Şimdi Ara

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arda989

quote:

Orijinalden alıntı: Kayrancioglu

Arkadaşlar oyunun kutulu versiyonu Türkiye ' de satan herhangi bir yer var mı ?

Hocam şu ilanlara bakabilirsiniz..http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/journey-collectors-edition-ps3-stoktaaaaa-91007449
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-journey-collectors-edition-sifir-stokta-90469298

Teşekkürler ama bunlarda baya insafsızmış :)

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar oyunun kutulu versiyonu Türkiye ' de satan herhangi bir yer var mı ?

Hocam şu ilanlara bakabilirsiniz..http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/journey-collectors-edition-ps3-stoktaaaaa-91007449
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/ps3-journey-collectors-edition-sifir-stokta-90469298

Teşekkürler ama bunlarda baya insafsızmış :)

Ee kolay kolay bulunmayınca arşivciler atlıyor diye adam koyuyor fiyatı kafasına göre

• Oyun psn de mi var sadece? ne kadar bilginiz var mı? ona göre psn 1 yıllık alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Oyun psn de mi var sadece? ne kadar bilginiz var mı? ona göre psn 1 yıllık alabilirim.

PSN'de 29 TL'den satılıyor. Ayrıca Flow-Flower ve Journey'den oluşan kutulu koleksiyon sürümü de var.

Artık kardeşlik mi yaparsınız yoksa kutulu sürümünü mü alırsanız o size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 19:34:3 >
  • Siz diğer 2 oyunu oynadınız mı ? journey gibi mi yoksa bişey kaybetmez miyim ?
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Evet oynadım. Flower, Journey kadar özgün bir oyun ancak Flow'u pek sevmedim. Eğer imkanın varsa kutulu sürümünü almanı tavsiye ederim, içerik olarak çok zengin bir paket(3 oyunun dijital müzik albümü, 3 mini oyun, avatar paketi vs.).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 19 Ağustos 2013; 18:10:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Evet oynadım. Flower, Journey kadar özgün bir oyun ancak Flow'u pek sevmedim. Eğer imkanın varsa kutulu sürümünü almanı tavsiye ederim, içerik olarak çok zengin bir paket(3 oyunun dijital müzik albümü, 3 mini oyun, avatar paketi vs.).

Kutulu alayım bakalım, diğer 2 oyunu da merak ediyorum, zaten psn den alınca çöp oluyor, kimse satın almıyor. en kötü 50-70 arasına satarım heralde. TEşekkürler sizede.
  • 2 saate bitti heralde bir solukta, değişik bir oyun, tek kelime söz olmadan, böyle sanatsal, müzikler ortamlar, çok ilginç bir oyun.
  • quote:

2 saate bitti heralde bir solukta, değişik bir oyun, tek kelime söz olmadan, böyle sanatsal, müzikler ortamlar, çok ilginç bir oyun.

Hocam kutulu versiyonunu nereden aldınız acaba?
  • quote:

quote:

2 saate bitti heralde bir solukta, değişik bir oyun, tek kelime söz olmadan, böyle sanatsal, müzikler ortamlar, çok ilginç bir oyun.

Sizin o pahalı bulduğunuz linklerden ,pahalı zaten, dün geldi oyun bitirdim, direkt. 2. el oldu artık 70 'e verebilirim düşünürseniz.
  • quote:

Dostum, kutulu tavsiyen için teşekkürler, FLOWER benimde acayip hoşuma gitti baya değişik bişey, FLOW beni de sarmadı, ama Journey 1 oturuşta kalkmadan bitirdim valla o kadar sardı. Ki internet kesik bu hafta, single modda gittim, hiç sağda solda başkalarını görmeden oynayıp bitirdim.

Satılığa çıkardım tertemiz 70+kargo isteyene gönderebilirim.

ilan >>http://forum.donanimhaber.com/m_80153024/f_//tm.htm#80153024

• quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

http://shopto.net/video%20games/ps3/PS3JO03-journey-collectors-edition
    http://mariio128.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=31497

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    Journey'i bir kez bitirip satarsan o oyuna yazık edersin.

