Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.254
Cevap
144
Favori
957.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ameliyatta herhangi bir şekilde taksinlendirme imkanı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde özel hastaneler taksit yapıyor.

Ben 16 sında ameliyat oldum. Doktordan öncesi-sonrası resimleri isteceğim buraya atarım. Hala ödem var fakat gözle görülür şekilde meme dokum kayboldu. Biraz orantısızlık var ama bunu ödem e bağlıyorum. Zaten benim sorunum göğüs ucum idi.
  • Herkese Merhaba arkadaşlar , Bende bu dertten muzdaribim Devlet hastanesine gittim kan tahlili yaptılar sonuçları temmuzun ortasında alıcam birde ultrasona girdim ordaki doktor jinekomasti değil ama onun bir küçüğü var dedi değişik birşey söyledi bununda çözümü liposakşınmış 3 hafta sonra doktora gidiceğim bakalım tahlilde neler çıkıcak herkese geçmiş olsun.
  • Merhaba. Ben istanbul'da yaşıyorum ameliyat olmak istiyorum. Muayene oldum, meme dokusu varlığıyla bu illetten muzdaribim, kesi ile alınması gerekiyor, liposuction yaptırmayacağım yağ ile ilgili sorunum yok. İstanbul'da cerrahi yöntemle ameliyatı olmuş ve sonuçlardan çok memnun kalmış, sıkıntı (asimetri, iz kalması, ödem vb.) yaşamamış arkadaşlardan deneyimli bir doktor tavsiyesi alabilir miyim? Öğrenciyim, ücreti birikmiş paramdan kendim ödeyeceğim fiyatı çok uçuk olmazsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yepyeni12 -- 2 Temmuz 2016; 19:00:26 >
  • Merhaba. Bende ameliyat olalı 4 gün oldu. Bayram dolayısıyla diren kalacağı içün canım sıkkın ve de ameliyattan kaç gün sonra sigara içebildiniz Ha bide aranızda 20 30 gün rapor alabileniniz varmı? Ben 10 gün aldım zaten kafadan ama bi 10 hatta 20 daha almak istiyorum. Alırmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: HalukAzeTr

Merhaba. Bende ameliyat olalı 4 gün oldu. Bayram dolayısıyla diren kalacağı içün canım sıkkın ve de ameliyattan kaç gün sonra sigara içebildiniz Ha bide aranızda 20 30 gün rapor alabileniniz varmı? Ben 10 gün aldım zaten kafadan ama bi 10 hatta 20 daha almak istiyorum. Alırmıyım?

Burada ki coğu kişi lipo olduğu için diren filan uğraşmadık biz. 10 gün raporun bitince tekrar doktora gittinde belirt verirler. Yasa gereği 10 gün veriyolar. Sigara ben ameliyattan çıkar çıkmaz içmiştim fakat dediğim gibi bende lipoyum. Sigara içmek dokunun iyileşmesini ödemin inmesini geciktiriyor. Bu yüzden dayanabildiğin kadar dayan.
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    Kesi yöntemi ile oldum drenler bende 3 gün kaldı. Sonra çıkarıldı şuan normal iyiyim kesilerde belli olmuyor

• Ölüm oranı filan denilmiş yukarılarda.. Bu kadar ciddi mi ? gerek yok risk almaya o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Ölüm oranı filan denilmiş yukarılarda.. Bu kadar ciddi mi ? gerek yok risk almaya o zaman

En ufak ameliyatta bile belli bir risk vardır.Kesi haricinde yağ alma yöntemi ile yapılan ameliyatlar oldukça basit, iyileşme süreci rahat geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Ölüm oranı filan denilmiş yukarılarda.. Bu kadar ciddi mi ? gerek yok risk almaya o zaman

Yok ya jinekosmasti ameliyatı çok basit ameliyatlardan biri.
  • Peki ameliyattan kaç gün sonra sigara içebiliyoruz
  • OLAN ARKADAŞLARA SORUYORUM BEN SADECE LİPOLİZ İLE OLDUM 2 GÜN SONRA 4 HAFTA OLUCAK. AMA MEMENİN KAHVERENGİ KISMI ÇOK YUMUŞAK GİBİ KOLLARIMI BİRARAYA GETİRDİĞİMDE ŞEKLİ BOZULUYOR BURUŞUYOR İÇİ BOŞ GİBİ SİZDE DE OLDU MU DOĞAL BİR ŞEY Mİ? BUARADA DOKTOR 2 HAFTA DAHA TAKMAMI SÖYLEDİ AMA ÖYLE BİR ŞEY OLDUĞUNU BİLMEDEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hansamu96 -- 5 Temmuz 2016; 20:34:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbogut

