Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.022
Cevap
127
Favori
870.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eagle0 kullanıcısına yanıt
    Yardimin icin tesekkür ederim. Peki bu tahlil, ameliyat ve kontrol süreci dahil 2 hafta yeterli olacak midir?
  • ben de olcam nasipse. bugün gittim özel bir hastanede plastik cerrahla konuştum. korse vb.. her şey dahil 5500 tl fiyat çıkardı. biraz çok ama değer bence bıktım çünkü. ayrıca göğüs ucu kesilerek değil koltuk altından yapacak.
  • Cumburlop01 C kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek. ben ameliyat kararı verip hastaneye gittim. toplam 3 gün sürdü tahliller muayene ve ameliyat olmam. gideceğiniz hastaneye , ultrasonu hızlı çektirmenize bağlı olarak süre değişebilir. 3.gün ve 1. hafta kontrolo gidiyorsunuz sonrasında 1. ay gidiyorsunuz. bana böyle dendi yani
  • Eylülün ilk haftasina randevumu ayarladim. Yardiminiz icin tesekürler tekrardan.

    Gelismeleri sizlerle paylasacagim... Saglicakla kalin
  • Tekrar ben

    Bu arada doktor sadece liposuction yeterli olacagini söyledi. Sizler ne düsünüyorsunuz? Bu konuda tecrübesi olan var mi? Sadece lipo yaptirip kurtulanlar var mi bu illetten?

    Yara izleri ne zaman tamamen kaybolmus olur? Meme altina kesik atilmayacagi icin cok mutluyum, bir yandan da tamamen yeterli olacak mi kaygisi yasiyorum.

    Doktordan daha iyi bilemeyecegim icin, öngördügü uygulamayi yapacagim. En büyük kaygim memenin kesildikten sonra icine cökmesiydi. Cok sükür o isleme bulasmadan halledecek insallah!

    Fiyat icin mesaj atanlar olmus.
    Yaklasik 2500-3000 tl tutacagi söylendi. Islerini cok ciddiye aldiklari icin (!) 2 gün yatmami uygun buluyorlarmis. Bana pek gerekli gelmedi ama neyse. Sey bulmusuz, seylisini aramayalim

    Sadece Yag aldirma veya kesip dokuyu cikarma + yag aldirma fiyati ayniymis. Daha az islem oldugu halde neden ayni ?

    Ameliyattan sonra firsatim olursa öncesi ve sonrasi fotograflari sizlerle paylasacagim. Umarim bu vesileyle benim gibi bu durumdan rahatsizlik cekenler biraz rahatlar. Ayrica lipo izlerinin iyilesme sürecini de yakin cekimden alip paylasirim isteyen olursa.




  • Cumburlop01 C kullanıcısına yanıt
    bugün 20. gün falan izlerde sadece küçük bir kızarıklık kaldı sanırım onlarda geçer 2 ay dolana kadar.

    lipo+doku alımı yaparlarsa daha fazla ücret alıyorlar ikisinide ücreti aynı değildi benim olduğum yerde , sizinkini bilemiyorum.

    doktora sorup nasıl bi korse olacağını sen al hastanede biz alalım diye bir adam gelir yanına gerek yok kazıklanmaya. 27 dolar mı neydi benımkının fiyatı
  • sameddtt S kullanıcısına yanıt
    Resim atma ihtimalin var mı hocam ben bugün taburcu oldum bandajımı sıkı sıkı kullanıyorum bandaj ve korse sıkı sarılmalıymış meme ucunun normale dönmesi için


  • Arkadaşlar ameliyatı olalı 4 gün oldu daha dikişler felan çok taze benim merak ettiğim şey ameliyat olanlar yorumlayabilir mi sol göğsüm sanki hafiften içe göçmüş bu görüntü geçer mi bandajımı düzenli kullanıyorum ve bu durum normal midir? ameliyat olanlar yorumlarsa çok makbule geçer sadece doku alındı lipo yok.




  • arkadaşlar doktor koltuk altından yapacakmış ama doku da alıncak dedi elle muayenede. koltuk altından doku alınıyor mu yoksa illa meme ucunu kesip mi almak lazım?
  • artık lipo için ayrı delik açmıyorlar. meme başından girip lipo yapıyorlar sonra meme dokusunu aynı yerden kesip alıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecan1752 E kullanıcısına yanıt












    2 ay oluyor durum böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sameddtt S kullanıcısına yanıt
    Şuan pek anormal görünmüyor ameliyattan hemn sonra çökme vardı da geçti mi yoksa çökme hiç mi olmadı? bide tam memenin nokta ucu nerde?
  • Doktorum lipo ile ameliyat olduktan sonra kilo verirsen sarkma olabilir dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
  • Arkadaşlar ben 1.90 boyunda ve 115 kiloyum. Kiloluyken ameliyat olsam sıkıntı olur mu. Yoksa 100 ün altına düştükten sonra mı olayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrecan1752 E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çökme nedir onu bilmiyorum ama ameliyattan hemen sonra sonuç daha güzeldi dümdüz dü şuan oturduğumda egildigimde filan sarkma filan oluyor o nedir sence yağ mı oldu yine yoksa geçici bişeymi meme ucu içeri kaçtı işte korseden dolayi olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar ben de dün oldum ameliyatı şimdi evdeyim sabah eve geldim. 1 gece kaldım hastanede. dren taktılar içerdeki kan sıvı falan aksın diye. ameliyat yaklaşık 2 saat sürdü. benden hem yağ hem meme dokusu alındı. anestezi yapıyorlar uyuyorsun anlamıyorsun bile. uyanınca bi baktım her şey bitmiş odadayım. hafif bir sızı vardı ama ağrı kesicili serum falan yaptılar hemen geçti ağrı. sonra hemşireler gelip serum takıyorlar tansiyon ölçüyorlar antibiyotik falan veriyorlar. çok ilgilendiler sağolsunlar. şu an bandaj ve üstünde özel korse var. bu haldeyken bile fark ediyorum göğüslerin indiğini. özel hastanede 4500 tl ye oldum ameliyatı. oda ücreti vb.. her şey içinde. yıllardır var bende bu hastalık ve çok şükür kurtuldum. eğer sizde de varsa hiç düşünmeyin ameliyat olun. gerçekten verdiğiniz paraya değiyor.




  • Gecmis olsun hocam.hangi ilde ameliyat oldunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meddah58

    Gecmis olsun hocam.hangi ilde ameliyat oldunuz?

    teşekkür ederim. İzmir Buca Özel Tınaztepe Hastanesi
  • arkadaşlar 1 ay geçti sağ göğüs ucu altında bir sertlik var ve sağ göğüs ucu biraz şiş bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu ? doktor masajla geçeceğini söyledi bu durumu yaşayanlar bilgi verebilir mi ?
  • Eagle0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bişey sorcam bende ameliyat oldum geçen hafta sol meme ucu içine çöktü ameliyat olan biri olarak sana sorayım düzelir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.