Şimdi Ara

Josico Hakkında kısa kısa ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

José Joaquín Moreno Verdú

Villarreal'de 2002 yılından beri forma giyen İspanyol oyuncu takımda aynı zamanda ikinci kaptan görevinde. Tam adıyla José Joaquín Moreno Verdú 33 yaşında ve 1.77 boyunda. Orta sahada çalışkan ve sert görüntüsüyle dikkat çeken İspanyol oyuncunun en büyük özelliği defansif yönünün kuvvetli oluşu. Geçtiğimiz sezon 13 kez Villarreal forması giyen Josico F.Bahçe'nin transfer etmek istediği Senna'ya formayı kaptırmış durumda. Albacete Balompie ekibinde profesyonelliğe başlayan Josica 2002 yılında UD Las Palmas ekibinden kadroya katılmıştı.

Doğum Tarihi: 06/01/1975
    Doğum Yeri: Hellin, İspanya
    Ülke: İspanya
    Boy: 1.77
    Ağırlık: 73 kg

Sezon Maç Gol Takım
    2007 - 2008 13 0 Villarreal
    2006 - 2007 26 1 Villarreal
    2005 - 2006 26 1 Villarreal
    2004 - 2005 29 1 Villarreal
    2003 - 2004 25 0 Villarreal
    2002 - 2003 30 2 Villarreal
    2001 - 2002 29 4 UD Las Palmas
    2000 - 2001 32 2 UD Las Palmas
    1999 - 2000 33 4 UD Las Palmas
    1998 - 1999 35 4 UD Las Palmas
    1997 - 1998 34 2 Albacete Balompie
    1996 - 1997 34 2 Albacete Balompie
    1995 - 1996 28 2 Albacete Balompie

• Yapay Zekanın Yanıtı

Josico Hakkında Bilgiler

Josico, kurumsal sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk konularında faaliyet gösteren bir şirkettir. Kuruluş amacı, işletmelerin çevresel ve sosyal etkilerini azaltmalarına yardımcı olmaktır. Josico, şirketlere sürdürülebilirlik stratejileri geliştirme, çevresel ayak izlerini azaltma ve sosyal sorumluluk girişimlerini uygulama konusunda destek sağlar.

Josico'nun hizmetleri arasında sürdürülebilirlik raporlaması, çevresel yönetim danışmanlığı ve topluluk ilişkileri desteği yer almaktadır. Josico, şirketlerin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına ve paydaşlarla olumlu ilişkiler kurmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Josico, küresel ölçekte faaliyet gösteren, sürdürülebilirlik konusunda uzman bir şirkettir. Kurumsal sürdürülebilirliğin önemine inanan Josico, işletmelerin çevresel ve sosyal performanslarını iyileştirerek uzun vadeli başarı elde etmelerine yardımcı olmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tube da bi videosunu bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

tube da bi videosunu bulamadım

Biraz zor bulursun
    Çünkü adamın yaptığı kayda değer hiç birşey yok
  • aslında geçtiğimiz sezon hariç oynadığı takımların yükünü çekmiş. ayrıca oynadığı takımlarda en az 3 sene geçirmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

tube da bi videosunu bulamadım

kaliteli oyuncunun tubelerde mubelerde işi olmaz zaten

• adam 34 yaşına merdiven dayamış. buna da bi 7-8 milyon euro verirler. hangi sivri zekalı yönetici karar verdi acaba.
  • Fenerbahçe her sezon muhteşem ve akıllı transferler yaparken bu sene kafalarına birşey düşmüş olmalı.İhtiyar oyunculara verilen paralar, Emre'ye ve özellikle Guiza'ya verilen çuvalla para gerçekten çok garip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kısa soru
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beşiktaşın gordon işine döndü galiba bu transfer.
  • Bence:

