Şimdi Ara

joomla ile bir turlu anlasamadık :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    joomla ile yakın zamanda tanıstım (normalde asp ciyim) .. portal yapmak istiyorum fakat smf forum hep sorun cıkarıyo...

kuruyorum , kopru bileseninide kuruyorum , ayarlarınıda yapıyorum ama login olur olmaz foruma yonlendirmesine bi anlam veremiyorum.. (wrapped , redirect , login url vs hepsini denedim ) . anasayfadan login oldugumda foruma yonlendirdikten sonrada login olmamıs gibi davranıyo bazı zamanlar :)

smf forum cıldırtacak beni...
    aynı sorunları yasayanlar var mı ?

where is the party ?
  • daha localhost ta calısıyorum .. www.joomlaturkiye.org ,www.mjturkiye.net veya aklına ne gelirse hepsini okudum :) hatta kurup silmekten bilgisayarım joomla manyagı oldu.

size olayı anlatıyım ;

once kopru bilesenini kurdum , sonra localhost/.../forum a smf kurulum dosyalarını attım. sonra localhost/.../forum yazınca kurulum ekranı geliyo.. ordakileride harfiyen yaptım.. forumu turkcelestirdim.kopru bileseninin ayarlarını da yaptım .. hatta hem smf login modulunu kurarak hem kurmadan denedim ama nafile.. siteye login olur olmaz direk foruma yonlendiriliyorum. giris modullerinde ayarı var onu da denedim ama nafile.. foruma yonlendirilmem yetmezmis gibi bide login olmamıs halde yonlendiriliyorum (bazen) . hemde yonlendirdikten sonra olay bitiyo zaten. geri donus icin bi link falan yok forum ekranında..

yani kısaca tumlesik olarak tam anlamıyla calıstıramadım... :(

• bende zamanında kurmuştum sorunlarım oldu dhde sordum o componentte hatalar var dediler bizde kullanmıyoruz falan dediler sonunda bende kaldırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php de bi hata yardım..!
    20 yıl önce açıldı
    farklı bi anket scripti arıyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.