Şimdi Ara

jinekomasti var mi? (meme içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaşın 15-16 ise ileride geçebilir. Aşırı bir durum yok. Spor yaparak felan bu durumu düzeltebilirsin. Ayrıca, bu biraz genetikten de olabiliyor. Babanın, dedenin vücudu da bu şekilde mi? Bir de büyüme sürekli artıyor mu? Eğer artıyorsa hemen bir doktora görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solarkk -- 28 Mart 2013; 19:00:27 >
  • Var. Kilolu denmez sana ama memelerin kilona göre çok fazla.
  • var dostum büyük ihtimalle ameliyat önerecektir doktorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Doktora gidip ultrasonda baktırmadan bilemezsin. Ayrıca yaşın kaç ?
    Ben de zamanında var mı yok mu diye çok düşündüm, araştırdım. Buraya konu açsaydım muhtemelen %100 var diyeceklerdi.
    Doktora gittim, ultrasonda baktı. Sol göğüste ufak çapta bir doku var dedi. Aynaya baktım iki göğüs arasında pek bir fark yok. O halde dedim ben bu işin canını okurum.
    öncesi - sonrası

Yaş 17. Fitnısa gidiyorum, göğüs hareketlerinin neredeyse hepsini 10 kglık dambıllarla yapıyorum. 20 25 gündür bi nebze olsun azaldı sarkıklığı.. Fotoğraflar arasında kaç ay var? Önerdiğin hareketler var mı?
    Birde söylemeden edemeyeceğim; senin memeler de güzelmiş

@Solarkk
    Babamda nispeten var denilebilir fakat oda bildiğin göbekli türk erkeği, yağdır muhtemelen. Artmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben de zamanında var mı yok mu diye çok düşündüm, araştırdım. Buraya konu açsaydım muhtemelen %100 var diyeceklerdi.
    Doktora gittim, ultrasonda baktı. Sol göğüste ufak çapta bir doku var dedi. Aynaya baktım iki göğüs arasında pek bir fark yok. O halde dedim ben bu işin canını okurum.
    öncesi - sonrası

aynı durumu yaşadım.Görme ile anlaşılmaz bu.Doktora gitmelisin.

• Kestir gitsin.
  • böyle bakmayla kesin birşey söyleyemem fakat şöyle birşey söylerim orayı işaret ve baş parmağınla içeriye doğru bastırıp biraz sık bilye gibi birşey hissedeceksin büyük ihtimal ne kadar büyük olduğunu söyle..

onun dışında kesin çözüm için ultrasound a gitmen lazım ve birde endrokrinoloji uzmanına görün

edit: Benimde senin gibi durumum var ve 5 yıldır ağır spor yapmama yağ oranımı düşürmeme rağmen var doktor bana ameliyata gerek yok dedi ama istersen yaşın ilerleyince (22 yaşındayım) istersen olurusn dedi.. ameliyat ise aşırı basit bişey max 1 saat sürüyor benim vakalarda lokal anestezi yapılıyor yarım ay şeklinde aerola kesilip oradaki yağ ve meme dokusu alınıp dikiliyor..

daha öncede böyle bir tecrübem var benim göğsümün üstünde ufak bir kist oluşmuştu onu lokal anestezi ile almışlardı inan bana ne korkmuştum ne de terlemiştim vs.. bunlar basit şeyler.. lokal anesteziye can kurban benim korkutuğum genel anestezi

işte benim vakalrdan biri ama bundaki benden sendne baya büyük meme dokusu var. allahtan benim bu kadar değil

• memintolarda tombiktoymuş.yaların
  • arada buzla masaj yap, erken yaşta sarkmasın kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

öncesi - sonrası

Yaş 17. Fitnısa gidiyorum, göğüs hareketlerinin neredeyse hepsini 10 kglık dambıllarla yapıyorum. 20 25 gündür bi nebze olsun azaldı sarkıklığı.. Fotoğraflar arasında kaç ay var? Önerdiğin hareketler var mı?

@Solarkk
    Babamda nispeten var denilebilir fakat oda bildiğin göbekli türk erkeği, yağdır muhtemelen. Artmıyor.

Bu sarkmalar fitness yapıp ara verdikten sonraki sarkmayla paralel mi? Yoksa tekrardan çalıştığında eriyen yağ birikimleri mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

böyle bakmayla kesin birşey söyleyemem fakat şöyle birşey söylerim orayı işaret ve baş parmağınla içeriye doğru bastırıp biraz sık bilye gibi birşey hissedeceksin büyük ihtimal ne kadar büyük olduğunu söyle..

onun dışında kesin çözüm için ultrasound a gitmen lazım ve birde endrokrinoloji uzmanına görün

edit: Benimde senin gibi durumum var ve 5 yıldır ağır spor yapmama yağ oranımı düşürmeme rağmen var doktor bana ameliyata gerek yok dedi ama istersen yaşın ilerleyince (22 yaşındayım) istersen olurusn dedi.. ameliyat ise aşırı basit bişey max 1 saat sürüyor benim vakalarda lokal anestezi yapılıyor yarım ay şeklinde aerola kesilip oradaki yağ ve meme dokusu alınıp dikiliyor..

daha öncede böyle bir tecrübem var benim göğsümün üstünde ufak bir kist oluşmuştu onu lokal anestezi ile almışlardı inan bana ne korkmuştum ne de terlemiştim vs.. bunlar basit şeyler.. lokal anesteziye can kurban benim korkutuğum genel anestezi

işte benim vakalrdan biri ama bundaki benden sendne baya büyük meme dokusu var. allahtan benim bu kadar değil

solda ufak bir bilye gibi sağa sola kayan bir şey var, sağ da ondan küçük sanırım çok zor farkediliyor.
    hocam bu boş yağ gibi bişey yav , hiç öyle ameliyattaki gibi bişey hissedemedim. sıkı göğüs çalışıyorum salonda, her 15 20 günde foto da koyacağım buraya
    umarım düzeltebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: vir23

quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

öncesi - sonrası

@Solarkk

Bu sarkmalar fitness yapıp ara verdikten sonraki sarkmayla paralel mi? Yoksa tekrardan çalıştığında eriyen yağ birikimleri mi?

Ben fitnısa yeni başladım, bu zamana kadar hiç spor yapmadım, bu sıkıntıyıda 2 3 sene önce farkettim..

• spora gitmeden bir uplayayım

• Yukari

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.