Şimdi Ara

Joystick Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Trust gxt 555 predator ile logitech extreme 3d pro
    Arasinda kaldim.Trust titresimli logitech titresimsiz
    ve x plane 11 de kullanmak istiyorum.Tavsiyenize muhtacim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu iki ürün arasında kaldım. Sen hangisini tercih ettin? Deneyimlerin nedir?
    Trust aldım, bu hafta.Rudder ve titreşim mevcuttur.Simulasyon oyunlarında çekincelerim vardı,ancak tepkiler oldukça iyi çevirdiğin gibi tepki veriyor hassasiyeti iyi, tamamı plastik ürün masa üstünde rahat oturuyor, fakat ani manevrada hareket edebiliyor,hafif bir ürün extreme 3d de öle ikisi aynı performansta sayılır, il2 uçak oyununda oynadım oldukça iyiydi tepkiler ve titreşim bu oyunda aktif oluyor ateş ve vurulduğunda titriyor. Gaz kolu aşağıda kaydırmalı fiyatına göre iyi hb den 130 a aldım.Bu fiyata tam iyi ürün, tabi eksiler var,

hafif olduğu için diğer elinle biraz tutmak gerekiyor.

Ama bu fiyata bu kadar daha iyi ürünler altı ağır oluyor kaymıyor joystic daha yaylı oluyor bu o tarz joysticlere göre sert ama takılacak yada eksi olacak kadar değil.Bu fiyata oldukça iyi diyebilirim.Daha iyisi için hotas x warthog yada defender cobra m5 alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 7 Ocak 2018; 21:50:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.