Şimdi Ara

jinx'e karşı ne yapmak gerekiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ezreal ile kite ve poke adına bir taraflarımı yırtıyorum, o olduğu yerde hareket bile etmeden w e r yapıp eritiyor. buna karşı ne picklesem nafile, banlasan ayrı dert başka permaban açıkta kalıyor. ne yapmak lazım nasıl bi pick ve kombinasyon disable ediyor bunu? jinx lucian ve sivir üçlüsünden başka champ oynamak gerçekten zor mu artık?

• Draven ağlatır
  • Leona-draven ikilisine karşı baya zorlanıyor. Thresh,annie,sivir,tristana gibi seçimlerlede üstünlük kurabilirsin. Özellikle leonaya karşı yanında thresh yoksa baya zorlanıyor.
  • thresh - lucian ikilisiyle rahat alırsın
  • iyi oynayan bir sup herşeyin çözümü tabi annie-thresh-leona felan alırsa daha kolay oynarsınız lane de
  • jinxi caitlyn ile bile aşırı rahat eziyorum lane aşamasında güçlü bir adc olduğunu düşünmüyorum mid ve late game'i iyi bence.
  • jinx şuanda op durumda siz 2 kişi diyorsunuz adamda yanına alırsa bi thresh leona ne olucak her türlü jinx ezer şu anda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ona karşı adc değil de ccsi bol support alacaksın leona thresh nami bile olur,2v2 de rahat etmemesi lazım

ama ben şuan en iyi adc nin jinx olduğunu düşünüyorum en iyisi jinx oynamak galiba :D
  • Ofansif bir supportla çullan ustune uzun surede karlı cıkan o olur yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Late game için en iyi adc ve lanedede fena değil

Ayrıca çok kolay snowball olabiliyor bence banlanmalı veya assasin kasmış olmalı

• ez bence kötü bi seçim jinxe karsı, suan ıcın draven ve lucian iyi bi seçim gibi duruyor lanede ama tam anlamıyla counterları değil
  • en son baktıgımda leonadan sonra en çok oynanan şampiyondu ve win oranı gayet iyiydi. durdurmaya gelince aslında ez,draven,luci ezebilir earlyde okdar fazla dmg vuramıyor mid latede güçlü oluyor. hiçbişi yapamıyorsan feedleme farm yap jungleri bekle oyle kes. yanında Leona varsa kırmızı adc runeli oyun başında ezebilirsiniz veya tresh varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 7 Şubat 2014; 19:34:12 >
  • lucian durdurur. yanında annie, thresh veya leona olması yeterli.

zaten şu sıralar adc ve suplar bu 4lüde dönmekte ben ona yanarım
  • şuan oyunun tartışmasız en iyi adcsi.Earlyde lucian ile counterlarsın fakat 1 2 kıll aldımı latede işler zor.Birde tristana counterlar gerisi boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 7 Şubat 2014; 19:41:02 >
  • çıkmış en op şampiyonlardan biri nerf filan atılmadan oyna yanında iyi bi Leona,Thresh,Annie lazım

Q 9 levelda fulleniyor 700 range Caitten bile fazla bir de alan vuruyor eşşek gibi zap full slowda %70Slow 2 saniye araya da bi e sıkıştırıyor zaten kaçmanın imkanı yok hadi kaçtın diyelim ulti geliyor ölüyorsun Get Excited'la yanındaki supportu da saniyede aradan çıkartıyor yakın dövüşte de op.Q pasifiyle hayvan kadar as geliyor 1 kere vurana kadar 10 kere vuruyor sana.Bu kızın yanında Thresh varsa harbiden free win bi escape lazım sadece
  • Bugünlerde bot lane:
    adc:jinx sivir lucian ezreal vayne
    support:leona tresh annie
  • Su aralar en çok tercih edilen adc diyebilirim jinx için.
  • quinn

• Leona - Draven al. Kuleden çıkamaz

• Lucian jinxi tekte dövüyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.