Arkadaslar dun Ankara egitim ve arastirma hastanesine gittim doktor sgk estetikle ilgili bir durum oldugu icin karsilamiyo dedi bende burda devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaslardan ornek vererek olan nasil oluyo dedim heyet onayi ile olmuslardir ben bu konuyu heyete sokamam sonrasinda sorun oluyo vs dedi... Velhasil kelam bu ameliyati ANKARAda DEVLET HASTANESInde ÜCRETSİZ olmus bi arkadasimiz varmi ? Varsa hangi jastanede hangi doktora oldugunu soyleyebilirse direk ona gidiyim yoksa tek tek butun jastaneleri gezecem oda olmadi diger sehirlere gidecem o derece yani :)

ankarada ücretsiz yapan bir hastane bulabildiniz mi?
  • bugün itibariyle tam 1 hafta oldu ameliyat olalı. 5000 tl nin üstünde bir paraya ameliyat oldum. vaser liposuction denen yöntemle oldum ameliyatı. 1 haftadır korse ile geziyorum. amelyattan sonraki 2-3 saat boyunca Allah belamı versin benim niye oldum lan bu ameliyatı dedim çünkü çok ağrım sızım vardı. Sonra hepsi geçti tabi ki. Ameliyattan sonraki 2-3 gün kısmen kolları kaldırınca ya da yataktan kalkınca falan biraz zorluk oluyor. Korkulacak bir şey yok. Bunu net olarak söyleyebilirim. Şimdi gelelim vaser ve lazer farkına. Vaser ses dalgaları kullanarak yağ hücrelerinin parçalanmasına yardımcı oluyor. Laser ise adı üstünde lazer kullanarak. Tabi lazer daha yeni bir teknoloji olmasına karşın şöyle bir handikapı var: yağ hücresi temelli olmadığı için tüm dokuları parçalamaya girişiyor. Hatta alttaki kas dokusuna dahi kısmen( tabi ki geçici) hasar veriyor. Bu yüzden de lazer lipo yaptıranlarda çok fazla morarma vs görülüyor. Lazer in vaser a göre üstünlüğü ise uygun ekipman varlığında ve uygun lazer dalgaboyu kullanılırsa memebaşından kesi yapmadan gerçek meme dokusunun da lipo çubuğu aracılığıyla çıkarılabilir olması. Ödem ise herkeste doğal gibi bir şey. Bende halen çok deli ödem var bunu anlıyorum. meme dokusu alınmadı sadece yağ dokusu alındı. Şimdi gelelim asıl soruya. Bu ameliyat olunur mu? Kesinlikle olunur. AMA çok büyük bir AMASI var bu işin. Bu aylarda kesinlikle olmayın ameliyatı. Zira bu korse gerçekten adamın canına okuyor bu aylarda. Hava zaten sıcak bir de bu korse ile dolaşmak inanılmaz terletiyor adamı. Tavsiyem ameliyatı olun ama bu aylarda değil. Havanın soğuk olduğu aylarda olun.

• Ameliyatın üzerinden 29 gün geçti ama hafif bir hissizlik var, size de öyle oluyor mu?
  • normal. ben başka bir ameliyat olmuştum oradaki hissizlik 9 ay sürmüştü. bazı kişilerde bu olay çok hızlı geçerken bazılarında çok geç oluyor.
  • Bende de var bu garip hastalıktan ama aşırı değil yine de rahatsız ediyor .Ergenlik bitmeden geçebiliyormuş bazıları diye biliyorum ama bendeki kalıcı (yaş22) ergenlik falan kalmadı artık ama gerçekten psikolojiyi çok olumsuz etkiliyor arkadaşlar çünkü tişört vs. giydiğimizde özgüven eksikliği oluyor rahat olamıyoruz belli olmasını istemediğimiz için.

• bugün gaziye gittim endokrin bölümüne git hormonlarına baksınlar sonra ultrasyon çektir bizim hastane geç verir dışardan kabul ediyoruz dediler.hepsinde sıkıntı yoksa ameliyat için görüşmem gereken doktorun ismini verdi onu arayacağım biran önce olmak istiyorum kurtulmak için
  • Ben ameliyat olalı 1 ay oldu ve evet hissizlik ve zorlamaya bağlı acı hala var. Hatta ameliyat sonrası düm düz olan göğüsüm şuanda biraz daha şiş. Ödem var hala. 2 ay dan önce korseyi çıkarmayı planlamıyorum. Hatta 3 ay bile olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Ben ameliyat olalı 1 ay oldu ve evet hissizlik ve zorlamaya bağlı acı hala var. Hatta ameliyat sonrası düm düz olan göğüsüm şuanda biraz daha şiş. Ödem var hala. 2 ay dan önce korseyi çıkarmayı planlamıyorum. Hatta 3 ay bile olabilir.

Öncelikle geçmiş olsun, sanırım çok yakın tarihlerde ameliyat olmuşuz.Doktorum 1 ay korse takarsın demişti ve ben bu süre sonunda korkeyi çıkardım.Sızlamalar arttı ve dışarıda çok az da olsa rahatsızlık verebiliyor.Korseyi geceleri takmayı düşünüyorum.Sizde sarkma gibi bir durum oldu mu?
    11 yılın sonrasında ani değişime alışamadım dışarıda gezerken göğüslerim eskisi gibi büyükmüş hissediyorum

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.