Ayrıca ICO & Shadow of the Colossus Collection paketini de almanı tavsiye ederim. Bu oyunlar Journey ve Flower'dan 10 kat daha etkileyici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 18:42:19 >
  • quote:

Journey'i bir kez bitirip satarsan o oyuna yazık edersin. Şimdiye kadar tam 35 kez bitirdim, hala yeni yollar ve mekanları keşfediyorum. Zaten internet üstünden tanımadığın kişilerle sadece simgelerle iletişim kurup, birlikte yeni yerler keşfetmek, onu bilmediği yerlere götürmek inanılmaz bir deneyim.

Ayrıca ICO & Shadow of the Colossus Collection paketini de almanı tavsiye ederim. Bu oyunlar Journey ve Flower'dan 10 kat daha etkileyici.

JOURNEY - PS3 EXCLUSIVE

Dostum, oyun yükleme yapıyor ya , gerek kalmayacak diye düşündüm cd ye yanlış mı?

• quote:

Dostum, oyun yükleme yapıyor ya , gerek kalmayacak diye düşündüm cd ye yanlış mı?

Disk olmadan oyun açılmaz. İstersen deneme amaçlı diski takmadan oyunu başlatmaya çalış, hata verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 25 Ağustos 2013; 18:37:07 >
  • quote:

quote:

Disk olmadan oyun açılmaz. İstersen deneme amaçlı diski takmadan oyunu başlatmaya çalış, hata verecektir.

Gece deneyeyim bakayım, öyledir büyük ihtimalle, şansa fibere geçeyim diye aboneliği yeniletmedik, açıkta kaldım 10 gündür. hafta başı bi el atayım başkalarıyla da takılmak nasılmış merak ettim. Kumda kayma süper yapmışlar yalnız.

• Oyunu toplam iki kere bitirdim.

İlkinde: %75'ini online, %25'ini tek. (Kaybettik birbirimizi)
    İkinci efsaneydi: Tamamını online.

Journey, kesinlikle müthiş bir deneyim oldu. Hele atmosfer. Tek başıma oynasam belki bu kadar müthiş olmazdı ama online...

Düşünün, bir çölde tek başınasınız. İleride hareket eden bir nokta görüyorsunuz. O nokta bir insan, sizin yol arkadaşınız, kardeşiniz, kaderdaşınız.

Journey'de diğer oyuncularla karşılaştığımdaki mutluluğu anlatamam.

Bugün ikinci oynayışımda oyundaki parçaları toplaya toplaya bana eşlik eden kişi, bana ulaş.

• Hocam "Oyuncular Buluşması" kismindan kimlerle oynadiginiza bakabiliyorsunuz ben oyunu bitirir bitirmez oynadigim arkadasi bulup mesaj atmistim hala eklidir PSN'imde :)
    Edit : Yazim hatasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The False Shepherd -- 29 Ocak 2014; 21:05:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

/>

Oyunu toplam iki kere bitirdim.

İlkinde: %75'ini online, %25'ini tek. (Kaybettik birbirimizi)
    İkinci efsaneydi: Tamamını online.

Journey, kesinlikle müthiş bir deneyim oldu. Hele atmosfer. Tek başıma oynasam belki bu kadar müthiş olmazdı ama online...

Düşünün, bir çölde tek başınasınız. İleride hareket eden bir nokta görüyorsunuz. O nokta bir insan, sizin yol arkadaşınız, kardeşiniz, kaderdaşınız.

Journey'de diğer oyuncularla karşılaştığımdaki mutluluğu anlatamam.

Bugün ikinci oynayışımda oyundaki parçaları toplaya toplaya bana eşlik eden kişi, bana ulaş.

Ico senin kafanı koparırım. Canım journey istedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Ico senin kafanı koparırım. Canım journey istedi.

Adam 'Ali Hasan baş kesen.'

İnsanın canı istemez mi hiç? İki kere bitirdiğim halde canım yine istiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Hocam "Oyuncular Buluşması" kismindan kimlerle oynadiginiza bakabiliyorsunuz ben oyunu bitirir bitirmez oynadigim arkadasi bulup mesaj atmistim hala eklidir PSN'imde :)
    Edit : Yazim hatasi.

Oyunu oynarken "Oyuncular Buluşması"na bakmıştım ama isim çıkmamıştı. Bazı oyunlarda (Mesela Saints Row 2) oyuncu kimliği "Oyuncular Buluşması"na kaydolmaz ya, bende göremeyince ve oyundaki gizemliliği göz önüne koyunca çıkmaz dedim.

Şimdi baktım ve gördüm. Teşekkür ederim, makbule geçti.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.