi uyarı

Biraz katılıyor, biraz katılmıyorum. Mesela sigara da zararlı bir ürün =) Ve ya sigaradan kat kat daha zararsız bir ürün diyeyim farklı bir pencereden bakarsak. Teşekkürler
  • quote:

Biraz katılıyor, biraz katılmıyorum. Mesela sigara da zararlı bir ürün =) Ve ya sigaradan kat kat daha zararsız bir ürün diyeyim farklı bir pencereden bakarsak. Teşekkürler

sigaradan daha zararlı bi ürün
  • Sigara Üreticileri like this
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takasa açıksa bir kaç şey ile değiş tokuş yapabiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

Takasa açıksa bir kaç şey ile değiş tokuş yapabiliriz :)

Dinlemedeyim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.