Şimdi Ara

Joomla - SMF köprüsü ufak bir sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bileşeni kurdum ama site ve forumda hata veriyor...

Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@mastertr.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/1.3.34 Server atwww.mastertr.net Port 80

nedeni nedir daha önce başına gelen var mı?

• Firefoxda cıkıyordu sanırtım o hata üye olurken...

YAnlzı bence bu eklentiyi yapma birleştirme yani ben nbacafe için yapmıstım fgakat üye adları değişik oluyo.Adam siteye kul adını reisem yapıyo diyelim isminide emre yapıyo fakat forumdada emre ile giriş oluyo cok sacma bi sistem.Ayrıca o hatayıda paso veriyo ben düzeltememiştim yani tam sağlıklı değil zaten jjomlaturkiye.org dada bileşen kurullu değil yani forumu birleştirmemişler diye biliyorum.Çünkü sağlıksız.
  • artık çok geç site gitti :S

ama ftp den eklentiyi silebilirsem bide öyle denicem
  • site nasıl gitti anlamadım tyranid?
    Bu arada senin forumda bağlı değil cok güzel gidiyo bence bağlamana gerek yok!!!

Bu arada dip not: telekomu ucurcam google ve nbacafe ye girmiyor
  • reisem gtaturk değil mastertr.net uçtu

ya beni msne ekleyebilir misin ben seni eklemiştim ama kabul etmedin sanırım

baron@gtaturk.com
  • bu arada yeri gelmişken joomla ile mambo arasında bariz bi fark var mı, hangisi tercih edilmeli?
  • ikisi arasında fark yok aslında söle izah edeyim...

Mambo ilk oalrak kuruldu ve sistem ilerledi fakat bu sistemi kuranlardan biri bu mambodan ayrıldı ve joomla adı altında aynı sistemi kurdu sadece ismini değiştirdi ve mamboda calısan adamlarda bunu destekledi daha cok hit aldı.YAni joomla mamboyla aynı ama yeni versiyon diyebiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: perspective

bu arada yeri gelmişken joomla ile mambo arasında bariz bi fark var mı, hangisi tercih edilmeli?

joomla..

mambo gelişimi durdu gibi.. joomla ise sürekli güncelleniyor.. çoğu geliştirici joomla ya destek olacağını da açıkladı.
  • evet kolcuya katılıyorum...Oda iyi birr joomlacıdır bana yardımı oldu epeyce
  • bak yine diyorum isteyene joomla tema yapılır.. kolcuya çalıştık geçen gün.. eğer o kullanmayacaksa yada bişey demezse ve de siz de istersin bi kaç ss yollayabilirim..
  • hemen sımar batu
  • ben şımarmayım da kim şımarsın be kankim acaip güzel bir gündü anlatsam......

en iisi bi ara msn'de anlatırım...
  • yakısır kankam!!!
  • öğrendin işte olayları.. berbat bi gün bu kdr güzelleşebilir.. allahıma teşekkürler ediyorum..
  • beyler nuke nin dbsini jooma çevire3n bi script war mı ?
  • olabilir ama pek sanmıyoru.www.joomlaturkiye.org da bi sor istersen!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShzophreniC

bak yine diyorum isteyene joomla tema yapılır.. kolcuya çalıştık geçen gün.. eğer o kullanmayacaksa yada bişey demezse ve de siz de istersin bi kaç ss yollayabilirim..

yayınlayabilirsin . bu arada geliştir kendini iyi para götürebilirsin bu alanda..

joomla artık gözde ve tr de tema yapabilen adam sayısı çok az..
  • evet cok cok az bende localde denemeler yaptım bayagı.Ama kendimde bişiler katmak gerekiyo öle hazır değilde değişik bişiler yapcam... flashda koycam araya... yeni bi flash buldum
  • hmm.. evet emre benim de flasha ihtiyacım var biraz.. mesela joomla'nın üst logosunu ve o yatay menüyü flash olarak yapabiliriz.. çok hoş olur... bu arada ss'yi üşenmezsem yollucam
  • This site is temporarily unavailable.
    Please notify the System Administrator
    2

bu nedemek ya?? admin panele giremiyorum??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.