Şimdi Ara

Jl flash & süpo vs iw thor & Quicksilver ( age of ultron) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Estağfurullah hocam burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz :)

Bu arada anlamadım kim kimle eşit hızda gibi geldi size ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    flash o robotları görünce arkasına bakmadan kaçardıki
    x men deki qs süpermani döker hocam adam apocalypse yumruk atıp metrelerce sürüklediki bana kalırsa apocalyps süpermani rahat yener
    şimdi featlere göre konuşalım
    süperman+flash toplasan bir Iw thor etmez bana kalırsa

süperman 2 tane feati var zaten filmde
    jl yi döktü ve stepenwolfu yendi

flash kaç feati var 0 diyelim işlevsizdi filimde saçma sapanda konuşuyordu

Iw thora gelelim
    İg thanosu öldürme eşliğine getirdi
    bir gemi patlamasından sağ çıktı
    bir yıldızın gücüne karşı geldi

Qs flashı saymıyorum bana kalırsa oda flash gibi işlevsizde age of ultronda

yani sonuç belli Iw thor win

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 22 Temmuz 2018; 21:4:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Estağfurullah hocam burda hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz :)

Bu arada anlamadım kim kimle eşit hızda gibi geldi size ?
    Cw flash ile x men deki Quicksilver

• Enter flash time ve son bi kaç bölümü izlemediysen izleyebilirsin.. Micro saniye bile donuyodu yanlıs hatırlamıyosam

X men qs olsa olsa ışık hızı.. hatta o kadarda yok ama CW flash ışıktan felan dahada hızlı

• quote:

Enter flash time ve son bi kaç bölümü izlemediysen izleyebilirsin.. Micro saniye bile donuyodu yanlıs hatırlamıyosam

X men qs olsa olsa ışık hızı.. hatta o kadarda yok ama CW flash ışıktan felan dahada hızlı
    Anladım hocam sağolun da bir şey soracağım marvel de Quicksilver dan daha hızlı bir koşucu varmı runner hariç

• JL yerinden bile oynatamadı adamı.. Bide BlackSuit Superman bile değildi Zaten BlackSuit Superman olsaydı Age of Ultrondaki Hulk gibi heryere saldıracaktı..

Neyse konu o değil.. Hocam kendiniz söylüyosunuz JL yi döktü diye bu adamın Fiziksel gücü thordan fazla belli.. Dayanıklılık Thor.. Gerçi superman planet level bir ataktan sağ çıktı ve o saldırının arkasınsan gülüyordu

Yinede thor diyelim.. Hız Superman her türlü.. Saldırı gücü Thorda

Şimdi Thor alır ama zorlanır Supo boru değil çünkü.. IG nin hepsini kullanmadığından emin sayılırım.. Zaten Thanos düşündüğü gibi thor yok olur

Supermande çok hasar verir thora ama thor supermanı zar zor alır

Supermane balta fırlatsa değmeyecek dokunmaya çalışsa dokunamayacak (tarafsız bi şekilde bakarsak)

Anca yıldırım saldırıları felan ki belki yıldırımdan da kaçabilir serefsiz

Thor bi şekilde alır Superman ı ama bayağı zorlanacağından eminimm

• Makkari var.. Daha var ama adlarıı pek bilmiyorum

• Hocam yapmayın etmeyin QS supermane dokunsa eli kırılır

Hocam bence o Apocalypsi WW yenebilir (Ama Kendi filmindeki hali olacak Aresi felan öldürüyordu)

Supermanın apocalyps i alacağını düsünüyorum

• quote:

Makkari var.. Daha var ama adlarıı pek bilmiyorum
    Hocam biraz önce araştırdım ve açıkçası çok şaşırdım Barry runner dan daha hızlıymışhttps://www.cizgiroman.com/dosya-konusu-runner.html bu sitede okuduğuma göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of darks -- 22 Temmuz 2018; 21:31:21 >
  • Bana kalırsa Runner den biraz daha yavaştır ama Wally nin daha hızlı olduğunu düsünüyorum :)

• MCU Thor & Quicksilver Vs DCEU Superman & Flash mı konu ?

