Şimdi Ara

John wick 3 parabellum sinemalarda tavsiye edilir..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar konuyu yanlış bir yere açmadım umarım.Şuan sinemadayım john wick tavsiye ediyorun herkeze merak edenler için 1 ve2 den hiç bir eksiği yoktur.Bu nasıl bir oyunculuktur yarrabbi😎😎

Edit:Admin konuyu yanluş yere açmış olabilirm.Hemen silme lütfen.Rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 17 Mayıs 2019; 23:59:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam seks sahnesi falan var mı ya da ayıp sahne ona göre gideceğim john wick 2 de kadın bileğini keserken soyunuyordu her tarafı görünüyordu beni rahatsız etmişti
  • Üzgünüm ama konuyu yanlış yere açtın
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_815/tt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

hocam seks sahnesi falan var mı ya da ayıp sahne ona göre gideceğim john wick 2 de kadın bileğini keserken soyunuyordu her tarafı görünüyordu beni rahatsız etmişti
    Kesinlikle yok hocam içiniz rahat olsun.Muazzam hocam muazzam soluksuz izledim.Müthiş bir son ve 4 ncüye devamı geliyor.Halle barry sahnesi azdı ama oda müthiş hava katmış.Harikaydı hocam keanu reevers nasıl bir oyunculuk yarabbi..

Edit:O 2nci filmimdeki sahne yok.Ona benzer bir sahne yok.Çok keyif aldım eve doğru gidiyorum.Msjlar karıştı😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 18 Mayıs 2019; 0:2:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-328F93D37

Üzgünüm ama konuyu yanlış yere açtın
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_815/tt.htm
    Konu başlığını editledim hocam admin gerekli hassasiyeti gösterecektir.

• internete düşünce izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

internete düşünce izleriz
    Akşam sabaha düşer hocam ben tekrar ikileyecem.Sinemasa izlemekde büyük keyif tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk filmi izledim, kısaca çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

İlk filmi izledim, kısaca çöp
    Yorumunuza saygı duyuyorum ama hakikaten abartıyorsunuz.Benim tarzım değil deseniz daha açıklayıcı olurdu.Pat diye karalamanız çok yanlış..Neye göre çöp size hitap etmedi diye karalamayın insanları yanlış yönlendirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A

Yorumunuza saygı duyuyorum ama hakikaten abartıyorsunuz.Benim tarzım değil deseniz daha açıklayıcı olurdu.Pat diye karalamanız çok yanlış..Neye göre çöp size hitap etmedi diye karalamayın insanları yanlış yönlendirmeyin.

Alıntıları Göster
    Haklısın benim tarzım değil diyelim o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sinemadan geliyorum bende, film güzel olmuş ama bu son film olmayacak miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

internete düşünce izleriz
    Böyle bir film bence sinema atmosferiyle zevk alinir

• quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Şimdi sinemadan geliyorum bende, film güzel olmuş ama bu son film olmayacak miydi?
    Hayır hocam keanu reevers açıklaması vat ama şöyle bugüne kadar zevk aldığım en dilm krakteri diye son bölüm diye ben bir yerde okumadım fakat sonundan çok belli yakında resmi açıklama yapılır.Nasıl beğendinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Böyle bir film bence sinema atmosferiyle zevk alinir

Alıntıları Göster
    Aynen hocam ktılıyorum size 👏👏

• Netflix'te birinci ve ikinci bölümleri var ama üçüncü bölüm yok.Umarım en kısa zamanda eklerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _BigbyWolf_

Netflix'te birinci ve ikinci bölümleri var ama üçüncü bölüm yok.Umarım en kısa zamanda eklerler.
    Hocam amerikan filmleri sinema gösterimi bittikten sonra geliyor.Bazı filmler için hasılat çok önemli.

• O zaman beklicez ( internete düşer yakında )

• quote:

O zaman beklicez ( internete düşer yakında )
    Sinemada izlemek büyük bir keyif hocam tavsiye ediyorum.

• Hocam sinema ortamı şimdi gürültülü felan olcak ben zevk almam o şekilde film izlemekten.Akşam eve geldiğimde oturur kanepeye açarım filmi yaslanırım arkama keyfime bakarım.

• quote:

Hocam sinema ortamı şimdi gürültülü felan olcak ben zevk almam o şekilde film izlemekten.Akşam eve geldiğimde oturur kanepeye açarım filmi yaslanırım arkama keyfime bakarım.
    Hocam ben denzel washingon ve keanu reevars hayranıyım filmlerini sinema da izledikten sonra aynın senin yaptığın gibi pc den indirip hdd atıp tv karşısında çay ile izlemek müthişşş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.