Şimdi Ara

Jinekomasti var mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Squares

her foruma niye koyuyon kardeş resimleri :D spora başlamam lazımmı demiştin dimi sen yav başla jinekomasti falan yok öyle memeler yağdan olmuş spor yaparsın geçer gider

emin olamadim kardesim o yüzden haftaya baslicam iste takinti oldu icim rahat etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• jinekomasti gibi durmuyor sadece yağlısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

Arkadaslar boy 185 kilo 84 sizce varmi bu illet bendede kilom cok fazla degil ama vucudum yagli baya yag orani yuksek yas 18 spor yapsam ise yararmi yag oranimi dusursem siritmayacak bir seviyeye getirebilirmiyim
     Jinekomasti var mi ? Jinekomasti var mi ? Jinekomasti var mi ?

Muayene edilmeden jinekomasti tanısı konulmaz . o yüzden burdakiler ne desseler boş .

• quote:

Orijinalden alıntı: TroponinT

quote:

Arkadaslar boy 185 kilo 84 sizce varmi bu illet bendede kilom cok fazla degil ama vucudum yagli baya yag orani yuksek yas 18 spor yapsam ise yararmi yag oranimi dusursem siritmayacak bir seviyeye getirebilirmiyim
     Jinekomasti var mi ? Jinekomasti var mi ? Jinekomasti var mi ?

Muayene edilmeden jinekomasti tanısı konulmaz . o yüzden burdakiler ne desseler boş .

Tabiki saglikta hicbirsey muayene edilmeden anlasilamaz fakat belirli bir gorus olusabilir burda da bu hastaliktan muzdarip bir cok insan oldugu icin kendileriyle karsilastirma imkanlari var ona gore yorum yapabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Yüzmeye başla biraz uzun sürer ama vücudun yavaş yavaş şekil alır

Malesef yuzme imkanim yok

• One lan esas duruşta bekliyorsun tırrek seniii

• quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

tahmin ediyim önceden daha şişmandın diyet yaptın ama diyetin bilinçsizdi o yüzden çoğunlukla kas kaybı yaşadın daha sonra vücudunda loss skin denilen sarkmalar oldu ve bunlar kalıcı meme hastalığı yok ama bence

Ben 13 yaşımda 150 55kg idim şu an 172 ve 58kg yim yani o zaman 10kg vermiştim 22cm boy uzaması ile az bir fark kilo aldım ama ben ile aynı kilodaki arkadaşlardan iki kat daha yağlıyım hala bu dediğin olaydan galiba gerçi ben diyetle değil sporla vermiştim de farketmiyo heralde. Şimdi vücut çalışıyorum bakalım 58kg da bile six packlerin üstü yağ kaplı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Spor işe yarar tabi o sarkan bölgelerinizin toparlanmasını sağlar ayrıca yağ yakımını bayağı bir arttırır, doğru bir program ile yağ yakımını 48 saat boyunca sürdürebilirsiniz. Kolay gelsin, keyifli geceler. =)

Neymiş o doğru program söyle de bizde 2 gün boyunca yağ yakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

One lan esas duruşta bekliyorsun tırrek seniii

olabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Resimden anladığım şu, yağ oranın en az 20% birşey, o yüzden meme etrafı yağlı. Sende lipomastia var, ağırlık kaldırmya ve kardio yapmaya başlaman lazım, ayrıca düşük yağ, karb ve kalori diyetine girmen lazım. Vücut yağını 10% e kadar çekip vücuduna kas kütlesi eklersen düzelir.

Fakat gerçekten meme dokun (glandular doku) büyük mü diye anlamak için (her erkekte meme dokusu var fakat küçüktürler) kolunu yukarı kaldırıp işaret ve başparmağınla aerola bölgeni kontrol etmen lazım, eğer eline büyükçe disk şeklinde bir doku geliyorsa, meme dokun büyümüş demektir. Hormonal dengesizlikten olur daha çok aşırı prolactin üretiminden, bunun nedeni ise baya farklı şeylerden olabilir (aşırı kilo, tiroid bezi, hareketsizlik, genetik vs).

Kesin sonuç istiyorsan ultrasound ile memene baktırabilrisin, kan tahlili yaptıabilirsin.

Meme dokun en az 2 seneden beridir büyük ise, bunun tek çözümü lokal anestezi ile aeroladan yapılan küçük bir kesikle meme dokusunun büyük bir kısmının kesilip alınması.
    Eğer 2 sene içinde olmuşsa hormonal tedaviyle küçültülebilinir.