MCU takımı onlara neyin çarptığını anlayamayacaklar ki ? :D :D

JL'de takımın 3. en hızlı kişisi bile yerde çömelik halde zeybek oynar gibi makinalı tüfek kurşunlarını tek tek durduruyordu (Wonder Woman)

öte yandan Quicksilver nasıl öldü hepimiz biliyoruz ve Thor'Un da filmlerde çok yavaş olduğunu biliyoruz. Wakanda savaşına katıldığı yerde adam normal asker gibi koşarak ilerliyordu :D Keza Asgard'da asgardlıları gemiye bindirirken onlarca zombi askerle dövüşürken ne kadar çok vakit kaybettiği de orta da.

Devasa bir hız farkı var.

Güce gelirsek; Superman Dünya Motorunun, dünya yerçekiminin onlarca katında yer çekimi uygulayan World Engine'in gücünü bastırmıştı. Keza yine aynı Superman (bu durumdan her ne kadar nefret etsemde bu yaşandı) 3-4 Green Lantern, Binlerce atlantisli, binlerce insan, binlerce amazon, Zeus, Artemis gibi bir kadroyla dünyadan zar zor uzaklaştırılmış Steppenwolf'U tek başına madara etti.

Thor elektrikli tabanca ile bayılan bir yıldırım tanrısı (Ragnarok) :D :D

DCU Filmleri rezalet olsa da karakterleri daha güçlü...

• Hadeyan kullanıcısına yanıt
    konuyu öncelikle yanlış anlamışsınız hocam Iw thor&Quicksilver Vs DCEU Superman & Flash oluyor konu

şimdi siz ragnoragu katmışsınız ama biz Iw thordan bahsediyoruz şimdi featlere gelelim

Iw thor
    bir yıldızın enerjisine dayanıyor
    bir gemi patlamasından sap çıkıyor
    İg thanosu diz çöktürüp öldürme durumuna getiriyor {kafasına atsaydı ölecektide ]

jl süperman
    stepan wolfu yeniyor
    jl yi tokatlıyor

flash
    ben savaşmaktan korkuyoırum diye sızlanıyordu thoru görünce zaten arkasına bakmadan kaçar

Qıcksılver
    oda flash gibiydi age of ultronda oda hızını gösteremedi bizlere

yani dövüş Iw thor ve Jl süpo arasında geçer
    featlere bakarsak süperman ilk 10 saniyede ölür

kim odluğumu anlamışsınızdır inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollaga

konuyu öncelikle yanlış anlamışsınız hocam Iw thor&Quicksilver Vs DCEU Superman & Flash oluyor konu

şimdi siz ragnoragu katmışsınız ama biz Iw thordan bahsediyoruz şimdi featlere gelelim

Iw thor
    bir yıldızın enerjisine dayanıyor
    bir gemi patlamasından sap çıkıyor
    İg thanosu diz çöktürüp öldürme durumuna getiriyor {kafasına atsaydı ölecektide ]

jl süperman
    stepan wolfu yeniyor
    jl yi tokatlıyor

flash
    ben savaşmaktan korkuyoırum diye sızlanıyordu thoru görünce zaten arkasına bakmadan kaçar

Qıcksılver
    oda flash gibiydi age of ultronda oda hızını gösteremedi bizlere

yani dövüş Iw thor ve Jl süpo arasında geçer
    featlere bakarsak süperman ilk 10 saniyede ölür
    Featlere bakarsak Superman'in on saniyede öldüğü falan yok. Steppenwolf'u kovmak için Zeus'un yanı sıra tonlarca süper güçlü adam gerekti Zeus en az Thor dengi desek zaten Superman'in, Steppenwolf'a yaptıkları onu Thor'Un üzerine koyuyor.

Thor'un thanos'a yaptığına gelince Thanos ataktan kaçmak yerine ona ışın atmayı seçti bu şekilde Thor onu yaralayabildi benzer bir durumda Superman kaçar.

Ayrıca bir şeyi unutmuşsunuz Thor yanında Heimdall, Korg, Loki, Hulk, Valkyrie gibi savaşçılar varken 1 yüzüklü Thanos ve ekibinden 3 üye tarafından madara edilmişti.

Superman ise binlerce amazın, binlerce atlantisli, binlerce insan, 2 tanrı, 3 yeşil fenerin toplamından daha çok iş yapmış ?!

Flash, Quicksilver'a göre çok daha iyi hız gösterdi.

