Şimdi Ara

Jöle mi ? Saç Spreyi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
40.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 aydır saçlarıma jöle sürüyorum.Ama jölenin saçlarımı döktüğünü ve kepek yaptığımı farkettim.Ama araştırdımda saç spreyi varmış oda saçı tutuyormuş.Peki sprey saçı dökermi? Yoksa saç dökmeyecek bir jöle tavsiye edermisiniz?

• Sac spreyini bir kere kullandım bir daha da kullanmadım cok sert yapiyor saci wax kullanmanı öneririm
  • saç dökmeyecek öyle bi ürün yok.Limon dökmez anca.Saç spreyi sert tutabiliyo ama saç spreyininde seviyeleri var.Mesela ben taft 3 kullanıyorum sert kalıcı tutuyo.2 alırsan daha yumuşak olur.
  • Wax jöle demek değilmi
  • hiçbiri kimyasal içerikli birşey sürme saçına çok şekil vermek istiyorsan krem filn kullan 7/24 gibi.wax,jöle saç spreyi ilerde çok zararını görürsün sonra saçım dökülüyor diye ürün aramaya başlarsın ama...
  • Saçının dökülmesini istiyorsan kullan.Ben Elidor kullanıyorum.Hem saçı besliyor hem de birazda olsun jöle etkisi yaratıyor.
     Jöle mi ? Saç Spreyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 26 Aralık 2011; 20:08:51 >
  • Bence ikinide kullanma şaç döker kepek yapar, Sen kafaya koyduysan saç sıpreğini kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçımı havada tutmak için başka özüm yokmu o zaman ? Bana düz saç yakışmıyor da
  • jöle saç dökmez beyler. eğer jöleyle yatarsanız yastıkta git gelden dolayı sçalarınız kırılır ama kalıcı olmaz yani... ha belki de saçlarınız zaten seyrektir o zaman da yapcak bişey yok kullanmayın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -öglena-

jöle saç dökmez beyler. eğer jöleyle yatarsanız yastıkta git gelden dolayı sçalarınız kırılır ama kalıcı olmaz yani... ha belki de saçlarınız zaten seyrektir o zaman da yapcak bişey yok kullanmayın derim...

Bal gibi döker,öyle bir dökerki nasıl döküldüğünü anlamadan saçlarını tel tel eline alırsın.Çok kullandım ondan söylüyorum.Şu anda saçlarım 1 senelik, sadece sprey kullanıyorum 1 seneden beri.Dünya varmış, ne o öyle vıcık vıcık yok wax'dı bilmemneydi.Saçınıza kimse dokunamaz bile be pis pis.
  • bu sprey dediğiniz beyaz köpük olanmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

saç dökmeyecek öyle bi ürün yok.Limon dökmez anca.Saç spreyi sert tutabiliyo ama saç spreyininde seviyeleri var.Mesela ben taft 3 kullanıyorum sert kalıcı tutuyo.2 alırsan daha yumuşak olur.

limonun saci dokmedigini neye gore soyledin bilmiyorum ama bizim derslerde gordugumuz kadariyla saci dokuyor o kadar ph ya dayanmasini bekliyemessin derinin. ama dersen ben elime suyunu cikarip sac tellerine calarim dersen bilmem
    ama soyle birsey var ben ilkokuldan beri limon suyuyla diklestiririm saclarimi dokulme filan cok sukur yok ha bi faydasini gordunmu dersen yani suan unideyim bi kizlada filan cikmisligim yok zifira zifir elde var zifir

• Sprey deriye azami ulaştığı için bence daha az zararlı o yüzden sprey diyorum.
  • Saçlarına jöle de sürme, sprey de sıkma, köpük de kullanma, saç kremi de fayda etmez.
    Tüm bu ürünler saçları kaplayarak, saça hava aldırmaz. Saçların hava alamadığı için de oksijen görmez, bu sebeple de güçsüz kalır. Kırılır, dökülür. Dediğin gibi, kepek de oluşturur.
    Ben eskiden Elidor kullanırdım ama yeni formül olanı bir işe yaramıyor, eskisi yarıyordu.
    O bayıldığınız taft ise Shwarzkopf'un ve bu ürün, 50'ye yakın alternatif deney yöntemi dururken geçip canlı hayvanlar üzerinde onları esaret altına alarak, acı ve işkence çektirerek, hatta ölmelerine sebep olarak deney yapmaya devam eden markalardan birinin ürünü.
    Ürünlerini, hayvanlar üzerinde test etmediklerini belirtiyorlar fakat ürünlerinde kullanılan malzemelerin hayvanlar üzerinde test amacıyla kullanıldığını ve bunun da arkasında olduklarını, yani vazgeçmeyeceklerini belirtiyorlar.
    İçinde merhamet ve bilinç kalıntısı barındıran kişilere saygılar.

