Şimdi Ara

Jonathan Bamba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamın sözleşmesi bu sene bitiyor.Bu sene 7 gol,10 asistle oynamış.90 dk maçını izleyen var mı aramızda.Gelse katkı sağlar mı? Ben videolarını izledim her türlü feghouliden iyi geldi bana.Ayrıca yaşı 22,en kötü itimalle kar ederek elden çıkarırız.
    https://www.transfermarkt.com.tr/jonathan-bamba/profil/spieler/292818

• Profilinde "transfer oluyor" ibaresi var, bir yere gittiği belli ama acaba nereye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Profilinde "transfer oluyor" ibaresi var, bir yere gittiği belli ama acaba nereye?
    Yok hocam o serbeste çıktığını belirtiyor.Herhangi bi takımla anlaştıysa orada takımın adı yazıyor.Bence trezegeute 6 milyon euro nakit vericeğimize bu adama yönelmek daha mantıklı şu kriz ortamında.Bizim futbolcu satmadan futbolcu alma şansımız yok.Satıcaksak satalım maiconu alalım denayeri.
  • Fransa'da bu yaşta orta sıra bir takımda bu performansı gösteren bir adamı bize bırakmazlar. Kapısına 20 kulüp dayanmıştır. Hatta anlaşmıştır bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 18 Haziran 2018; 15:53:21 >
  • Feghouli'nin en az 2 katı katkı sağlar. Umarım alabiliriz. Sinan da iyi bir yedek olur ona.
  • Sinan asla Galatasaray'ın ilk 11 seviyesinde olmadı,olamayacak.Ne yazık ki fizik olarak bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Martin Linnes
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.