Şimdi Ara

Jip Dediğin Böyle Olur Öyle Olmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
92.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu jipleri ben eskiden seviyodum nedir lan bu tasarımları günden güne iğrençleşiyo bi hummmerjiplerin tasarımı süper gerisi ise felaket aynı durum mercedes arabaları içinde geçerli şu koca tanponlu 90 lardaki felan mercedeslerin tasarımı bence hiç bir arabada yok bir güzel vitosu vardı onuda yenileyerek batırdılar. valla hiç anlamıyom doğrsu yeni arabaların tasarımları günden güne iğrençleşiyom şu anda orta halli tasarımı güzel araba benim gördüğüm kadarıyla citreön c serileri bide birazda olsa megane.
  • O para verilir mi be
    Ayağını yerden kesecek bir şey al yeter
  •  Jip Dediğin Böyle Olur Öyle Olmaz

Jip Dediğin Böyle Olur Öyle Olmaz

• FORD RAPTOR

Bu da Ford F-series Cabelas FX4

• Arazi Tipi Olarak Demiyorum

Jip Olarak..

@Sah!n Hangi Marka Model Acaba ? Lincoln Navigator e Benzettim

@DarMaNietz Hummer demedik:D

@Khán Jip Kategorisine girmez ama Güzel Araba Normal Araba ile Jip Arasına Koyabiliriz:D

Arabalarla Aram iyi Değildir.
    Dış Görünüşü ve İç Konforu ve Ön Paneli Benim için Önemlidir:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk9 -- 10 Ekim 2009; 18:05:46 >
  • Tabikide Rangie deim o zmn Clanngerla(Tank) rangie nin kapışmasına bakın yularıdavideo verdim...
  • Jip Dediğin Böyle Olur Öyle Olmaz
    http://www.timsah.com/Yok-artik-daha-neler/edQQdBKY1Nz
  • SUV(arazi aracı) dediğin;

Fotoğrafa inanmayan youtube dan bakabilir,bu araç tonlarca ağırlıktaki bir uçağı çekti..

• Bu Escalade Dexter daki bir adamda vardı, filmlerde hep bunlar oluyor genelde . Hummer de CSI Miami dizisinde bol bol var . Güzel'de hani yani
  • amerika chevrole, ford ları kendi ülkesinde geri teknolojileri nedeniyle satamıyor... ford da GM ( chevrole- cadillac) batma noktasında. Ayrıca range roverin (batmadan önce satın alan) sahibi hintli TATA firması ve TATA yı beğenmeyenler range rower tapıyır.

bi takım fotoar görüntüden ibarat audi ,W hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 11 Ekim 2009; 2:31:57 >
  • Touareg'te 5 litre V10 turbo dizel motor var yanlış hatırlamıyorsam 313 beygir güç 750 nm tork üretebiliyor.

Bence jip dediğin amerikan jipleri ve Range Rover gibi olur.Avrupalı ve Uzak doğulu jipler biraz zarif duruyorlar.

En sevdiğim model KV Pusu da Alper'in jipi GM sanırım.
  • şehrin içinde jip sürmek isteyenler için firmalar SUW ları üretti . Amerikan jipleri en az 3000 motordan başlıyor hem torklari hemde beygir güçleri motor hacmine bağl. Teknolojileri geri . ABD de hem arazi hemde SUW sınıfında en çok satılan jipler Uzakdoğu ürünleri .

Aslında jiplerin beygir güçleri yüksek , of road da üstünler. . SUW lar binek otoyla jip arasında bir sınıf. Arazi özellikleri yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 11 Ekim 2009; 2:43:01 >
  • warsa yoksa humvee

biri jip mi dedi?

• jip dediğin daga taşa hic düşünmeden cikabilendir her kosulda gidebilendir ... gerisi barby bebek gibidir ne oyle parlak kaslar hayvan gibi motorlar ha bide iclerinde güzel jiplerde var ama kullanan eger sadece otobanda sürerse o jip deildir yiyorsa cik daha camra bata bata sür ozaman jipin ben jipim desin.
  • Siz SUV tartışmasına girmişsiniz. SUV denince kalıplı ve asfalta oturan aletler güzeldir. Q7 bence gayet kalıplı bir araç. Yanında durmamışsınız gibi görünüyor buradan.

Ama arazi taşıtı derseniz Lada Niva' dan ötesi yok gibi. Otokar üretimi Land Rover da razide güzel gider.
  • SUV ve 4x4 arazi aracı kavramlarını karıştırmamak lazım. SUV'lar mantık olarak hem asfalta hem araziye uygun üretilir ve her ikisinde de "mükemmel" değillerdir.

4x4 arazi araçları ise, asfalt dışındaki yollarda mümkün olan en az sorunla ilerleyebilmek için üretilmiş; çok çok sağlam araçlardır. Fakat bu noktada ister istemez konfordan ve lüksten ödün verilir.

Bence şuan Türkiye'deki en iyi arazi aracı Lada Niva'dır. En iyi SUV ise Audi Q7.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Konsey

Siz SUV tartışmasına girmişsiniz. SUV denince kalıplı ve asfalta oturan aletler güzeldir. Q7 bence gayet kalıplı bir araç. Yanında durmamışsınız gibi görünüyor buradan.

Ama arazi taşıtı derseniz Lada Niva' dan ötesi yok gibi. Otokar üretimi Land Rover da razide güzel gider.

Galiba SUV a giriyor ..Dediğim gibi araçlardan anlamıyorum..
    Q7 nin Yanında durmayı geç bindim bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.