• Ben Fonex 3 Numara Saç Spreyi Kullanıyorum Kepek Yapmıyor Saçıda Aşırı Dökmüyor 3-5 Tel Anca
  • saçların eğer kolay şekil alıyorsa zorlanmıyorsan şekil vermekte wax kullan ama üstünde normal filan yazsın strong ultra strong yazanlardan kullanma. saçlarını her akşam yatmadan önce de yıka mutlaka dökülmesin istiyorsan.
  • saç dökülmesi olayı birazda genetik bunu unutmayın.. babanıza ve dedenize bi bakın derim önce.. ona göre değerlendirin..
    2009 dan beri morfose marka saç spreyi kullanıyorum.. ama hergün değil sadece dışarı çıktığım zamanlarda..
    5 yılda dökülme azalma olmadı ama genetik olarakda farkediyor.. babam ve dedeminde saçları gür kellik söz konusu değil..

dalgalı ve çok gıcık bir saç tipim var.. ne çok kısa saç severim nede uzun.. arası olacak.. :)
    uzaktan uyguluyorum az uyguluyorum.. sadece yanlara ve ön tarafa uyguluyorum..
    saçı komple saç spreyi yaparsanız bence bu zararlıdır..

saç dökülmesi 2-3 tel elinde kalma durumu duştan sonra yaşanıyor..
    bunu yaşamak istemiyorsanız sarı kız saç bakım serumları kullanın.. ıslak kuru farketmez..
    saçın hava olması çok önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Saçlarına jöle de sürme, sprey de sıkma, köpük de kullanma, saç kremi de fayda etmez.
    Tüm bu ürünler saçları kaplayarak, saça hava aldırmaz. Saçların hava alamadığı için de oksijen görmez, bu sebeple de güçsüz kalır. Kırılır, dökülür. Dediğin gibi, kepek de oluşturur.
    Ben eskiden Elidor kullanırdım ama yeni formül olanı bir işe yaramıyor, eskisi yarıyordu.
    O bayıldığınız taft ise Shwarzkopf'un ve bu ürün, 50'ye yakın alternatif deney yöntemi dururken geçip canlı hayvanlar üzerinde onları esaret altına alarak, acı ve işkence çektirerek, hatta ölmelerine sebep olarak deney yapmaya devam eden markalardan birinin ürünü.
    Ürünlerini, hayvanlar üzerinde test etmediklerini belirtiyorlar fakat ürünlerinde kullanılan malzemelerin hayvanlar üzerinde test amacıyla kullanıldığını ve bunun da arkasında olduklarını, yani vazgeçmeyeceklerini belirtiyorlar.
    İçinde merhamet ve bilinç kalıntısı barındıran kişilere saygılar.

diline sağlık kardeşim bende harfiyen sana katılıyorum saçınıza jelatin içerikli (hayvansal) ürünler (sprey.jöle,waks) sürmeyin, hele alkol içerikli spreylerden mutlaka uzak durun. Alkol saçın yağını kurutup önce kırılganlaştırır sonrada dökmeye başlar tavsi etmem. Israrla sprey kullanacam saçım form tutmuyor diyeniniz varsa o zaman limon kulanın doğal bir yöntem tavsie ederim, ayrıca fixpland ın su bazlı spreyi var ben fixplandın saç tozunu kulanıyorum yanında hediye geliyor özel günlerde bende kulanıyorum.

• Taft saç spreyi kullanıyorum ama sadece ön tarafa şekil verdiğim için ön tarafa uyguluyorum.Saçım çok yumuşak ve şekil alması feci zor olduğu için bu tarz ürün kullanıyorum.
  • saçını ıslatıp fön çek 1 gün götürür ama diğerlerinden sağlıklıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.