Şimdi Ara

Joker AKK Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Öncelikle benzer bir konu başlığına ulaşamadığım için başlık açıyorum. Tekrar olmuşsa kusura bakmayın.

    Evde birkaç tane ip-kamera kullanıyorum ve uzaktan erişim ile izlediğimde hali ile upload kotasını dolduruyorum. İstisnasız 5 aydır 50 GB upload AKK dolunca, Joker AKK satın almak istiyorum. Web uzerinden, Aplikasyon uzerinden, sms ile ya da müşteri temsilcisi ile hiç basarılı olamıyorum. Teknik bir arızadan dolayı işlem gerçekleşemiyor.

    Müşteri temsilcisine arıza kayıtları bırakılıyor tekrar tekrar aranıyorum nihayet 5-6 günlük bir maraton neticesinde Joker AKK hattıma tanımlanabiliyor.

    Boyle bir sorunu baska yasayan var mı, varsa çözümü nasıldır? Gerçekten sinir bozucu olmaya başladı son 5 aydır ayda 3-4 gece Superonline musteri temsilcileri ile uzun telefon konusmaları yapıyorum sonuc alamıyorum.







  • ip kameraların çözünürlüğü çok mu yüksek?
  • Bebek kameralari oldugu icin yuksek tutuyorum bir kacini. 100-120 gb civarinda upload oluyor her ay haliyle AkK yi geciyorum.



    Benim derdim istedigim zaman Joker Akk satin alamamak. Bugun 3. Gun bitti halen hattima joker akk tanimlanabilmis degil.
  • Joker AKK sistemi doğru işlemiyor. İnternet üzerinde 100gb AKK kaldı gözüküyor, ancak hızım düşürüldü, müşteri hizmetlerini aradığımda kullanmışsınız diyor, ee sms gelmedi, internette hala 100 gb kullanım hakkınız var yazıyor bunu ne yapacaz diyorum. Ama kullanmışsınız kem küm. Ben diyorum son 20 gb ı ay sonuna kadar hızım düşmesin diye bırakacaktım diyorum hala papağan gibi ama kullanmışsınız kem küm. Acayip bir firma superonline.
  • Ben de bir kac defa joker kota almak istedim hicbirinde basarili olamadim. Web sitelerinde bir problem var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • az once ihtiyac hasil oldu alayim dedim maalesef alamadim bekleyen siparisiniz var diye mesaj cikti bekleyen bir siparisim falan yok oysa ki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.