Şimdi Ara

^^JOEY^^SÜPER DİZİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • JOEY TRİBBİANİ---Friends ekibinin tamamı kendi yollarına gidince, Joey Tribbiani de New Yok’tan ayrılır ve gerçek bir oyuncu olabilmek için Los Angeles’a taşınır. Bir zamanlar ‘ailesi gibi olmuş arkadaşlarından’ uzakta, bu kez ‘aile bireylerini birer arkadaşa dönüştürmesi’ gerekmektedir.

Gergin, güçlü ve seksi bir kuaför olan kız kardeşi Gina ona şirin bir daire satın alır. Joey yeni evini, Gina’nın 20 yaşındaki oğlu, bir roket bilim adamı olan Michael’la paylaşacaktır. Michael’ın ‘kitap bilgisi’, Joey’in ise ‘yaşam bilgeliği’ daha çoktur ve ikili iyi bir ekip olur.

Matt LeBlanc (Joey Tribbiani)
    Matt LeBlanc tarafından canlandırılan Joey, Friends dizisinin kahramanlarından biriydi. Yaşamını ‘iyi bir oyuncu olacağı’ güne endekslemiş Joey, kendi adını taşıyan yeni dizisinde düşüne bir adım daha yaklaşıyor ve Los Angeles’a taşınıyor. Joey rolüyle iki kez Emmy’ye aday gösterilen Matt LeBlanc artık kahramanlardan herhangi biri değil, kendi dizisinin ana kahramanı.

GINA TRIBBIANI (DREA DE MATTEO)
    Joey’in kız kardeşi. Seksi bir kuaför olan Gina, genç ve güzel bir anne aynı zamanda. Bir de sık sinirlenen gergin bir kadın.

MICHAEL TRIBBIANI (PAULO COSTANZO)
    Gina’nın oğlu. Genç bir dahi. Joey’in Los Angeles’taki en yakın arkadaşı. Aralarında dayı-yeğenden öte bir ilişki var.

ALEX GARRETT (ANDREA ANDERS)
    Joey’in seksi komşusu Alex sıkı, işini çok ciddiye alan bir avukat. Los Angeles’ta karşılaştığı ‘en güzel şey’ belki de.
    SezEr ARTAN----

• cnbce linki verseydin daha iyi olurdu..diğerlerini de görürdü millett...
    bu arada allah kimsenin basına gina gibi bi abla nasip etmesin türkiye de hele... cinayet cinayet... oldururum lan ben...
    HAYATA DEĞER KAT
  • malesef bu sezon oynamıyo bu dızı

Galatasaraylılık; bir din gibi, bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.''
  • _____________________________
    www.balkanturu.net
  • sezon finali bu akşam 20.00'de cnbc-e'de...kaçırmayın...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Finali kaçırdım.Uyumuşum.

Ama tekrar gösterirler herhalde.Saat 2:00 da falan tekrar çıkarsa bakarım artık.
  • ya dizi iyi güzel ama FRIENDS den hiç olmadı matt leblanc e yazık oldu gibi geliyo. en azından ben her kelimeden soonra kahkaha efektine sinir oluyorum. bi de adamın her kelimesinin bir espri olması için acaip kasmışlar gibi geliyo. ne biliyim. FRIENDS gibi bi daha dizi de bulamıyacaz o yüzden olanlara da aman bulmamak lazım değim mi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.