hocam buna benzer başka delil görmedim sadece yorumdan yola çıkarak söyledim bunu. çünkü forumdaki bir arkadaş da tahterevalli sorusunu tutturmuştu. |
jj rousseau sorusunu 4 gün önceden tahmin eden insan (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Leader of Birmingham.Bunu da açıklayın o zaman ? Neden böyle bir tarih aralığında yorum almış bir videoya bunu yazmasını normal karşılıyorsunuz ?
Fatih hoca da sınav sabahı "gitmeden size son bir soru" diye video atsa ve bir kitaptan olmasa da tahtada çözse ve soru sınavda gelse ona da mı çalmış diyeceğiz? Soru tutturan çok fazla kişi yayın vs var tarihte bizansla alakalı metnin bire bir aynısı 345in 4.denemesinde de vardı mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kusura bakmayın biraz sert çıkıyor gibi göründüm, öncelikle özür dilerim affedin.
Hocam tamam tutturmuş olabilir ama bu soruyu belirtmesi, tarihinden hemen önce vermesi ve üstelik hiç bilinmedik bir kanalda, çıkacak soruyla ilgili konu ele alan bir videoya bu mesajı yorum olarak atması garip olan. Yoksa ben de sallarım yarın ayt fizik 11.soru AC-DC arasındaki farktan çıkacak diye, kim umursar ? ama bunu oraya özellikle vurgulayarak belirtmesi garip.
Tabii açık noktaları var hala kanıtlanmış değil. Mesela niye yazarsın ki o soruyu ? Ben çalmış olsam kimseye tek kelime laf etmem sorularla vs. ilgili olarak.
-
Bana tuhaf gelen 1 yıllık videoya sınava 4 gün kala yorum atması yani 4 gün önce la bu çıkar mı diye video izleyip yorum da atmazsın kahin değilsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam ama garibime giden bu yorum atılan tarih mevzusu. Üstelik fake biri. Neyse hocam siz inanmayın, inanmanıza gerek yok en doğrusunu yapıyorsunuz. Bir ''acaba?''nız yok valla helal olsun, bu rahatlık olsa bende neler yaparım. :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 26 Haziran 2021; 22:29:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: elimdeki son as değil
Önemli olan 1 yıl önceki videoya sınavdan 4 gün önce gelip bunu yazması. Ve yazdığı şeyin de cidden doğru cevap olması…Bir şey olduğunu sanmıyorum denk gelmiştir. Geçen sene abim akşam biyotikten deneme çözmüştü sabah aynısı çıkmıştı.
İhtimal çok zayıf bence de. Ama olasılığı var. Beni de en çok şey yapan bunu tasdikleyen eleman. Hani bu videoyu keşfedersin tamam, atarsın tamam ama birinin gelip ''umarım'' yazması ne yani ? Benim karşıma çıksa ''Dalga mı geçiyorsun ?'' yazarım.
-
Ben de bunu garip buluyorum fakat bu tarz binlerce tahmin yorumu vardır, illa ki bir tanesi tutacak. Ayrıca soruların çalındığını düşünüyorum fakat bundan yararlanan biri bunu YouTube gibi sosyal bir mecraya yazacak kadar salak değildir bence. Tabii beyaz parti döneminde her şey mümkün.
-
Bir de gerçekten 13. soru olarak mı çıktı? Ben sadece Türkçe ve Matematik çözüp sınav alanını terkettim bu soru hakkında herhangi bir şey hatırlamıyorum.
-
Ahahahah haklısınız valla, bu malum partinin olduğu yerden her şey beklenir. Zaten böyle insanlara dağıtılır böyle sorular eğer çalınmışsa :)
-
Ben de bilmiyorum ama çoğu bu soruda çıktığını söylüyor. Yani değişmeler oluyor kitapçıkta ama genel olarak bu şıkta çıkmış.
-
Benim kitapçığımda 15.soruydu.
Her sene ayrı bir skandal şaşırdım mı? Hayır.
Öfkeli miyim? KESİNLİKLE.
-
Deep Web'den çalmıştır kesin profile bak psikopatlık var sanki
-
sanırım benden bahsediyorsun :D Kahin Abiniz Geldi » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com)
-
Ya zaten her sene büyük ihtimal bir avuç insan sorulara önceden erişiyordur ama bunu sosyal medyada paylaşma olasılığı çok düşük geldi bana. Ama olur mu olur valla
-
Evet tahterevallide benzerlik yazmıştın dün, aklımda kalmış sınavda hatırladım :D
-
Her şey olasılık ve yine bu burada kalır ya.
-
hatırlamana sevindim :D sınavda üstün başarılar dilerim :)
-
teşekkürler fakat ne yazık ki öylesine girdiğim bir sınavdı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X