Şimdi Ara

John Carter (2012) | Taylor Kitsch - Mark Strong

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür:3 Boyutlu, Aile, Bilim Kurgu, Fantastik
    Yönetmen:Andrew Stanton
    Oyuncular:Willem Dafoe, Mark Strong, Taylor Kitsch, Lynn Collins, James Purefoy, Daryl Sabara, Thomas Haden Church, Bryan Cranston, Polly Walker, Samantha Morton, Ciaran Hinds, Dominic West, Jonathan Hyde, Don Stark, Johnny Yong Bosch, Kyle Agnew, Arkie Reece, Daud Shah, Dusty Sorg, Filippo Delaunay, Mark Dymond, Sean Carrigan, Steven Cree
    Senaryo:Andrew Stanton, Michael Chabon
    Senaryo (Kitap):Edgar Rice Burroughs
    Yapımcı:Susan Montford, Colin Wilson, Jim Morris
    Görüntü Yönetmeni:Daniel Mindel
    Müzik:Michael Giacchino

John Carter (2012) | Taylor Kitsch - Mark Strong

Oscar ödüllü yönetmen Andrew Stanton’ın ‘John Carter’ filmi, gizemli ve egzotik Barsoom (Mars) gezegeninde geçen sürükleyici bir aksiyon macera… Edgar Rice Burroughs’ın bilim kurgu romanından uyarlanan film, John Carter’ın (Taylor Kitsch) öyküsünü anlatıyor.
    Açıklanamayan biçimde Mars’a yollanan Carter, burada kendisini gezegen sakinlerinin arasındaki dev bir ihtilafın ortasında bulur. Tarafların arasında Tars Tarkas (Willem Dafoe) ve çekici prenses Dejah Thoris (Lynn Collins) de vardır. Carter yok olmanın eşiğindeki bu gezegende Barsoom’ın (Mars) ve halkının kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu anlayacaktır.

alinti fragman.web.tr

John Carter (2012) | Taylor Kitsch - Mark Strong John Carter (2012) | Taylor Kitsch - Mark Strong
     John Carter (2012) | Taylor Kitsch - Mark Strong John Carter (2012) | Taylor Kitsch - Mark Strong

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Taylor'a yatırım yapmaya başladı Holywood nihayet.
    Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır...

• Riggins'in zamanı gelmişti artık.
  • _____________________________
  • bluray beklemedeyiz tamam

Ömür biter, borç bitmez
  • bn bunu dizi diye biliyodum filmmi
  • filmin yönetmeni çok önemli animasyonların yönetmeni olunca merak ediyor insan. ama bütçesi 250 milyon dolar ve kadro genelde isimsiz kişilerden oluşuyor. seri haline getirebilecek gişe yapması zor diyorlar. bu yılın su dünyası bu olabilir tarzı yorumlar var.
  • merakla beklemedeyim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsemo -- 7 Mart 2012; 3:50:54 >

Orijinalden alıntı: koobee24

filmin yönetmeni çok önemli animasyonların yönetmeni olunca merak ediyor insan. ama bütçesi 250 milyon dolar ve kadro genelde isimsiz kişilerden oluşuyor. seri haline getirebilecek gişe yapması zor diyorlar. bu yılın su dünyası bu olabilir tarzı yorumlar var.

Katılıyorum, ayrıca bu kadar çok reklam yapmaları ve uzun süreli kesitler vermeleri gözümü iyice korkutmaya başladı. Giden bir tanıdığımdan yorum almadan filme gitmeyi düşünmüyorum...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.