Şimdi Ara

José Mário dos Santos Mourinho Félix (Totem) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gny*

José Mário dos Santos Mourinho Félix (Totem)

Biliyorsun bu sene Fenerin alamadiklarini biz aliyoruz. Feneein alamadigi sneijder geldi drogba geldi sira Mourinho da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thør

Senin zihniyetindekiler yüzünden Lucescu şampiyon olduğu halde kovulup Fatih Terim geldi.

Ozhan canaydin in hayatindaki en buyuk Hataydi kendisi de ölmeden once soyledi en buyuk hatam die. Adam Lucescu ile devan etse belki suan hayatta bile olabilirdi. Lucescu ki takima sampiyonlar liginde çeyrek final oynatti. Perezli victoriali elli yuz bin dolarlik adamlarla takimi sampiyon yapti ve sampiyonlarrliginde gruptan cikardi ve terim ugruna kovuldu. Terimdede oyle bir mide varmiski sampiyon teknik direktoru kovdurup yerine geldi hemde utanmadan sikilmadan. Takima yaptigi felipe pinto muhammed sarr vs. Gibi bir suru ise yaramaz tansfer yaptırdı takimi borca soktu şampiyon takimi sirf Lucescu nun takimi die o buyuk egosuyla dagitti. Sonrada gidip takima fenerden 6 yedirdi. İmparatormus pehhh

• Yok devenin bale pabuçu.
  • destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: De Profundis

Değmeyin keyfimize yav, valla bizden mutlusu yok bugünlerde:))

Devam renktaşlar, eğlenceyi kesmeyin:))

Yıllardır izlememiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

destek

full destek
  • Su adami GS'imin basinda gormeden olmek istemiyorum

• Yabancı olarak en beğendiğim TD laf yok ama bir yandanda FATİH TERİM var usta. Şuan fatih hoca Yaklaşık 1.5 yıldır oldukça başarılı.

2 sene sonra ne olur bilinmez. Ama başarısızlık gelecekse varsın fatih hocayla gelsin be usta. Çok mu karamsarız bilmem ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

Yabancı olarak en beğendiğim TD laf yok ama bir yandanda FATİH TERİM var usta. Şuan fatih hoca Yaklaşık 1.5 yıldır oldukça başarılı.

2 sene sonra ne olur bilinmez. Ama başarısızlık gelecekse varsın fatih hocayla gelsin be usta. Çok mu karamsarız bilmem ki.

Fatih hoca acil kendine gelmeli 6-0 dan daha buyuk etki yaratir bu kadroyla sampiyon olamaamasi.

• Ulan Mourinho gelse 2 hafta sonra onu da gönderirsiniz siz. Kime ne anlatıyorsunuz? Fatih Terim gider ahh imparator diye ağlarsınız, Mourinho gelir istifa diye bağırırsınız, adam gider 2 hafta sonra ahh Mourinho diye ağlarsınız. Pehh
  • Morinho gelirse GS Av rupanın en büyük kulüplerinden birisi olur ve TR liginin kalitesi ve marka değeri artar bu bir rüya olabilir sadece....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Ulan Mourinho gelse 2 hafta sonra onu da gönderirsiniz siz. Kime ne anlatıyorsunuz? Fatih Terim gider ahh imparator diye ağlarsınız, Mourinho gelir istifa diye bağırırsınız, adam gider 2 hafta sonra ahh Mourinho diye ağlarsınız. Pehh

Terim cok abartiliyor. Oysa Denizli bu takımı hagi taffarel popescu gibi yıldızlar olmadan sadece Şampiyonlarin katildigi sampiyon klupler kupasında yari final oynatmistir. Avrupanin en iyi dort takimindan biri yapmistir. Uefa kupasini aldığımızda sampiyonlar liginden elenip geldik o sene hic kimse avrupanin en iyi dort takimindan biriyiz diyemezdi oysa mustafa denizli zamaninda kesin olarak en iyi dort takimdan biriydik. Hic unutmam eledigimiz monaconun hocasi arsen wengerdi. Ne muhtesem basariydi. Hagi olmasa Bükreş ide yenip final oynayacaktik. Bu yuzden illaki futbol anlaminda avrupa fethediliyorsa ve imparator olunuyorsa mustafa denizli terimin onundedir.

• jose takımı değil kendini üstte tutan bir teknik adam ama Fatih Terim her zaman Galatasaray herşeyden büyüktür der, ben bir Galatasaraylı olarak asla josenin sözlerini kabul edemem jose ben kazandım ben şampiyon oldum ben kupayı aldım tarzında olan bir adam, josenin teknik bilgisi çok yüksek gelse şampiyonlar liginde bile şampiyon yapar ama şampiyon olunca ben şampiyon oldum diyen adamdan şampiyonluk istemem
    ne çok şampiyon demişim ya la
  • Simdi hocaya ayip olacak ama destekliyorum

• ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

İMPARATOR ALAYINA GİDER SİZ İSTESENİZ DE İSTEMESENİZ DE BU TAKIMIN TEKNİK DİREKTÖRÜ İMPARATOR FATİH TERİMDİR AZALARAK BİTERSİNİZ İNŞALLAH.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De Profundis

Değmeyin keyfimize yav, valla bizden mutlusu yok bugünlerde:))

Devam renktaşlar, eğlenceyi kesmeyin:))

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yarıldım laaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn

laan ne adamlarsınız yaa gece gece karnıma ağrılar girdi

nerden buluyorsunuz böyle videoları

Dayıda maşallah ne güzel oynuyor.Hasçiki dıpçiki dıpçik çik çik

• quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

Cv'sini bize göndersin, değerlendiririz. Geri dönüş sağlarız

muhahahahahah :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.