Şimdi Ara

Jinekomasti mi boşa mı spor yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. 15 yaşındayım. Kilo baya vardı memeler sarkık göbek forever kalça falan yani anladını kiloydum. Kilo 86 idi. Spora (Body Fitness ) başladım diyet falan 1 ayda 80 e düştüm. Memelermde hiç ağrı falan olmadı yani sadece büyükler. Hastaneye gidicem ama gereksiz olmaması için ilk soruyim dedim spora başladan önce ve sonra fotolarım var before after yani bir bakın memelerde sıkıntı varım jinekomasti olabilir mi ?
     Jinekomasti mi boşa mı spor yapıyorum

• Olabilir gibi görünüyor. Fakat sporla düzelir, merak etme. Çok yağın var, onları yakarken bir yandan da kas kütleni artır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrOwl -- 17 Aralık 2012; 17:05:40 >
  • O zaman ben bir doktora görüniyim. Bende heyecanlandım dikkat ederseniz önceki foto ile sonraki fotoya küçülme var sandım ki jinekomasti değil sporla geçicekk
  • Ergenlik çağında hormon degişimlerinden dolayı böyle şeyler olabilir, ergenlik bitişinde kendiliğinden düzelebilir. ergenliğin bitmesini bekleyin derim.
  • '4 sene denize gireme utancından öl tişört giyeme sıcakta. giyersende uzun kollu bir şey giy sıcakta öl' diyorsunuz gibi geldi bu bana :)
  • Pembe nevresim kullanma, östrojenli şeyler tüketme :) Bunların da faydası dokunur. Arkadaşın dediği gibi hormonal de olur. Ama sporla kesin düzelir, disiplinli her gün 15 dakika çalışman yeter.
  • İşte fotoğrafta gördüğünüz gibi 1 ay lık spordan sonra göğüs o şekli aldı 104.5 du 1 ay sonra ölçtürdüm hala 104.5 hoca kas eklendiğini söyledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer jinekomasti sorununuz varsa KESİNLİKLE sporla düzelmez.Tek çözüm ameliyattır.Gidin bir doktora görün.Zaten doktorda pek birşey demeden gönderir.Çünkü ergenlik dönemi göğuslerde sişme,büyüme tarzı sorunlar olabilir.Kesin teşhis 17 yaşından sonra konulur.Tabi vücut kısa sürede 10-15 kilo arası alırsa memeler sarkabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göğüs hareketleri yaparak neredeyse ayırt edilmeyecek düzeye kadar gelenleri gördüm. Ama ameliyatla da tedavisi var, hem ben sanmıyorum ki Jinekomasti olsun.
  • İşte gidicem kontrole. Fotoğraftan fark ederseniz oynama oldu zaten ama tamamen gitmesini istiyorum herkes yağ jinekomasti yok diyor ama birde uzmana gitmek lazım
  • Jinekomasti gibi gözüküyor ama biraz daha kilo vermen lazım. Bir 10 kilo daha kaybettiğinde kesin olarak birşey söyleyebiliriz diye düşünüyorum.
  • Derrickrose34 D kullanıcısına yanıt
    Sonuc ne oldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Östrojen iceren çay,sebze meyve ,bitki caylari tuketiyosan ilerler tuketmeyi birak

• quote:

Orijinalden alıntı: crashserkan

Östrojen iceren çay,sebze meyve ,bitki caylari tuketiyosan ilerler tuketmeyi birak
    Östrojenin en büyük kaynağı inek sütüdür. Bitkilerde bulunan fito östrojendir yani hayvansal östrojenle aynı etkiyi göstermez. Jinekomastiye katkı sağlayan tavuk, süt vs'dir.
  • Oğlum ohaaaaa bu benim konum benim göğüslerim bunu kim hortlatti böyle 😂 arkadaşlar sonucu merak eden varsa yağ oranimi baya düşürdük salonda en sonunda antrenör bu jinekomasti git baktir dedi doktora gittim plastik cerrah devlet hastanesinde beni bu endokrinoloji bölümüne yolladi test mest yaptılar en sonunda bu gerçek jinekomasti ucretsiz ameliyat edicez dendi kurula çıkıp onay aldim bedavaya oldum harbi jinekomasti ilk defa gördüğünü söylediler fotoğraflarımı cektiler falan bilmenesine konu yapcakmis. Bu arada herjes beleş olamaz devlette söylediğim hususa dikkat Gerçek jinekomastiydi öyle yağlı şişman memesi değil liposaksin degil göğüs hucremi aldilar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.