Şimdi Ara

Joker Vs Bane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Joker Vs Bane

Joker Vs Bane

• Joker.
  • Ben artık Jokerin önüne geçebilecek bir kötü karakterin olduğunu düşünmüyorum
  • Yeni çıkan fragmandan gördüğüm kadarı ile Nolan,Bane'den yeni bir Joker yaratmaya çalışmış.Bence bu film tek bir durumda 2. filmi geride bırakır,o'da Batman'in Gotham'a veda etmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

Ben artık Jokerin önüne geçebilecek bir kötü karakterin olduğunu düşünmüyorum

+1
  • Bane demek istiyorum ama filmde napacağını bilemiyoruz.Onun için şimdiden kesin birşey söylememek gerek.
  • Joker her zaman en kötü karakter olmuştur. Fakat bane'i bilmiyorum. Aklı yerine kaslarını kullanan birisiydi. Ama Nolan'dan her şey beklenir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • joker
  • Filmi izlemedik daha, Bane'in nasıl olduğunu bilmiyoruz ama Joker efsanedir. Normalde Bane kaba kuvvet davranan bir adam, ama Nolan onu farklı işledi büyük ihtimalle. Sorunun cevabı 1000 defa sorulsa hepsinde de Joker ama, Nolan'ın elinden bir Riddler görseydik nasıl olurdu diye de acayip merak etmiyor değilim. Resmen içimde kaldı bu Riddler sevdası, keşke şu filmde olsaydı mesela ki TDK sonrası üçüncü filmde olabilir deniyordu ama olmadı. Bu filmi TDK seviyesine taşıyabilecek bir şey varsa o da Bane'in Batman'in belini kırmasıdır, öldürmesidir bence.
  • Jokerin yeri ayrı fakat Bane'i de görmek lazım.
  • Joker ile kıyaslanabilecek bir kötü karakter şuana kadar görmedim.
  • Joker in oldugu bir yerde diger bütün karakterler gölgede kalır. Ön planda her zaman o vardır. Daha geçen VGA 2011 ödüllerinde Arkham City oyunuyla yılın oyun karakteri ödülünü aldı.
  • Jokerı kımse ıle karsılastırmamanızı tavsıye eder alayınızı saygı ıle selamlarım.
  • Tabii ki Joker. Yeni filmi izlemeden, rahat verebilirim bu cevabı.
  • Soruya gelince Joker diyorum.Ama asla en iyi olamaz.Orta dünya Büyücülük dünyası gözümün önüme gelince kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 20 Aralık 2011; 18:09:06 >
  • Tabi ki Joker.
  • filmi izlemeden neye göre joker diyip duruyorsunuz anlamadım

fragman bile bane e sempati duymam için yettide arttı bile

belki tom hardy i sevdiğimdendir bilmiyorum

bu arada heath ledger ı sever sayar oyunculuğunu ayakta alkışlarım ama jokere çok kılım onun yerine 1989 yapımı jack nicholson jokerini tercih ederim
  • maske biraz şekil olsaydı daha iyi olurdu
  • Sıfatını yediğimin
     Joker Vs Bane

•  Joker Vs Bane
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.