Şimdi Ara

Jinekomasti var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar boy 185 kilo 84 sizce varmi bu illet bendede kilom cok fazla degil ama vucudum yagli baya yag orani yuksek yas 18 spor yapsam ise yararmi yag oranimi dusursem siritmayacak bir seviyeye getirebilirmiyim
     Jinekomasti var mi ? Jinekomasti var mi ? Jinekomasti var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor işe yarar tabi o sarkan bölgelerinizin toparlanmasını sağlar ayrıca yağ yakımını bayağı bir arttırır, doğru bir program ile yağ yakımını 48 saat boyunca sürdürebilirsiniz. Kolay gelsin, keyifli geceler. =)
  • Resimleri kim çekti la

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Resimleri kim çekti la

Telefonu sabitleyip kendim cektim

• Var

• tahmin ediyim önceden daha şişmandın diyet yaptın ama diyetin bilinçsizdi o yüzden çoğunlukla kas kaybı yaşadın daha sonra vücudunda loss skin denilen sarkmalar oldu ve bunlar kalıcı meme hastalığı yok ama bence
  • boyun 185 den uzun sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2025 jinekomasti olan var mı ?
    5 gün önce açıldı
    Dökülme var mi yaş 15
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuardsmanBob

tahmin ediyim önceden daha şişmandın diyet yaptın ama diyetin bilinçsizdi o yüzden çoğunlukla kas kaybı yaşadın daha sonra vücudunda loss skin denilen sarkmalar oldu ve bunlar kalıcı meme hastalığı yok ama bence

Aynen oyle oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

boyun 185 den uzun sanki

Vallahi yillardir olcturmedim 14-15 yaslarindayken 1.81 idi suan tam bilmiyorum tahmin ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Var

Ciddi olarakmi yazdiniz anliyormusunuz bu islerden

• quote:

Orijinalden alıntı: qlaw

quote:

Var

Ciddi olarak yazdım. Doktora görünün röntgen çekerler daha net anlaşılır.

Boy ve kilon ne ?

Edit: Şimdi gördüm yazmışsın. Kardeşim kilo fazlan var. 8-10 kilo vermen lazım en az. Eğer hala göğüs bölgende şişkinlik varsa bilki jinekomastidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 22 Aralık 2015; 22:10:34 >
  • quote:

quote:

quote:

Var

Boy ve kilon ne ?

Edit: Şimdi gördüm yazmışsın. Kardeşim kilo fazlan var. 8-10 kilo vermen lazım en az. Eğer hala göğüs bölgende şişkinlik varsa bilki jinekomastidir.

Boy 185 kilo 84 ama vucudum cok yagli yukarida da belirttim birkac body sitelerinde actigimda konuyu genel itibari ile yok dediler fakat emin olamadim yine de spora baslama arefesindeyim bir denemek istiyorum doktor olur da var derse eger sevkim kirilir sporda yapmam diye dusundugum icin gitmedim :)

• Resimden anladığım şu, yağ oranın en az 20% birşey, o yüzden meme etrafı yağlı. Sende lipomastia var, ağırlık kaldırmya ve kardio yapmaya başlaman lazım, ayrıca düşük yağ, karb ve kalori diyetine girmen lazım. Vücut yağını 10% e kadar çekip vücuduna kas kütlesi eklersen düzelir.

Fakat gerçekten meme dokun (glandular doku) büyük mü diye anlamak için (her erkekte meme dokusu var fakat küçüktürler) kolunu yukarı kaldırıp işaret ve başparmağınla aerola bölgeni kontrol etmen lazım, eğer eline büyükçe disk şeklinde bir doku geliyorsa, meme dokun büyümüş demektir. Hormonal dengesizlikten olur daha çok aşırı prolactin üretiminden, bunun nedeni ise baya farklı şeylerden olabilir (aşırı kilo, tiroid bezi, hareketsizlik, genetik vs).

Kesin sonuç istiyorsan ultrasound ile memene baktırabilrisin, kan tahlili yaptıabilirsin.

Meme dokun en az 2 seneden beridir büyük ise, bunun tek çözümü lokal anestezi ile aeroladan yapılan küçük bir kesikle meme dokusunun büyük bir kısmının kesilip alınması.
    Eğer 2 sene içinde olmuşsa hormonal tedaviyle küçültülebilinir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Var

Boy ve kilon ne ?