Nitekim JL ikilisi daha güçlü, daha hızlı, daha zeki. Thor'un tek avantaj sağladığı kısım daha çok yıkıcı güce sahip stormbreaker sayesinde ama kendisinin dövüş hızı Captain America'dan yavaşken.. Wonder Woman'ı madara eden Superman ile dövüşmesi imkansız..

Hocam yok kim olduğunuzu anlamadım.. (bir tahminim var ama) Özelden mesaj atın olmazsa

hocam feaylerde thor üstünlüğü var açık ve belli stombreak ile İg thanosu %90 hasara kavuşturdu thanosda stepanı içinden geçer başta thorun madara olmasında baltasının olmamasından kaynaklı ayrıca tecrübe olarak süpermanden üstünlük sağlıyor

süperman küpleri ayırınca ölmek istiyorm diyodu
    thor yıldızın enerjisine dayandı ölüyor gibi olsada ölmedi yani dayanıklıkta thor > süperman
    süperman stepanwolfu dövdü ona lafım yok baya iyi dövdü
    thor İg thanosu diz çöktürdü thanos istese kaçardı diyede bir şey yok thanos taşların baltayı yok edeceğini düşünerek kaçmadıki balta çok güçlü çıktı

flash ve Quıcksılver oalyına gelirsek bana göre şöyle x-men Quıck>jl flash=age of ultron Quıck oluyor flashında pek birşeyini göremedim ben çocuksu bir falash vardı filimde ve bir sahnede ben savaşamam korkuyorum diye sızlanıyordu en azından Quıck bunu yapmadı

benim kim olduğum konusuna gelirsek profil fotom normalde hulk resmiydi :D

• quote:

hocam feaylerde thor üstünlüğü var açık ve belli stombreak ile İg thanosu %90 hasara kavuşturdu thanosda stepanı içinden geçer başta thorun madara olmasında baltasının olmamasından kaynaklı ayrıca tecrübe olarak süpermanden üstünlük sağlıyor

süperman küpleri ayırınca ölmek istiyorm diyodu
    thor yıldızın enerjisine dayandı ölüyor gibi olsada ölmedi yani dayanıklıkta thor > süperman
    süperman stepanwolfu dövdü ona lafım yok baya iyi dövdü
    thor İg thanosu diz çöktürdü thanos istese kaçardı diyede bir şey yok thanos taşların baltayı yok edeceğini düşünerek kaçmadıki balta çok güçlü çıktı

flash ve Quıcksılver oalyına gelirsek bana göre şöyle x-men Quıck>jl flash=age of ultron Quıck oluyor flashında pek birşeyini göremedim ben çocuksu bir falash vardı filimde ve bir sahnede ben savaşamam korkuyorum diye sızlanıyordu en azından Quıck bunu yapmadı

benim kim olduğum konusuna gelirsek profil fotom normalde hulk resmiydi :D
    Hocam Age of Ultron QS si kadar yavaş bir karakter görmedim

Sivillere makinalı tüfekle random atıyorlar WW ciddiye almadan hareket ediyo ki QS bu mermilere ölmüştü :D

Thor İG thanosa diz çöktürdü diyosunuz hocam ama İG nin hepsini kullanmadığından bile eminim

Superman MoS filminde Kara delik gibi bişeyin çekim gücünden kaçtı hocam ? hatta kucağında lois vardı

Ayrıca dediği gibi Thorla QS kendilerine ne çarptığını anlayamaz

thor tek başına %15-20 hasarla ikisinide alır zaten
    şimdi thanosun hepsini kullanmadığından emin olmamız için russoların açıklama yapması lazım
    süperman mos filminde kaçtı gemiden bahsediyorsun herhalde o kara deliğin yanından geçemez
    ayrıca biz jl yi konuşmuyomuyduk
  • quote:

thor tek başına %15-20 hasarla ikisinide alır zaten
    şimdi thanosun hepsini kullanmadığından emin olmamız için russoların açıklama yapması lazım
    süperman mos filminde kaçtı gemiden bahsediyorsun herhalde o kara deliğin yanından geçemez
    ayrıca biz jl yi konuşmuyomuyduk
    Thor %98 lik bir hasarla alırsa alır.. Yada Supo ile Flash wins

Aslında ben iyice Superman ile Flash ın alacağını düsünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.