Şimdi Ara

JOLLA - SAILFISH OS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu genel konuda Jolla ile ilgili bilgileri, haberleri paylaşıp tartışalım. İlk mesajı yakın zamanda güncelleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prime. -- 14 Nisan 2015; 15:39:02 >

• Yeni işletim sistemlerini piyasaya adapte etmek sıkıntı
    örnek :Samsung Tizen (Bada'dan lekeli) Güven sıkıntısı olsada,Samsung sermayesi ile temelini sağlamlaştırır.
    Jolla Sailfish işi bilen için iyi bir işletim sistemi,fakat yeni ve bilmeyen kesim için güvensiz görünüyor.
  • İlk etapta global olarak satışa çıkması biraz zor yeni bir oluşum ve maddi olarak yetersiz 3-4 sene sonra ancak Ülkemize gelir oda belki.
  • Konu takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon çok iyi.
    Buraya gelirse ben alırım.
    Özellikle android telefonlar güncelleme desteği sorunları yaşıyorlar. Android4.4 halen s4'e bile gelmedi. Güncellemeleri çok geç veriyorlar, bazen de hiç vermiyorlar.
    Bu telefon çıksın ben alırım. İos 7'de kullanıyorum memnun değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUAWEI P60 PRO hk.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antonidas kullanıcısına yanıt
    Rica ederim...videoyu yükleyen kişinin youtube kanalına bakarsanız incele yapıp yüklemeye devam ediyor...
  • Çin malı mı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Çin malı mı bu

Finlandiya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

Çin malı mı bu

Finlandiya

Sağol hocam o zaman fiyat iyi denebilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

Çin malı mı bu

Finlandiya

Sağol hocam o zaman fiyat iyi denebilir

Buraya 1200-1300 arası gelebilir.
    Tabi Türkiye pazarına girerlerse.
    Bence hemen bizim pazara girmezler.
    Jolla telefonu ile biraz kar ve popülerlik kazanırlar.
    Daha sonra jolla 2 ile bütün Dünya pazarlarına girerler.

• antonidas kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşündüm zaten şimdi gelse marka algısı dolayısıyla çok tutmaz

• sailfish os, android cihazlara kolaylıkla yüklenebilecekmiş.
    Firma, kendi işletim sistemlerinin android telefonlara yüklenmesine izin verecekmiş.
    Ben bir denerim.

• Jolla ordan bi jolla Tasarım harika

• şu anda kullandığım telefon n9 ama eğer bu telefon ülkemize gelirse buna geçiş yapabilirim

• telefon güzel hoş ,nokia n9'u andırıyor.
    Sailfish OS'de yandex.store'daki android uygulamarını çalıştırabiliyor olmak da güzel,fakat:
    1.arkasındaki yetersiz sermaye desteği (her an batabilirmiş gibi görünüyor buradan firma)
    2.Avrupada 399Euro'dan satılan telefon Türkiyeye gelince 1200-1300TL bandına oturur.aynı paraya galaxy S3,lumia 920 gibi almak varken kim riske girer?

Linux işletim sistemi ve türevlerine karşı özel ilgim olmasına rağmen işime yaraması şüpheli bir cihaza o kadar para veremem.ucuza android alıp üstüne Sailfish OS kurmaya çalışırım daha iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

şu anda kullandığım telefon n9 ama eğer bu telefon ülkemize gelirse buna geçiş yapabilirim

Nokia N9 Sailfish OS'yi destekleyecek dedikodusu vardı, hatta bu telefonu cıkaran ekip n9'a da destek vereceğiz diyordu.n9 fiyatları hala yüksek, ve internette kullananlar uygulama eksikliğinden dolayı kötü yorumlarda bulunuyor.Sizin aranız nasıl telefonla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_turkm

quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

şu anda kullandığım telefon n9 ama eğer bu telefon ülkemize gelirse buna geçiş yapabilirim

Nokia N9 Sailfish OS'yi destekleyecek dedikodusu vardı, hatta bu telefonu cıkaran ekip n9'a da destek vereceğiz diyordu.n9 fiyatları hala yüksek, ve internette kullananlar uygulama eksikliğinden dolayı kötü yorumlarda bulunuyor.Sizin aranız nasıl telefonla?

valla fiyatların yüksek olduğunu düşünmüyorum. 550tl ye sıfır alınabiliyor. uygulama konusunda evet eksiklik var ama güzel bir topluluk oluşumu olduğundan eksikliğini hissettiğim bir uygulama yok. whatsapp ın da türevleri var ama ben yapamadım onu da. eskiden bilgim yokken uygulama ben de az diyordum ama ufak bir araştırma ile bulunabiliyor çoğu uygulama.
    he popüler oyunların bir çoğu yok. ama telefonun oyun için olmadığını düşündüğümden sorun olmuyor. zaten oyun oynamak isteyen android de yükleyebiliyor telefonuna. ama sorunlu hala sürüm sanırım.
    telefonumla gayet mutluyum, eğer telefonu çıkaran ekip n9 a destek verirse çok iyi olur. şık bir telefon ve meego kullandıktan sonra diğer işletim sistemleri sanki ben kısıtlıyor gibi hissediyorum. bunu kullanmayan anlayamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 2 Aralık 2013; 19:47:02 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.