Şimdi Ara

John Perkins - Bir ekonomik tetikçinin itirafları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
5
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • John Perkins - Bir ekonomik tetikçinin itirafları

Okunması gereken değil sayfa sayfa bilinmesi, anlanması, anlatılması gereken bir kitaptır. gelişmekte olan ve geri kalmış ülkelerin borçlandırılarak sömürülmesi gerçeğini detayları ile gözler önüne serer.

Kitap linki :http://www.idefix.com/Kitap/Bir-Ekonomik-Tetikcinin-Itiraflari/John-Perkins/Arastirma-Tarih/Politika-Arastirma/Dunya-Politika-/urunno=0000000325206?gclid=EAIaIQobChMIof_qmb3-1AIVlFQYCh1AeQtgEAQYASABEgIqqPD_BwE

Siz ne düşünüyorsunuz? Ben söyleyecek birşey bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2DB68A23 -- 10 Temmuz 2017; 13:26:55 >

• anadolu üniversitesi kütüphanesinde var halen öğrenci olan varsa alabilir
  • Ayni seyi Amerikaya, Almanyaya yapmiyorlar mi? Ulkelerin de isine geliyor bu durum.

Detaya girmeye gerek yok. Gereginden fazla komplo teorisi, paranoya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kitabı okudum ondan sonra ülkem hakkındaki fikirlerimi çok değiştirmişti. Önceden bu yapılanların(inşaat olarak neredeyse herşey katılabilir) aslında günümüzün sömürü araçları olduğunu öğrenmiştim. Ayrıca bu tarz uygulamalara karşı çıkılması durumunda askeri, darbelerle ve istihbarat alanında o ülkelerin nasıl baskı altına alındığını ve yine gerektiği durumlarda o ülkenin liderlerine dahi suikast yapıldığını(Panama lideri) öğrendim. Ülkenin şuanki durumunu çok çok iyi açıklayan bir kitap. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • RoNNeZ kullanıcısına yanıt
    biraz göz gezdirdim kitaba mutlaka okucam teşekkür ederim
  • bu adamın 3 kitapını okudum özelikle 60 lı yıllar iranda yaşananlar dikkatimi çekmişti çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende okuyacağım bu kitabı. Güzel konu eline sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 25 Aralık 2020; 5:49:5 >
  • Yurt dışındwyım satın alma imkanım yok

https://www.google.be/amp/s/ekitabevim.wordpress.com/2016/07/30/john-perkins-bir-ekonomik-tetikcinin-itiraflari-serisi-epub/amp/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç seri beyler bu kitap bi kitap ortalama kaç sayfa?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.