Bildirim
JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (73. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Geçmiş olsun kardeşim. Jinekomasti atletini düzenli kullanırsan sarkma olmaz Allahın izniyle. Yalnız doktor bana 3 ay takacaksın dedi süre sanki biraz uzun. -
Antalyada ameliyat olan var mı?quote:
Orijinalden alıntı: MrFermat
Geçmiş olsun kardeşim. Jinekomasti atletini düzenli kullanırsan sarkma olmaz Allahın izniyle. Yalnız doktor bana 3 ay takacaksın dedi süre sanki biraz uzun. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrFermat
Geçmiş olsun kardeşim. Jinekomasti atletini düzenli kullanırsan sarkma olmaz Allahın izniyle. Yalnız doktor bana 3 ay takacaksın dedi süre sanki biraz uzun.
Kullanıyorum kardeşim lazerlede germiş doktor ama 1 ayda jinekomasti atleti takıcakmışım ama belki 2 ay takarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha ilk gün ama bu sırt ağrısı bitirdi beni, yapılabilecek bir şey var mı bunun için
-
quote:
Orijinalden alıntı: Celest
quote:
Orijinalden alıntı: Hansamu96
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Baydar12345
Arkadaslar merhaba
25yasında 1.73boy 85kıloyum. Bende yaklasık 10senedır bu sorunla yasıyorum. Son 2aydır jınekomastı amelıyatı ıle ılgılı bır cok arastırma yaptım ve karar verıp operasyonu geçtiğimiz salı gunu kadıkoyde ozel bir hastanede oldum. Operasyon yaklasık 1saat kadar sürdü. Bugun 6.gunum ve kendımı gayet iyi gissediyorum. Operasyon oncesi ve sonrası resımlerımı sızlerle paylaşmak ıstedım. Yorumlarsanız sevınırm. Sormak istediğinşz sorular var ise cevaplayabılırım. Herkese şimdiden geçmiş olsuN
Ameliyatı olan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ameliyat sırasında yada lipauction sırasında doktor gögüs yada deri sarkmasın diye herhangi bir işlem yapıyor mu deriyi toparlama gibi ne bileyim lazerle germe sıklaştırma gibi yoksa sadece dokuyu alıp kapatıyor sonra korse sayesinde mi düzeliyor orası? Cevap verirseniz çok sevinirim. Hocam buarada sizinki gayet iyi duruyor eski haline göre
Hocam Korse takılacak Boyutu biraz dar olması lazım'ki sıksın sarkmasın 2 elin havada olup birleştireceksin birbirine tutup sıkacaksın diğer bir kişide korseyi takacak doktorunuz zaten size söyleyecektir bende jinekomasti ameliyatı oldum meme ucu etrafından girdik gram iz kalmadı çok iyi akıl ettik sakın meme altından derinin üstünden girmeyin meme ucu etrafını kesip oradan girmesini söyleyin yoksa kötü iz kalır
Hocam bende sadece yağ doku varmış o yüzden sadece liposuction olucak lazerle. Doktor ben elimden geldiğince lazerle gericem sıklaştırıcam o bölgeleri korsede takıcaksın 1 ay ama derinin cildinin yapısına bağlı bir miktar sarkmada olabilir dedi çok kişide rastlamadım ama doktor öyle deyince bi kokrtum şuankinden kötü durur mu diye durmaz dedi ama yinede bi tedirgin oldum.
Hocam yağ dokusu var ise spor ile gönderebilirsin liposakşına gerek yok ameliyatı olanlar genellikle meme dokusu olanlar onlar spor ile gitmiyor.
Şişman olanlarında göğüsü oluyor işte o kilodan yalancı jinekomasti yani.
