Şimdi Ara

Jinekomasti var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi yapmışsın, umarım yoktur. Pek belli olmuyor sendekı, belki yandan daha çok belli oluyordur. Ben de göğüste kas vardı ama ucu kız göğüsü gibiydi daha çok belli oluyordu. :D

• bateren kullanıcısına yanıt
    Maaşallah her şeyin yanlışını yazmışsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Spora başladıktan sonra olmaya başladı. Herhalde benimki de seninki gibi olma yolunda bakalım

• Acemi Odyofil A kullanıcısına yanıt

Spordan olmaz, ben de spordan önce vardı spor yapınca daha da belırgınleşti. CUnku spor yapınca kılo verdım ve kas yaptım. Eskıden şişmandım yağ zannedıyordum ama kılo verıp kas yapınca ucundakı o yağlı doku gıtmıyordu. O zaman şuphelenmiştim işte.

• Yok sizde,bence kafanızda büyütmüşşünüz 🤯

• hocam estriol estradiol degerlerine baktir, goguslerin ne kadar suredir boyleydi, yeni yeni boyle olmaya basladiysa arimidexle falan kurtarabilirsin durumu. bu arada tanitayla yag olcumu yaptir bolgesel yaglanmani kontrol et muhtemelen genetiginde govden yaglanmaya meyillidir. bence jino degilsin ama bazi antidepresanlar e2 e3 prolaktin gibi degerleri tavan yaptirabiliyor eger ki antidepresan kullaniyorsan doktora danış ve benim tavsiyem antidepresani kes.

edit : bir yorumununda spordan dolayi testo degerinin arttigini belirtmissin fakat disardan testo enjekte etmedigin surece dogal testo degerin yuzde 5ten fazla artmaz testesteronu oyle kolay bir sekilde articak bir sey olsaydi suan salonlardaki herkes mr olympia gibi gezerdi.spordan dolayi jino olma ihtimalin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 9 Ekim 2020; 21:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hissedersin kullanıcısına yanıt
    Başlangıç evresinde :(

• yalarun

• Yaklaşık 5 6 aydır bu şekilde.Çok stresli bir dönem yaşamıştım ve o zaman gögüs uçlarımda hafif çıkıntı ve yumuşama oldu daha da ilerlemedi o şekilde kaldı.Yaş 19 boy 180 kilo 70 yağ oranımı vücut ölçülerini alarak internetten ölçtüm %7.5 çıktı.Doktora gidince onlar değerlere bakar diye düşünüyorum.İnşallah ameliyatsız bir şekilde ilerlemeden bitirebilirim.

Edit:Hayatımda hiç antidepresan kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi Odyofil -- 9 Ekim 2020; 21:46:55 >

hocam muhtemelen govde bolgen yaglanmaya daha meyilli. benim boyum 181 kilom 90 internetteki olcumlere gore benim yuzde 20 civari gelmesi gerektigi gozukuyor fakat makinede yuzde 13.5 geliyorum. internetteki olcumler genel bi referansa gore yorumlaniyor yani senin hangi bolgende yaglanma olup olmadigina dikkat edilmiyor en iyisi tanitadan 2 kere ard arda ölçüm almak garanti olmasi icin. bence senin govde bolgen yagli jinekomasti gibi durmuyorsun.

• Olabilir hocam.Babam 178 85 kilo ama kilolu değil göbeği var göbekte toplanmış :)
    Kardeşim de aynı şekilde göbekli.
    Ben de göbekten eser yok ama dediğin gibi biraz derim kalın mesela karın kasım var ama deriden dolayı belli olmuyor malesef.Tanitayı da ilk defa duydum nasıl bir şey merak ettim.

hocam tanita yag olcum makinesi devlet hastanelerinde diyetisyenden randevu alip olcum yaptirabilirsin. tanita piyasadaki en guvenilir olcum makinesidir yuzde 1-2 hata payi vardir.

• Neyin yanlışı kime göre neye göre acaba, doğrusunu söyle paşam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bateren -- 9 Ekim 2020; 22:7:42 >
  • Fotoya bakınca sağ gögüste var gibi bir de yandan görmem gerek. Elinle sag gögsünü (burdna bakınca sag sana göre belki soldur) uç kısmından tutarak bi yokla içerde bir doku hissedecekmisin fındık gibi veya daha ufak . eğer bu doku arada hassasiyet yaratıyorsa jino eger doku yok agrıda yoksa yagdır.

• Jinekomasti yok da kıllomasti var

• weehwet kullanıcısına yanıt
    Elimle baktım ama anlayamadım eğer jinekomasti varsa sert bir doku mu ele geliyor.Bastırınca herhangi bir ağrı yok.

• ThePiraeusHunter kullanıcısına yanıt
    Erkeğiz olur o kadar

• benim de böyle belki kaburga kemiğin biraz öne doğru çıkıktır
    vücut şeklin bu bence
    kötü görünmüyor dışarıdan

• bateren kullanıcısına yanıt
    1. meme cinsel bir organ değil.
    2. uçları soğukta "sertleşir", büzüşmez.
  • 1)Meme cinsel organdır diye bir şey demedim. Sadece benzetme yaptım.

2)Sertleşirken aynı zamanda büzüşür, sıcakta da biraz daha yumuşar aynı zamanda küçük miktarda şişebilir. Yani burda da yanlış anlamışsın sanırım. Büzüşme genleşmeyi sertleşme yumuşama ile aynı anlamda kullandım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.