Şimdi Ara

Jinx build nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bırakmadan önce main çarımdı, şuan free olunca oynayayım dedim önerilerden rastgele çıkıyorum. sizce nasıl olmalı?

• Ebedi + duruma göre 2 coşku itemi + duruma göre lw, bt, ga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebedi, Runaan ve duruma göre :
    Hayalet, çok suikastçi varsa
    Statikk, karşısı çok tank değilse ve tek atmak istiyorsan
    Bombardıman da diğeri seçenek işte. Eğer karşısı çok tank ise 2. coşku eşyasını çıkmadan son fısıltı alabilirsin veya çok cc varsa qss alabilirsin sonra 2. coşku eşyası alırsın.

edit 3 değil 2 coşku olarak değiştirdim. Yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 4 Temmuz 2017; 21:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Ebedi, Runaan ve duruma göre :
    Bombardıman da diğeri seçenek işte. Eğer karşısı çok tank ise 3. coşku eşyasını çıkmadan son fısıltı alabilirsin veya çok cc varsa qss alabilirsin sonra 3. coşku eşyası alırsın.

3 Coşkun alınıyor mu hocam ya pek jinx oynamam da. Can biçen nasıl olur ki onun yerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Neogri

quote:

Bombardıman da diğeri seçenek işte. Eğer karşısı çok tank ise 3. coşku eşyasını çıkmadan son fısıltı alabilirsin veya çok cc varsa qss alabilirsin sonra 3. coşku eşyası alırsın.

3 Coşkun alınıyor mu hocam ya pek jinx oynamam da. Can biçen nasıl olur ki onun yerine

3 değil 2 coşku olacak hocam yanlış yazmışım. Can biçen inanılmaz çöp bir eşya jinx için.
  • Ebedi, iki coşku, ninja tabi, bt ya da qss itemı, ga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 4 Temmuz 2017; 21:55:3 >
  • quote:

Bombardıman da diğeri seçenek işte. Eğer karşısı çok tank ise 2. coşku eşyasını çıkmadan son fısıltı alabilirsin veya çok cc varsa qss alabilirsin sonra 2. coşku eşyası alırsın.

ben ebedi ve runaan'dan sonra kanasusamış alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar bilimcisi

quote:

ben ebedi ve runaan'dan sonra kanasusamış alıyorum.

Eğer kendine güvenmiyorsan kanasusamış alınabilir 3. eşya olarak fakat çok pahalı. Karşıdakiler cidden zorluyorsa vampirik asa alıp 2. coşku eşyası almak daha pahalı. Kanasusamış 3. eşya çok geri düşürüyor seni.

• Şu sıralar Runaan popülerliği baya düşük. Statik-Bombardıman ikilisinin pasifleri birden patladığı için inanılmaz yüksek bir burst damage hasarı oluyor. Ve diğerlerine göre daha fazla tercih ediliyor. Ebedi-Statik-Bombardıman-Civalı(karşıya bağlı bunun yerine kanasusamış ya da çok suikastçı olmasına karşı koruyucu melek alınabilir) Son item de artık fark etmıyor. Sonda saydığım üçlüden almadığın bir tanesini alabilirsin. Son fısıltı nedense pek tercih edilmiyor. Aslında çok fena bir tank metasındayız ama neden bilmiyorum. 4.item son fısıltı da olabilir.
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Statik ve bombardımanın hasarı birleşmiyor. Statik'in hasarı veriliyor sadece.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam o sanki 3-4 yama once kaldirildi o özellik.

• Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz menzilli şimşek sadece. Denedim eğitim modunda. Statik hasarı veriyor sadece. Belki bir şeyi kaçırıyorum ama öyle eskisi gibi burst yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Şu sıralar Runaan popülerliği baya düşük. Statik-Bombardıman ikilisinin pasifleri birden patladığı için inanılmaz yüksek bir burst damage hasarı oluyor. Ve diğerlerine göre daha fazla tercih ediliyor. Ebedi-Statik-Bombardıman-Civalı(karşıya bağlı bunun yerine kanasusamış ya da çok suikastçı olmasına karşı koruyucu melek alınabilir) Son item de artık fark etmıyor. Sonda saydığım üçlüden almadığın bir tanesini alabilirsin. Son fısıltı nedense pek tercih edilmiyor. Aslında çok fena bir tank metasındayız ama neden bilmiyorum. 4.item son fısıltı da olabilir.

ben runansız bir jinx düşünemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.