Boy 185 kilo 84 ama vucudum cok yagli yukarida da belirttim birkac body sitelerinde actigimda konuyu genel itibari ile yok dediler fakat emin olamadim yine de spora baslama arefesindeyim bir denemek istiyorum doktor olur da var derse eger sevkim kirilir sporda yapmam diye dusundugum icin gitmedim :)

Bel bölgende yağlanma var bariz. Kardeşim şevkin kırılmaz zaten doktora göründüğünde eğer jinekomasti varsa önce spor yapmanı ister eğer spor ile geçmezse ameliyat olursun. Sen spora başla, ama düzgün bir yer olsun iyi bir program yazdır.

Ayrıca doktora da git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Donanım -- 22 Aralık 2015; 22:15:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Resimden anladığım şu, yağ oranın en az 20% birşey, o yüzden meme etrafı yağlı. Sende lipomastia var, ağırlık kaldırmya ve kardio yapmaya başlaman lazım, ayrıca düşük yağ, karb ve kalori diyetine girmen lazım. Vücut yağını 10% e kadar çekip vücuduna kas kütlesi eklersen düzelir.

Fakat gerçekten meme dokun (glandular doku) büyük mü diye anlamak için (her erkekte meme dokusu var fakat küçüktürler) kolunu yukarı kaldırıp işaret ve başparmağınla aerola bölgeni kontrol etmen lazım, eğer eline büyükçe disk şeklinde bir doku geliyorsa, meme dokun büyümüş demektir. Hormonal dengesizlikten olur daha çok aşırı prolactin üretiminden, bunun nedeni ise baya farklı şeylerden olabilir (aşırı kilo, tiroid bezi, hareketsizlik, genetik vs).

Kesin sonuç istiyorsan ultrasound ile memene baktırabilrisin, kan tahlili yaptıabilirsin.

Meme dokun en az 2 seneden beridir büyük ise, bunun tek çözümü lokal anestezi ile aeroladan yapılan küçük bir kesikle meme dokusunun büyük bir kısmının kesilip alınması.
    Eğer 2 sene içinde olmuşsa hormonal tedaviyle küçültülebilinir.

Kac senedir oldugunu bilmiyorum hocam kucuklukten beridir siskoyum fakat su 1 yildir cok kafama takildi ondan once goguslerim nasildi hic hatirlamiyorum bile hani bi ciplak fotografim falanda yok ama dediginizi yaptim elimi kaldirip meme ucuna bastirdim cok bastirdigimda sanki kemige dokunuyorum gibi geldi yine de tam emin olamadim fakat siz bu isin ehli gibi duruyorsunuz vucudum gercekten yagli nereye dokunsam sallaniyor :) sizin gorusunuz nedir eger olasi bi jinekomasti de bile sporla bariz bir sekilde siritmayacak bir bicime getirilebilirmi ? biraz uzun oldu fakat hepsini cevaplarsaniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Var

Boy ve kilon ne ?

Bel bölgende yağlanma var bariz. Kardeşim şevkin kırılmaz zaten doktora göründüğünde eğer jinekomasti varsa önce spor yapmanı ister eğer spor ile geçmezse ameliyat olursun. Sen spora başla, ama düzgün bir yer olsun iyi bir program yazdır.

Ayrıca doktora da git

Anladim kardesim fakat her doktor her vakaya spor yap demiyor direk ameliyat diyor benim korkum bu sporla sansimi denemek istiyorum

• bence yok, sadece yağlısın. içine su doldurulmuş plastik poşet gibi yer çekimine yenilen erkek memesi görmüştüm. Olanda kaygı etmesin sporla oda olmazsa ameliyatla geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

bence yok, sadece yağlısın. içine su doldurulmuş plastik poşet gibi yer çekimine yenilen erkek memesi görmüştüm. Olanda kaygı etmesin sporla oda olmazsa ameliyatla geçiyor.

anladim baslicam spora insallah duzeltebilirim

• Yüzmeye başla biraz uzun sürer ama vücudun yavaş yavaş şekil alır
  • qlaw Q kullanıcısına yanıt
    her foruma niye koyuyon kardeş resimleri :D spora başlamam lazımmı demiştin dimi sen yav başla jinekomasti falan yok öyle memeler yağdan olmuş spor yaparsın geçer gider
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.