Şimdi Ara

Jinx Build Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar jinx oynuyorum ve severek oynuyorum ve aklımda bir build var roket atar için. İlk botrk çıkıp sonra phantom dancer ardına ie yada bt cıksak iyi olur mu ve ilk q mu fullemeliyim w mu ? (Benim build de q fullemek lazım ama sizin de varsa başka buildleriniz yazarsanız sevinirim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agathocles of Syracuse -- 21 Ekim 2013; 10:38:11 >

• Konuya bekleniyor
  • Öncelikle jinx'e hiçbir zaman BotrK alma. Matematiği yapıldı hiçbir zaman işe yaramıyor. Roket buildi izliyorsan eğer ie-pd iyi olacaktır senin için. Bu buildde ilk q fullersin. Eğer ben w fullicem skillerimle iş yapıcam dersen bt-lw alırsın.
  • Bence Jinx'e Botrk çok da iyi değil. Benim görüşüm; önce vampiri sonra ebedi kılıç ya da önce kanasusamış ve hayalet dansçı.
  • Ben ilk Hurricane çıkıyorum, miniguna güzel gidiyor bence. Sonra IE, BT, PD ve LW çıkıyorum. Tabi arada değişiklik yapıp defansif almak zorunda kaldığım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 21 Ekim 2013; 10:45:27 >
  • w-q ortak gidiyom ben ?,
    build ie goz yasi arada pd civayatagan (cok ise yariyo aktifi m.resisti falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordM

Öncelikle jinx'e hiçbir zaman BotrK alma. Matematiği yapıldı hiçbir zaman işe yaramıyor. Roket buildi izliyorsan eğer ie-pd iyi olacaktır senin için. Bu buildde ilk q fullersin. Eğer ben w fullicem skillerimle iş yapıcam dersen bt-lw alırsın.

Yorum için teşekkürler şimdi deniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.