Şimdi Ara

Jl flash & süpo vs iw thor & Quicksilver ( age of ultron) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güneş onun enerji kaynapı ona bakarsan thorda kriptonite kafa atsa bir şey olmaz
    thanos süpoyu yerden yere gömer sen nediyorsun yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollaga

güneş onun enerji kaynapı ona bakarsan thorda kriptonite kafa atsa bir şey olmaz
    thanos süpoyu yerden yere gömer sen nediyorsun yav
    Ne içiyorsunuz arkadaş. Thanos ile superman güç olarak yakın bile değiller. Gauntlet olmasa tokatlar supes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    tabi canım git biraz çr oku sen en iyisi sakın kimseyede söyleme böyle gülerler yoksa
  • quote:

tabi canım git biraz çr oku sen en iyisi sakın kimseyede söyleme böyle gülerler yoksa
    okumasak inanacaz
    doktora gitmeni tavsiye ediyorum gözlerinde bozukluk olabilir okuduysan eğer ciddiyim iyice deliriyorsunuz fanboy milleti olarak
    herkez üstünü alınmasın bunun gibi yazanlara söylüyorum ben
  • quote:

doktora gitmeni tavsiye ediyorum gözlerinde bozukluk olabilir okuduysan eğer ciddiyim iyice deliriyorsunuz fanboy milleti olarak
    herkez üstünü alınmasın bunun gibi yazanlara söylüyorum ben
    hastanede çalışıyorum yaşım fanboy olmayı çoktan geçti. azıcık mantıklı konuş kardeş. güç seviyeleri olarak bütün çizgi roman evrenlerinde tanrısal güçleri olan karakterleri dışarıda tutarsak en güçlü karakter supermandır. araştırmanı tavsiye ederim.
    galactucus p force tanrı sayılmaz süperman bunlardan daha mı güçlü yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Ya Thor kim, Thor kim yani yok thanosu öldürecek duruma getirdi onu yaptı

Gamorada Thanosa bıçak soktu ?? Eğer thanos bu olayı tahmin edicek kapasitede olmasaydı çakıyla öldürüyordu thanosu ?

O zaman Gamora>JL bence
    Altına imzamı atarım. Milletin ağzına sakız olmuş thor thanosu az kalsın öldürüyordu cart curt.
  • İyi ki bi balta fırlatmış.. Balta soktu öldürüyordu, onu yapıyordu,bunu vuruyordu..

Gamora da bıçak soktu

Bu durumda Gamora>>>>JL demeleri gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 23 Temmuz 2018; 22:42:14 >
  • yahu demişler ki thor, superman'i alır .d.d.d wonder woman tek başına alır thor'u. adı üstünde SUPERMAN. silkelenin be kendinize gelin

• canguler917 kullanıcısına yanıt
    Iw izle sonra gel
  • quote:

Iw izle sonra gel
    izledim zaten.

• Sen ciddimisin knk kesin yalandır o

Ya gel sen bunu bizimkilere anlat.. Tek bildikleri Thanosu öldürcek duruma getirdi demek..

Dövüş ve seyahat hızında superman kat kat hızlı diyorum. O Diyorki Ig thanosu öldürcek duruma getirdi

Fiziksel güç olarak daha güçlü diyorum. O diyorki ıg thanosu öldürcek duruma getirdi

Superman daha zor zarar görüyor diyorum. O diyorki IG thanosu öldürcek duruma getirdi

WW alamaz ama zorlar yine lasso ile yıldırımları emebilir ve zeusun yıldırımını çağırabilir

o zmn güç seviyelerini bilmiyosun karakterlerin
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    tanrı öldüren silah diye yaratılmadı mı zaten ww ? hem de yıldırım tanrılarının kralı, yanında thor'un esamesinin okunmadığı zeus tarafından ? gayette alır ww. tutturdularsa thor, thanos'u öldürecekti diye, sorarım o zaman thanos meşgulken mi yoksa hazırlıklıyken mi yaptı onu ? hulk'ı zar zor alt eden thor, hulk'ın içinden geçen hem de bunu yüzük kullanmadan yapan thanos'u bire birde alamaz.

• trollaga T kullanıcısına yanıt
    boş yapıyorsun , ciddiye almayacağım

• Haklısın ama simdi Supermanı bile kabul etmiyorlar WW dersen şimdi sövebilirler

Wonder woman alabilir bencede şansı var en azından.. Ayrıca Kendi filminde aresi öldürüyordu

• Zaten ciddiye alınacak biri değil ve ciddiye alınacak yazılar yazmıyor.. Boşver onu

alma sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: canguler917

boş yapıyorsun , ciddiye almayacağım
    Hocam çizgi roman bölümündeyiz. Çizgi romanlarda Thor Wonder Woman'dan çok daha güçlüdür.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.