Güiza yerinde transfer;ama bu Josico ile FB yönetimi beni gerçekten üzdü.
  • Sabredin diyenlere birkaç sözüm var:
    Josiconun yaşını,geçen seneki performansını geçtim,Aziz Yıldırım ne demişti:Aureliodan daha iyi transfer yapacaz bizde bu güç var demişti?Hani ne oldu bu güce?Madem alamayacktın niye Fenerbahçe taraftarını umutlandırdın?
    Niye Aurelio yu ve Appiah ı bedava gönderdin?
    Belki bu sözleri söylemeyip "bu yıl transfere bu kadar para ayırdık gücümüz buna yetti" dese canım kurban.Madem iddialı konuşuyorsun icraata da dökeceksin.
  • bu adam sanirim lazetic gibi biri. yaslisi tabi. ama yaziklar olsun. bu kadar beklemelere sayfalarca uzayan topiklere 30000 adet alinan kombinelere... uyuttunuz resmen yaa!!!
  • Bonservisi ne kadar
  • Şaka gibi transferler yapıyoruz inanın bu guizadanda ismi her ne ise bu elemandanda komisyoncular bayağı para kazanmıştır...Şu adama verilen para ile Mehmet Topuz alınamazmıydı???
  • Şaka gibi transferler yapıyoruz inanın bu guizadanda ismi her ne ise bu elemandanda komisyoncular bayağı para kazanmıştır...Şu adama verilen para ile Mehmet Topuz alınamazmıydı???
  • ya gelmedn neden eleştiriyorsunuz onu anlmaıyorum ya durun bakalım....
  • ARKADASlar sabahtan berı bu haber yalandır diye umıtle bekledım sıteden yalanlanır dıe ama yok yok olmuyorr malesef gercek adam gelecek ve bazı arkadaslar bekleyelım DESTEK verelım demısler ama neyın destegı azız yıldırım bızı buyuk beklentıler ıcıne sokup bu yasına kadar ıspanya dısına cıkmamıs bı ısımlemı bu beklentımzı karsılayacaktı!adam bellı vasat bı futbolcu bunu yonetımde bılıyor herkeste sorun bu vasat ısmı kazandırmakta neden ısrar edıldı? Deselerkı kadromuz yeterlı kımsenın bısey dıecegı yok weya dersınkı kardesım yetıstıremedık adam kalmadı devre arasında alacaz veya afrıka kokenlı gelecek vaddeden bı adam alırsın ılerde satarım hem 6+2 de yedek beklemeyıde kabul eder homurdanmalar olsada bu kadar kımse uzulmezdı emınım..tum fenerbahcelı arkadaslarım aynı soku sabahtan berı yasıyor azınlık kesımse ıyı nıyetlı bekleyelım dıyor ama bu fenerbahcemızın vızyonu deıl malesef...Azız baskan ne demıstı fenerbahceyı dunya klubu yapacam bunun ıcın anelkalara ortegalara delı paralar werılmedımı werrımlı olmasada bu feenerın wızyonunu yukselttı roberto carlosu turkıyeye getırıp tawan yaptırdı ama sımdı ıspanya lıgınden sırada(!) bı topcu getırırek mı wızyonumuz budur denecek,yarın oburgun ıkıncı torbadan villareal gelecek mactan once ooyuncu lıstelerı acıklanınca ıspanya mıllı takımın onlıberosu senna bı tarafta dıer tarafta senanın yedegı edmılsonun yedegı josıco!!! eee nerde kaldı wızyon bu roberto carloslar guızalar anelkalar wızyon ıcındı hanı?ınan bana gs yonetımı ılk defa bu sene bızı gectı transferde hıc sewmesemde hıncalın bı saptaması wardı bızım anelkayı aldıgımız donemde hatırlarsanız rıbery gs ye gelmıstı hıncal aynen dedıkı bu wızyon farkıdır fener anelkayı getırırken gs belkı ılerde cok parlayabılecek ama daha dusuk bırını aldı bu yuzden fener kulubu dunya kulubu olma yolunda gıdıyordu ama buyuk sekteye ugradıgını we tum bu cabaların buyuk olcude hayal kırıklıgına donustugu kanısındayım...AZız baskan sana son sozum eger bu yolda gıdersen ben we mılyonlarca fenerbahce asıgını sana saygı duyan mılyonlarca kısıyı karsına alacaksın bunca yaptıgın emekler bosa gıdecekk bıze kazandırdıkların ıcın tesekkur edıp cekılmenı ısteyecez we emın ol arkandan bu mantıkla gıdersen gerı don dıyen bınlerce fenerlıyı bulamayacaksın malesef....

not: bazı arkadaslar rıbery ıyı fılan dıebılırlerr ıyı cıktı sonradan dıebılırler ama unutmayın rıbery 33 yasında we 2ncı sınıf deıldı geldıgınde gelecek waddedıyordu

• Aziz başkan Senna ve Alonsoyu almak için uğraştı ama adamlar satmadı !!!!!!!!
  • puhaha 34 yasinda ,josico kim bea
  • İyi oyuncu olabilir, faydalı olacağına da inanıyorum, bu yılki en iyi transferimiz bu olabilir ayrıca...
    Ama beklenen transfer bu değildi.
    Bu yıl transferde yine çok yanlışlar yaptık.
  • Ben de çok faydalı olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.