Şimdi Ara

Jl flash & süpo vs iw thor & Quicksilver ( age of ultron) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trollaga

hocam dc de kim var zaten işi yarayan

en fazla: ww süpo ve flash
    dr strange taş kullanmadan 4 taşlı thanosla kapıştı
    ironamanda aynı şekilde 4 taşlı thanosla kapıştı
    thor 6 taşlı thanosu yendi bu üçlü o üçlüyü rahat ama rahat alır
    Aquaman filmini izleyincede görürüz.. Shazam gelecek

O zaman yaparız kapısmayı
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    tamam o zamanda en güçlü c marvel gelsin onuda bekliyelim nedersin
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    konu açtım bu konuyla ilgili

dr strange ww ye tek atar

ironman süpoyu zorlar thor süponun kafasına geçirir çekici sonra hepsi flasha dalar flashın pestili çıkar tabi
  • Marvel'in sevgi pitirciklarini guclu gostermek adina bu tarz konular cok acilmaya baslandi. Filmde fazla aksiyon gordunuz veya bir kahramana odaklandilar diye iw thor soyle yapar, jl supo boyle yapamaz deme geregi duyuyorsunuz. Iw filmine gore black widow da vision'i alir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batman kullanıcısına yanıt
    hayır alamaz nerden çıkarıyosun kafandan atıyosun seni batmançi seni
  • Bence Superman + Flash alır. Çünkü BvS'de Flash geçmişe mesaj yollamıştı bu da o zaman ki hızını belli ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EF6E5B67 -- 23 Temmuz 2018; 19:13:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şu filmlere göre konuşanlar varya Filme göre Cap. Thanos'un elini tutuyordu

• hocam ama konuyu film evrenini göre açmışlar çr konuşursak konuya ters düşmüş olmazmıyız ?
  • trollaga T kullanıcısına yanıt
    Hocam filmdeki Thor iyidi hatta baya güçlüydü (baltalı olan) ona lafımız yok ama Superman'i de o kadar güçsüz görmeyelim filmdeki Thor'u yenemese bile -ki bence yenemez filmlere göre- zorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EF6E5B67 -- 23 Temmuz 2018; 19:24:16 >
  • Ne kadar uzatmissiniz beyler ana sayfaya çıkmış yine

Qs mermilerden kaçamıyor daha neyin kafası jl flash ile eşit demek

Flash zamanda yolculuk yapıyor bu da demek oluyor ki zaman bariyerini kırmış

2.si iw Thor nasıl gösterildi hepimiz gördük tamam da thanosu yaralama diye feati olamaz.Boyle bir şey feat olarak sayılmaz saçmalığın ta kendisi.En büyük feati yıldız olayı olarak sayılır o filmde.

DC Zeus >Thor değil mi hepimiz hem fikiriz bu konuda?

E o zaman Zeus yanında dünyadan ve uzaydan oluşan bir orduyla steppeni zar zor alıyorsa

Supes aynı steppeni dodgelayıp madara Edip gönderiyor.

Kısacası featlere bakıldığında supes flash çok rahat alır

Qsnin burada olması saçma

• Be4die kullanıcısına yanıt
    hocam fanlı bir yorum yapmışsınız
  • zaten jl de tek zorlucak kişi o film evreninde diğerleri çöp
    önceki konularda comisci hocam ve ben1905 nickli hocamız thor tüm jl yi alır demişlerdi
    ayrıca thor sadece İg thanosu yaralamadı yendide yenmesi için illa öldürmesi gerek değil thanos kaçtı ve hükmen yenilmiş sayıldı
    ig thanos>>>>>zeus
    featlere bakılınca ragat thor alıyor yani
    Fan olmak ile alakası yok thoru supesten daha çok severim

Flash favorimdir o kadar

Eğer çürütecek anti tezin varsa yaz ben kanıtla yazdım çünkü bunları.Bu kadar abartmaya gerek yok ise thoru buraya yazıyorum 4.filmde sönük kalacak hatta etki olarak yoklara oynayacak Disneyin pazarlama stratejisi bu çünkü.

• Sonuna kadar katılıyorum sana haklısın

• Cap. Marvel gelsin Nasıl olsa daha MoS 2 JL 2 vb. Birsürü filmler var Zaten JL 2 de görcez supermanın gücünü

Thanos kaçmadı hükmen yenilgi derken?Russo bros mu açıkladı

Thanos yanında evrenin yarısını götürüp inzivaya çekildi.

Feat anlamına bir Google'dan bakın comicsci öyle demiş olabilir bilmiyorum ben aynı görüşte değilim.

Gerek MoS olsun gerek JL olsun supes thordan daha iyi işler yaptı.Hicbir filmde stabilitesi olmayan bazılarında robottan dayak yiyip elektroşokla bayılan bir Thoru tercih edemem supese.Ha Superman zorlanmaz mı? Zorlanır ama alırlar flash faktörü de var qs kim madara ederler onu orada çizgi roman ve film tarihi boyunca ışık hızı bile görmemiş karakter.

bana kalırsada 4. de sönecek c marvel büyecek
    tezime gelelim
    bir box maçını kazanmanın bir çok yolu var nakavt ederek yadı maç sonunda skor farkıyla kazanabilirsin bir başka yoluda rakibin maça gelmez kaçar ve o zamanda hükmen kazanmış sayılırsın

thor vs İg thanos olayıda böyle işte

thor ağır bir şekilde thanosu yaraladı ve ondan sonra thanos parmağını şaklatıp kaçtı kaçıncada hükmen kaybetti ve thor kazandı baya iyi örnekleme yaptım hocam kabul edin
  • Thor takip bile edemez Supo ile Flash'ı. QS zaten tek yer. Döndüre döndüre döverler Thor'u.
  • Cap Marvel mi ahahaha

Feminizm akımından prim kasmak için çizgi roman evreninde üst düzey güçleri olmamasına rağmen sektörde Tanrı seviyesine getirilecek Shazam çakması

Shazam filmi çıktığında görün rookie Shazam bile daha üstündür cap marvelden.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.