hocam sakın bana thor fanı demeyin ne fanı olduğumu zaten biliyorsunuz siz
Thor fanı değilsiniz hocam öyle bişeyde demedim
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
Ig thanosun karşısına süpo gelse o da dayağı yer rahat thorda bunu biliyordu o yüzden balta aldı
şimdi İg thanosu yendi bunu herkez kabullenecek bir kez thanos ağır yaralandı sonra thor bağırılttı falan filan sonra thanos parmağını şıklatıp hemen kaçtı dövüşmeye devam etmedi çünkü yemedi buda thorun Ig thanosu yendiğini gösteriyor baltalı baltasız yendimi yendi zaten bu konudaki savaşta da thor baltalı olacak zaten baltasız olsa thor yenilir bu savaşta
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
thoruda hiç sevmem zaten yeri gelsin hulk reyiz yerden yere çarpsında pezoyu adam olsun biraz
quote:
Orijinalden alıntı: trollaga
Ig thanosun karşısına süpo gelse o da dayağı yer rahat thorda bunu biliyordu o yüzden balta aldı
şimdi İg thanosu yendi bunu herkez kabullenecek bir kez thanos ağır yaralandı sonra thor bağırılttı falan filan sonra thanos parmağını şıklatıp hemen kaçtı dövüşmeye devam etmedi çünkü yemedi buda thorun Ig thanosu yendiğini gösteriyor baltalı baltasız yendimi yendi zaten bu konudaki savaşta da thor baltalı olacak zaten baltasız olsa thor yenilir bu savaşta
Güç taşlı thanostan dayak yerdi ama o kadar ağır yemezdi yinede..
Thanos isteseydi kendini iğleştirirdi yada thoru cama çevirirdi yine say say bitmez ama marvel işte
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
ama marvel işte demiyeceksin ayrıca artık thor yendi yapacak bir eşy yok işte o yüzden thor süpoyuda yener jl yide batmanin süpoyu dövmesi bana kalırsa daha mantıksız ayrıca film sektöründe marvel tozunu yutturdu dc ye
quote:
thoruda hiç sevmem zaten yeri gelsin hulk reyiz yerden yere çarpsında pezoyu adam olsun biraz
Hulka dövdürtcekelrini sanmam Thoru :D
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
bende sanmam ama öyle bir şey olursa sevinirim valla bazıları hulk eldiveni giyecek falan diye öyle bir şey olursa İg hulk efso güçlü olur
quote:
bende sanmam ama öyle bir şey olursa sevinirim valla bazıları hulk eldiveni giyecek falan diye öyle bir şey olursa İg hulk efso güçlü olur
İG yi Ya Cap. america Yada Ironman giyer belkide Cap. marvel
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
onların eline büyük olmaz mı yav eldiven şuan thanos ile hulka uyuyor sadece
quote:
onların eline büyük olmaz mı yav eldiven şuan thanos ile hulka uyuyor sadece
Doğru
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
ama Iw ekibi açık ara jl den önde hemde baya bir önde
quote:
ama Iw ekibi açık ara jl den önde hemde baya bir önde
SW i çıkar al sana eşit takım..
Zaten kim var WW bi kaç saniyede Ironman Dr.Strange Thor SW hariç hepsini halleder daha sonra Ironmanı yer Sonra Thoru hallederler bi 30 saniye içinde
Büyüsel güçler sıkıntı
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
hocam siz ne yaptınız sw takımın en güçszülerinden
dr strange dormammuyu tokatlıyor thor zaten belli ironmen yeni zırhıyla 4 taşlı thanosla mücadele ediyor zaten şu 3 lü jl nin işini görür ww dr strange nasıl yenecek bana anlatırmısınız
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
ayrıca ww İw ironmani filan yavaş alsın bence alamazki ww iw ironmanı
quote:
hocam siz ne yaptınız sw takımın en güçszülerinden
dr strange dormammuyu tokatlıyor thor zaten belli ironmen yeni zırhıyla 4 taşlı thanosla mücadele ediyor zaten şu 3 lü jl nin işini görür ww dr strange nasıl yenecek bana anlatırmısınız
Hariç dedim
Kapışma Dc de olacaksa her türlü JL alır
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
kapışma dc de marvelde olcak diye bir şey yok ortak bir evrende dövüşçekler
dr strange ww yi rahat alır
hulk da boru değil zaten
Iw thor var
Iw ironman feci manyak kostümüyle süpoyu zorlar
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
ayrıca sw çıkar eşit takım demişsinde sw bunların yanında cücük kalır
quote:
kapışma dc de marvelde olcak diye bir şey yok ortak bir evrende dövüşçekler
dr strange ww yi rahat alır
hulk da boru değil zaten
Iw thor var
Iw ironman feci manyak kostümüyle süpoyu zorlar
Dr. Strange de taş olmasın DC hertürlü
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
hocam dc de kim var zaten işi yarayan
en fazla: ww süpo ve flash dr strange taş kullanmadan 4 taşlı thanosla kapıştı ironamanda aynı şekilde 4 taşlı thanosla kapıştı thor 6 taşlı thanosu yendi bu üçlü o üçlüyü rahat ama rahat alır
quote:
hocam dc de kim var zaten işi yarayan
en fazla: ww süpo ve flash dr strange taş kullanmadan 4 taşlı thanosla kapıştı ironamanda aynı şekilde 4 taşlı thanosla kapıştı thor 6 taşlı thanosu yendi bu üçlü o üçlüyü rahat ama rahat alır
Dr.Strange nin çok low düzeyde reality warping i var WW alır taşsız Strangeyi