Bildirim
Jingle Bells'i Tersten Dinleyin Muhteşem :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ya yaa bidaha yutmam onu
çok pis korkmuştum ama, kim yapmışsa helal olsun valla
(o şarkının ardında bi gizem bişey var diye pür dikkat kesilmiştim) -
quote:
Orjinalden alıntı: _DePReSiF
ya yaa bidaha yutmam onu
çok pis korkmuştum ama, kim yapmışsa helal olsun valla
(o şarkının ardında bi gizem bişey var diye pür dikkat kesilmiştim)
Çaktırma -
zoken sakin ha!!!! -
yok korkmamda ilgi alanımdan vurdu
nasıl sıçramıştım bi ben bilirim(en sevdiğim müziği durdurmuştum son ses(şansa bak))
-
up -
Bir de aşık olduğun 3 kişinin adını yazınca en uygun olanını seçtiğini söyleyen bir site vardı. Direk kekleyen şahsın e-mail adresine gidiyordu -
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
Bir de aşık olduğun 3 kişinin adını yazınca en uygun olanını seçtiğini söyleyen bir site vardı. Direk kekleyen şahsın e-mail adresine gidiyordu
-
quote:
Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]
quote:
Bir de aşık olduğun 3 kişinin adını yazınca en uygun olanını seçtiğini söyleyen bir site vardı. Direk kekleyen şahsın e-mail adresine gidiyordu
abi bulun onu n'olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 14 Ocak 2007; 18:34:15 >
-
n eoluyor sonunda resim falan mı çıkyıor yoksa birimi bağırıyor -
Jingle Bells'i tersten dinlemenin kendisi saçma zaten, zoeken olduğu çok belli oluyo yani...
Diğer arkadaşlar için ise
www.askolcer.info die bi adres var ordan yapabilirler... -
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
quote:
quote:
abi bulun onu n'olur
şahsın e-mail adresini nerden buluyo da gidiyo?
-
Zooken Fake
-
quote:
Orjinalden alıntı: rewanius
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
quote:
quote:
abi bulun onu n'olur
şahsın e-mail adresini nerden buluyo da gidiyo?
O siteye kekleyici şahıs üye oluyor. Üye olurken e-mail adresini de yazıyorsun.
Üye olduktan sonra keklemek istediğin birine bu siteyi öneriyorsun kandırıyorsun "bak sana en uygun olan aşkı önerecek müthiş birşey" o da yazıyor yazıyor giriyor. Sonra senin e-mail'ine geliyor kimleri yazdığı.
Yalnız işin kötü yanı var. Keklediğin kişi "keklendiniz" yazan sayfaya giriyor o isimleri girdikten sonra yani kandırıldığını öğreniyor. Sonrasını düşünün artık............ Artık keklediğiniz kişi sizi komaya mı sokar, bir daha konuşmaz mı, öldürür mü bilemem
Sitenin adı da yanılmıyorsam AşkÖlçer'di ve link de yanılmıyorsam şuydu;
http://www.askolcer.info/
(Üyelik "Kayıt Ol"dan yapılıyor)
@DaRkFoX [tHu] kardeş kusura bakma bir eşeklik yapıp konunu dağıttım ya... Neyse bu Aşkölçer burada bitsin biz Zoeken'e dönelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 14 Ocak 2007; 19:17:16 >
-
ayy ne gzlms -
up up -
sevdiğim güzel bir zooken.. -
ahah sonunda bi mesaj vardı
yemezlerrr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X