Şimdi Ara

Joop parfüm 99₺ Gratis online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
5.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gratis gibi bilinen bir yer çakma mı gönderecek bilmiyorum bunlarda çakma gönderirse kime güvenip alışveriş yapacağız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaço58

Gratis gibi bilinen bir yer çakma mı gönderecek bilmiyorum bunlarda çakma gönderirse kime güvenip alışveriş yapacağız
    parfüm alınacak 3 yer var. Boyner, sevil, sephora. Diğer sitelere göre pahalı çünkü orijinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camit

Afili Kozmetik (missliva) bandrolüyle geldi. ÜStünde jelatin falan yoktu. Muhtemelen çakma parfümler... İade etmeyi düşünüyorum.
    Hocam missliva trendyolda da satış yapıyor ve yorumlar gayet iyi. Ben daha önce kullandığım için biliyorum koku aynı yani orjinal. Batch koduda sorguladım 2019 üretim parfüm. Bir sıkıntı gözükmüyor sadece dış jelatini yok. Oda çok mühim değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladinho

parfüm alınacak 3 yer var. Boyner, sevil, sephora. Diğer sitelere göre pahalı çünkü orijinal

Alıntıları Göster
    Bu fikre nerden kapıldınız hocam ? Boynerde birçok ürün piyasadan pahalı. Aynı eti Nusret de yerken 300 lira ama Kardeşler Mangal da yerken 50 lira. Bunun gibi düşünün

• cboy60 kullanıcısına yanıt
    forumdan bir arkadaş yazmıştı, parfümleri sadece bu 3 satıcıya dağıttıklarını söylüyordu ama nerde o yorum bulamam şuanda :) Benim almak istediğim parfümler taracıyı sekmesinde yıldızlı her zaman. Her gün kontrol eder bakarım indirim kampanya var mı diye. Piyasadan ucuz ya da piyasayla aynı fiyatı denk getirirsem alıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladinho

forumdan bir arkadaş yazmıştı, parfümleri sadece bu 3 satıcıya dağıttıklarını söylüyordu ama nerde o yorum bulamam şuanda :) Benim almak istediğim parfümler taracıyı sekmesinde yıldızlı her zaman. Her gün kontrol eder bakarım indirim kampanya var mı diye. Piyasadan ucuz ya da piyasayla aynı fiyatı denk getirirsem alıyorum :)
    yani şu heryerdeki kalıcı deel yorumları bu yüzden mi
  • Hb den ck be 200 ml parfüm almıştım iade edeceğim isteyen varsa satabilirim 130 tlden. Hiç kullanmadım 140 tlden faturası da var

Joop parfüm 99₺ Gratis online

Joop parfüm 99₺ Gratis online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 16 Haziran 2020; 10:20:33 >

• Burasi ikinci el satis yeri degil ayrica aciklamada ck one yaziyor ama fotograf ck be ye ait

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Sen buranın amiri misin bak dalgana ilanda ck be yazıyor zaten

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadillakkk -- 16 Haziran 2020; 10:20:33 >

(Degistirmeden once ck one yaziyordu ...)

Durust olun

Seni başka konularda da görüyorum herşeye salça oluyorsun sonuçta foto eklemişim yalan mı söylicem ben değişiklik yapmışım zaten sen de üstüne yazmışın işine bak herşeye karışma

• quote:

Orijinalden alıntı: kadillakkk

Seni başka konularda da görüyorum herşeye salça oluyorsun sonuçta foto eklemişim yalan mı söylicem ben değişiklik yapmışım zaten sen de üstüne yazmışın işine bak herşeye karışma
    Gratis in 99 liraya sattigi parfumun basligi , baska yerden alinmis urunun ikinci el satis mecrasi degildir

Usulune uygun yerde satis yapin. Ayrica insanlari yaniltici sekilde urun resmi ile aciklamasi olmaz . Ck one ile ck be ayri urunlerdir

Yaptiginiz islemi dogru yapin biz de gerekli duzeltme ve uyarilari yapmak zorunda kalmayalim.

Sen birşeyi uyarmak zorunda değilsin şu an hb 185 tl fiyat koymuş birinin işine yararsa alır kullanır yoksa da iade edeceğim zaten konuyu uzatmaya gerek yok hadi eyvallah

• Kokusu ağır baharat şeklinde ve kışlık bir koku alacak olanlara duyurulur

• quote:

Orijinalden alıntı: kadillakkk

Hb den ck be 200 ml parfüm almıştım iade edeceğim isteyen varsa satabilirim 130 tlden. Hiç kullanmadım 140 tlden faturası da var

Diğer arkadaş doğru söylüyor. Burası ikinci el satış yeri değil. Zaten aldığınız paranın 10 tl azına neden satıyorsunuz iade edin 10 tl zarar etmeyin. Yoksa hiç kullanmadınız sadece geldi kutusunu beğenmediniz kokusuna bile bakmadan zarar ile bir başka arkadaşın işini görmek istiyorsunuz. Koca yürekli bir tavır hocam tebrikler ;))

Tamam

Trendyol’da satış yapıyor olması ve pozitif yorumlar orijinalliği göstermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Camit

Trendyol’da satış yapıyor olması ve pozitif yorumlar orijinalliği göstermez.
    Nasıl anlayacağız ? Şikayet var üzerinden boyner sevil gibi yerlerin şikayetlerini bir inceleyin isterseniz. Bu paranoyakca bir düşünce. Sonu olmayan bir paradoks. O halde açık parfüm alıp yolunuza bakabilirsiniz. Yada Avon.

• Arkadaşlar ben gratise kafayı taktım ürün stokta yok iptal ediyor bilgi vermiyor ama bir gün sonra satışını yapıyor bu ne iki yüzlülük anlamış değilim

• Arkadaşlar parfüm konusunda bir sıkıntı var bende almanyadan aldığım joop vardı bitmeye az kaldı bunu aldım ancak orjinal de az bişe sıkınca üstünde günlerce koku çıkmazken bunda az bişe sıkınca koku bile hissedilmiypr bunun orjinal olup olmadığını anlamanın bir yolu yok mu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.