Şimdi Ara

Jl flash & süpo vs iw thor & Quicksilver ( age of ultron)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi takım alır benim fikrim marvel dan yana ama bence belli olmaz ( ayrıca Quicksilver xmendeki değil avengers taki Quicksilver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İw thor ikisini tek başına alır sıkıntı olmaz Iw thor için
  • Hocam peki hız faktörü etkisi yokmu bu vs de hani diyorlar ya thor un hız dezavantajı var ben o yüzden torun yanına Quicksilver koydum

• Lord of darks kullanıcısına yanıt
    süperman hızlıdır ama thora farketmez daha doğrusu Iw thora Iw thor tek başına jl yi alır zaten
    6 sonuszluk taşı olan thanosu öldürmek durumuna sokuyor akfasına atsaydıda ölecekti zaten

senin vs ye koydukların abow diye feati yok zaten
    süperman stepanwolfu dövüyor
    flash ben savaşamam korkuyorum diye sızlanıyordu en son zaten filimdeki flash kendi potansiyelini farketmemiş velet flash oluyor
    thor tek atar ikisindede
  • Peki hocam flash ve süpermenin çr deki hallerini alsak thor yine alabilirmi

thoru filmdeki halini alırsanız thoru severler o zaman
    ama thoru çr deki halini alıp formunu king thor filan yaparsanız thor dümdüz eder karşı takımı
  • Teşekkürler hocam cevaplar için pek çizgi roman okuyamadığım için sordum vaktinizi aldıysam kusura bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nabu vs marvel's skyfathers
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    sıkıntı değil
  • Zorlanırlar ama Marvel takımı alır..

Flash tecrübeli olsa ve savaşı ciddiye alsa kesinlikle DC derdim.. Çünkü flash speedforceu verimli kullanmayı bi öğrendimi onu durduramazlar.. Flash war çizgi romanında barry ve Wally son hızda koşarlarken az kalsın Green lantern in yüzdüğünü kırıyorlardı.. Superman onları durdurmak için son hızda uçuyordu ama yaklaşamıyordu bile Barry ve Wallye

Superman nefes nefese kalıyordu ve çok hızlı gidiyorlar yakalayamıyorum diyordu

• Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    hocam sizinden bir dediğiniz bir dediğinizle uyuşmuyor
    Iw thor vs jl konusunda Iw thor alır diyorsunuz
    süperman ve flash vs Iw thor ve Quicksilver jkonusunda zorlanırlar diyosun
    thor tek başına dalar elinin tozuyla çıkar bana kalırsa
  • Fikir değiştiremezmiyim hocam yav Allah Allah

Reflex hızından dolayı Thor zorlanır zaten ?

Mesela flash koşarken Superman ona karşılık verebiliyordu.. Superman ile flash bi dalsa Thor karşılık veremez..

Ki thorda zarar verilmez değil illaki zarar vereceklerdir.. Thor yıldırım vs. atar zar zor alır flash ile Supermanı..

QS zaten etkisiz eleman Superman ondan çok daha hızlı flash zaten kat kat hızlı..

filmlere bakarsak Quick daha hızlı
    süperman Iw thorun elini öpüp harçlık ister
    baltasını hiç bir güç durduramaz zaten
  • Hocam Age of Ultron QS si ? Mermilerle öldü adam.. Superman tek parmakla Flashı savuruyordu Çizgi romanda.. QS muhtemelen tek yiyecektir..

Baltaya güçsüz demedim ama baltayı kaldırmaya fırsat bukacakmı onu bilemiyorum.. Bide Utkan abiye soralım :)

@Hadeyan hocam JL Superman ile flash IW thoru alamaz mı ?

• Bu arada IG nin hepsini kullanmadı Stormbreaker e karşı.. Nerden anladın diyeceksiniz, şurdan anladım;

Şimdi Thanos parmak şıklattığında tüm taşların gücünü kullandı ve eldiven buna dayanamadı.. Eğer thora karşı tüm taşları kullansaydı orda dayanamazdı... eldiven...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 22 Temmuz 2018; 19:53:34 >
    baya baya hepsini kullandımı kullanmadımı kimse bilemez
    ayrıca flashın Wuickden önde bir feati yok oda kimseyi dövemedi yani kruşunlarıda birini kurtarmak için yedi
  • Kimseye vurmadı ama koşarak parademonları parçalıyodu ?

Ayrıca hızlı hızlı yumruklar atabilir çok fazla işleme ama yinede buda bir katkı sağlar

İşte QS birini kurtarmak için mermileri yedi ama Qs yerine orda JL flash olsaydı o insanları 20 kez kurtarırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Fikir değiştiremezmiyim hocam yav Allah Allah

Reflex hızından dolayı Thor zorlanır zaten ?

Mesela flash koşarken Superman ona karşılık verebiliyordu.. Superman ile flash bi dalsa Thor karşılık veremez..

Ki thorda zarar verilmez değil illaki zarar vereceklerdir.. Thor yıldırım vs. atar zar zor alır flash ile Supermanı..

QS zaten etkisiz eleman Superman ondan çok daha hızlı flash zaten kat kat hızlı..
    Hocam peki Quicksilver x men deki olsa zorlanmadan alabilirlermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of darks -- 22 Temmuz 2018; 20:31:53 >
  • X men qs ne yapabilir ki

The flash ve supermanden hızlı olduğunu düsünüyorum ama Flasha işlese bile Supermane gram işlemez yumrukları.. Speedforce olayı olmadığından yıkım gücü flash kadarda yok.. Flashda en azından yıldırım vs var yani yardımı dokunur yıldırımın..

Zaten x men qs yi almak saçma olur çünkü aynı sinematik evrense değillerdi

X men qs den hızlı Cw flash var onu rakip olarak çıkar...

• Aslında bakarsan Flashın yumruklarıda thora işlemez.. Ama supermanın yumrukları işler tabiki

X men qs koyarsan Marvel takımının işleri kolay olur ama yine zorlanırlar...

Hocam bana sanki aynı hız dalar gibi geldi ama tabi sen daha iyi bilirsin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.