Şimdi Ara

Jl flash & süpo vs iw thor & Quicksilver ( age of ultron) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    thor rahat alır diyorum ben
  • https://forum.donanimhaber.com/post-jl-superman-i-yenebilecek-film-karakterleri--132713332
    hocam bu konuda comsci hocamız Iw thor alır demişti jl süpoyu zaten süpoyu aldıktan sonra flashıda alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollaga

https://forum.donanimhaber.com/post-jl-superman-i-yenebilecek-film-karakterleri--132713332
    hocam bu konuda comsci hocamız Iw thor alır demişti jl süpoyu zaten süpoyu aldıktan sonra flashıda alır
    Hocam fikir farklılıkları olamaz mı :D

Hadeyan hocamızda bence ComicsCİ kadar bilgili ayrıca ?
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    onun kadar bilgili olsada Iw thor rahat alır açık ve belli bu yav
  • hocam bir gelirmisiniz
    hocam sizin konunuz olan Iw thor vs jl konunuzda
    comisci hocamız şöyle demiş bir bakın

Başına atsaydı Stormbreaker'ı TÜM TAŞLARI TOPLAMIŞ Thanos ölebilirdi bile .. Hala boş boş konuşuyorsunuz .. JL üyelerinin hepsini topla moon level bile etmezler .. Planet level feat diyorum adam bize Flash diyor
    Thor Stormbreaker sayesinde falan zaten hızlı olacaktır ..
  • quote:

Başına atsaydı Stormbreaker'ı TÜM TAŞLARI TOPLAMIŞ Thanos ölebilirdi bile .. Hala boş boş konuşuyorsunuz .. JL üyelerinin hepsini topla moon level bile etmezler .. Planet level feat diyorum adam bize Flash diyor
    Hocam Stormbreaker yıkıcı güç veriyor.. İsabet ettirirse alır thor

Ettiremeyeceği için boşuna tartışıyoruz
  • quote:

onun kadar bilgili olsada Iw thor rahat alır açık ve belli bu yav
    O kadar şişirilmiş bi sahne yok hocam..

2. filmde Thorun bol bol dayak yediği sahnelere tanık edecez zaten..
    yav siz nediyosunuz isabet ettiremez falan adam kaplumbağ değil siz ne yaptınız öyle
    bazılarına göre thanos eldiveni kaybedecek ve hulk eldiveni kullancak öyle olursa İg hulku görmüş oluruz hem en sevdiğim karakter güç sıralamasında 1. ye oturmuşta olur
  • quote:

Stormbreaker kullanırkende uçuşunu gördük ??

Ne kadar hızlı uçuyordu ?

Vede yerde neden o kadar yavaş koşuyordu ??

Uçma hızı onlara denk olsun diyelim

Reaction süresi ne olacak ?
    hocam bu arada thor bol bol dayak yicek diyosunuzda russolar sizin akrabanız filan mı kimse o kadar ayrıntılı bilmezken siz adınız gibi söylüyosunuz bilgileri
  • quote:

yav siz nediyosunuz isabet ettiremez falan adam kaplumbağ değil siz ne yaptınız öyle
    Hocam kaplumbağa diyen yokda Flash ve Superman de boru değil hani.. İsabet ettiremez.
    balta çekiç thora dayanıklık güç ve hız sağlıyor bunu bilmeniz laım
    zaten diğerleri önde olsada arada o kadar bir fark yok Iw thor süpo+flashı döver sonrada tatlı niyetine ww yi döver o güçteydi filmde
    flash kim yav çocuk böceğe benzer bir kaç şey gördü ben savaşamam dedi thor şimşek filan çaktırıp gökten inene kadar zaten flash evine kaçmış olucak
    savaşta süperman ile thor arasında geçicek
  • quote:

hocam bu arada thor bol bol dayak yicek diyosunuzda russolar sizin akrabanız filan mı kimse o kadar ayrıntılı bilmezken siz adınız gibi söylüyosunuz bilgileri
    Hocam çıkıp IG Thanosu bizim elektrik şokuyla bayılan Thor yenemez dimi.. Çizgi romandaki hallerinide görüyorduk iki vuruyodu thanosa sonra thanos cama çeviriyordu

Base hallerinde kapısırken 3 tane God Blast atıyordu Thor, Thanos elinden bu kadarmı geliyor diyodu

Çekiçsiz ama OdinForce olan Thor bile elektro şoka bayılıyordu hocam..
    o elektri şok işi batmanin süpermani dövmesi filan şirketlerin yaptığı saçmalıklardan ibaret yoksa süpo hızıyla batmani paspas eder thor zaten şimşek tanrısı şoku alınca gülmekten kırılır
    gönlüm olsun thanos dövsün zaten sonrada hulkla thanos rövanş maçı atsın 2. filmde işte o zaman sinemada izlemek için 4-5 kez giderim herhalde
  • quote:

balta çekiç thora dayanıklık güç ve hız sağlıyor bunu bilmeniz laım
    zaten diğerleri önde olsada arada o kadar bir fark yok Iw thor süpo+flashı döver sonrada tatlı niyetine ww yi döver o güçteydi filmde
    WW yi Takıma eklerseniz zaten Thor babasına söver beni niye yaptın diye

3 kişi dalsalar thorun tozunu bulamayacaklar..

Fiziksel güç=Superman

Yaralanmamazlık=Superman

Hız=Superman

Yıkım Gücü=Thor

Üstüne Flash ı ekliyosunuz bide WW diyosunuz ve Thor R.İ.P

WW Aresi öldürmüştü ve Zeusun yıldırımını çağırabiliyordu söyleyeyim dedim Ayrıca Lasso ile dodgeleyebilir yıldırımları

• quote:

flash kim yav çocuk böceğe benzer bir kaç şey gördü ben savaşamam dedi thor şimşek filan çaktırıp gökten inene kadar zaten flash evine kaçmış olucak
    savaşta süperman ile thor arasında geçicek
    Hocam çizgi romandaki hallerini hiç kapıştırmak istemiyorum çünkü Flash yer Thor'u..

Flash sonradan alıştı ama dimi ? önce korkuyodu ama sonra alıştı..

Ayrıca hatırlayın flash sinirli bir supermane saldırmaya cesaret etti.. Thor dan o kadar korkacağını düşünmüyorum
    aresi gördük filmde bomboş bir karakterdi ne yalan söylim
    bu arada comisci hocamızdan bir alıntı daha son cümleye iyi dikkat edin hocam bu arada thor tüm jl gelsin yine durduramaz ama Iw thordan bahsediyorum onuda söylim

Ben zaten Ragnarok veya pre IW Thor JL'yi alır demedim . Sadece IW versiyonu için konuşuyorum .

6 taşlı Thanos >>>>> Steppenwolf

Rakipler denk değil .

Filmin sonunda Titan'ın uydusunu resmen baştan yaratan adamı Thor neredeyse öldürüyordu . Hs atsa gidiyor yani .. Steppenwolf'un buna yakın bile denecek feati yok . Herif full kaba kuvvet başka bir numarası yok ..

Reality Warping , Space-Time Manipulation , Time Manipulation , Soul Manipulation vs. vs. bir tarafta da bu guce sahip adam var ..

Thor yener JL'yi . Tek zorlayacak kişi orada Superman . Sadece zorlar o da ve full power bir saldırıda tek yer Thor'dan .

Thor'un Ragnarok'taki hızı bile yeter ..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.