Kac senedir oldugunu bilmiyorum hocam kucuklukten beridir siskoyum fakat su 1 yildir cok kafama takildi ondan once goguslerim nasildi hic hatirlamiyorum bile hani bi ciplak fotografim falanda yok ama dediginizi yaptim elimi kaldirip meme ucuna bastirdim cok bastirdigimda sanki kemige dokunuyorum gibi geldi yine de tam emin olamadim fakat siz bu isin ehli gibi duruyorsunuz vucudum gercekten yagli nereye dokunsam sallaniyor :) sizin gorusunuz nedir eger olasi bi jinekomasti de bile sporla bariz bir sekilde siritmayacak bir bicime getirilebilirmi ? biraz uzun oldu fakat hepsini cevaplarsaniz sevinirim

bastırmayacaksın, işaret parmağın ve başparmağınla sıkıştıracaksın cimcik atar gibi. bu kendi kendine muayene şeklidir. bana jinekomasti gibi gelmedi zaten sende lipomastia var. ve evet dediğim gibi yukarıda anlattıklarımı yaparsan geçer. eğer meme dokusu büyükse geçmez (ama yanlış anlama eskiye göre çok daha iyi görüneceksin), o zaman düşüneceksin artık bunu seni rahatsız ediyorsa aldıracaksın.

başka bir çözümü yok, internette yazılanlara inanma, hiçbir jel, tablet ya da ilaç erkeklerde büyüyen meme dokusunu küçükltmez. ancak hormonal değerlerini dengeleyebilir fakat onuda doktor kontrolünde yapman şart.

endokrinoloji uzmanına görünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 23 Aralık 2015; 1:11:33 >

• quote:

quote:

quote:

Resimden anladığım şu, yağ oranın en az 20% birşey, o yüzden meme etrafı yağlı. Sende lipomastia var, ağırlık kaldırmya ve kardio yapmaya başlaman lazım, ayrıca düşük yağ, karb ve kalori diyetine girmen lazım. Vücut yağını 10% e kadar çekip vücuduna kas kütlesi eklersen düzelir.

Fakat gerçekten meme dokun (glandular doku) büyük mü diye anlamak için (her erkekte meme dokusu var fakat küçüktürler) kolunu yukarı kaldırıp işaret ve başparmağınla aerola bölgeni kontrol etmen lazım, eğer eline büyükçe disk şeklinde bir doku geliyorsa, meme dokun büyümüş demektir. Hormonal dengesizlikten olur daha çok aşırı prolactin üretiminden, bunun nedeni ise baya farklı şeylerden olabilir (aşırı kilo, tiroid bezi, hareketsizlik, genetik vs).

Kesin sonuç istiyorsan ultrasound ile memene baktırabilrisin, kan tahlili yaptıabilirsin.

Meme dokun en az 2 seneden beridir büyük ise, bunun tek çözümü lokal anestezi ile aeroladan yapılan küçük bir kesikle meme dokusunun büyük bir kısmının kesilip alınması.
    Eğer 2 sene içinde olmuşsa hormonal tedaviyle küçültülebilinir.

Kac senedir oldugunu bilmiyorum hocam kucuklukten beridir siskoyum fakat su 1 yildir cok kafama takildi ondan once goguslerim nasildi hic hatirlamiyorum bile hani bi ciplak fotografim falanda yok ama dediginizi yaptim elimi kaldirip meme ucuna bastirdim cok bastirdigimda sanki kemige dokunuyorum gibi geldi yine de tam emin olamadim fakat siz bu isin ehli gibi duruyorsunuz vucudum gercekten yagli nereye dokunsam sallaniyor :) sizin gorusunuz nedir eger olasi bi jinekomasti de bile sporla bariz bir sekilde siritmayacak bir bicime getirilebilirmi ? biraz uzun oldu fakat hepsini cevaplarsaniz sevinirim

bastırmayacaksın, işaret parmağın ve başparmağınla sıkıştıracaksın cimcik atar gibi. bu kendi kendine muayene şeklidir. bana jinekomasti gibi gelmedi zaten sende lipomastia var. ve evet dediğim gibi yukarıda anlattıklarımı yaparsan geçer. eğer meme dokusu büyükse geçmez (ama yanlış anlama eskiye göre çok daha iyi görüneceksin), o zaman düşüneceksin artık bunu seni rahatsız ediyorsa aldıracaksın.

başka bir çözümü yok, internette yazılanlara inanma, hiçbir jel, tablet ya da ilaç erkeklerde büyüyen meme dokusunu küçükltmez. ancak hormonal değerlerini dengeleyebilir fakat onuda doktor kontrolünde yapman şart.

endokrinoloji uzmanına görünebilirsin.

Anladim usta ben sporla kucultmeye calisayim olmazsa artik ameliyat oluruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.