Öyle değil işte hocam normal yağ dokusu olsa eriyor ama bu yağlar kitle şeklinde olduğu için erimiyor sporla. Fitnessla 18 kilo verdiö geçsin diye göğüs bastım ama içeride kas oluştu yağı yine dışarı attı dahada belirgin oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar tekrar merhabaquote:
Orijinalden alıntı: Hansamu96quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Baydar12345
Arkadaslar merhaba
25yasında 1.73boy 85kıloyum. Bende yaklasık 10senedır bu sorunla yasıyorum. Son 2aydır jınekomastı amelıyatı ıle ılgılı bır cok arastırma yaptım ve karar verıp operasyonu geçtiğimiz salı gunu kadıkoyde ozel bir hastanede oldum. Operasyon yaklasık 1saat kadar sürdü. Bugun 6.gunum ve kendımı gayet iyi gissediyorum. Operasyon oncesi ve sonrası resımlerımı sızlerle paylaşmak ıstedım. Yorumlarsanız sevınırm. Sormak istediğinşz sorular var ise cevaplayabılırım. Herkese şimdiden geçmiş olsuN
Ameliyatı olan arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ameliyat sırasında yada lipauction sırasında doktor gögüs yada deri sarkmasın diye herhangi bir işlem yapıyor mu deriyi toparlama gibi ne bileyim lazerle germe sıklaştırma gibi yoksa sadece dokuyu alıp kapatıyor sonra korse sayesinde mi düzeliyor orası? Cevap verirseniz çok sevinirim. Hocam buarada sizinki gayet iyi duruyor eski haline göre
Hocam Korse takılacak Boyutu biraz dar olması lazım'ki sıksın sarkmasın 2 elin havada olup birleştireceksin birbirine tutup sıkacaksın diğer bir kişide korseyi takacak doktorunuz zaten size söyleyecektir bende jinekomasti ameliyatı oldum meme ucu etrafından girdik gram iz kalmadı çok iyi akıl ettik sakın meme altından derinin üstünden girmeyin meme ucu etrafını kesip oradan girmesini söyleyin yoksa kötü iz kalır
Hocam bende sadece yağ doku varmış o yüzden sadece liposuction olucak lazerle. Doktor ben elimden geldiğince lazerle gericem sıklaştırıcam o bölgeleri korsede takıcaksın 1 ay ama derinin cildinin yapısına bağlı bir miktar sarkmada olabilir dedi çok kişide rastlamadım ama doktor öyle deyince bi kokrtum şuankinden kötü durur mu diye durmaz dedi ama yinede bi tedirgin oldum.
Hocam yağ dokusu var ise spor ile gönderebilirsin liposakşına gerek yok ameliyatı olanlar genellikle meme dokusu olanlar onlar spor ile gitmiyor.
Şişman olanlarında göğüsü oluyor işte o kilodan yalancı jinekomasti yani.
Öyle değil işte hocam normal yağ dokusu olsa eriyor ama bu yağlar kitle şeklinde olduğu için erimiyor sporla. Fitnessla 18 kilo verdiö geçsin diye göğüs bastım ama içeride kas oluştu yağı yine dışarı attı dahada belirgin oldu
Alıntıları Göster
Banyo yapmak için korseyi çıkardım ve ameliyat sonrası 10.günü halimi paylaşmak istedim.
-
Arkadaşlar benim daha 3. günüm bugün. Kaç gün sırt üstü yatmamız gerekiyor
Koşuyolu medipol de naci karacaoğlan a yarın ameliyat oluyorum hadi hayırlısı.quote:
Arkadaşlar benim daha 3. günüm bugün. Kaç gün sırt üstü yatmamız gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOserI -- 14 Haziran 2016; 15:02:18 > -
Arkadaşlar merhaba bende bu problemden senelerdir bıktım rahatça tshirt giyemiyorum.Sol göğüsümde çok belirgin bir şekilde şişlik oluyor bazen.Daha önceden genel cerrahiye gitmiştim ve devlet hastanesinde ve gel alırız müsait olduğunda dedi. Sonra araştırmalarım sonucunda plastik cerrahininde bu işi yaptığını öğrendim ve bugün plastik cerrahiye gittim ama memem doktordayken bir anda çok sıkılaştı.Doktor memeni aç dedi ve açtığımda ellemeden senin memen sağlıklı dedi. Önceden telefonumda çektiğim resimler vardı ve şiş halini oradan gösterdim ve sonra bana olabilir sıcaktan havadan falan sarkabilir boşver işine bak,ben bu ameliyatı yapmam deyip beni yolladı. Bende adamın ellemeden bile bişey yok demesinden tatmin olmadım ve önceden gittiğim genel cerrahi doktoruna gittim. Önceden o doktora kıl dönmesi ameliyatıda olmuştum.Dokttor yeniden elleyip müdahale etti ve sol göğüsünde var alalım deyip bi kağıt verdi ve heyete götürmemi istedi.Kağıdı heyete verdim ve yarın tahliller yapılcak ve yarın tahliller yapılcak.Doktor tahlillerden sonra gel ameliyat tarihini belirleyelim dedi.Ameliyatı nasıl yapıyosun diye sorunca çevresinden kesip alıyorum biraz iz kalır dedi.Ailem bu duruma çok karşı ve ameliyat olmamı istemiyolar.Başına dert arıyosun diğer doktor gerek yok demiş işte deyip bana baskı kuruyorlar.Doktorların bu tutarsızlığı ve ameliyat korkusu + ailemin baskısı kafamı karıştırıyor. Ben bu jinekomastiyle dolaşmak istemiyorum ama ailemin baskısı da bana acaba ben mi çok büyütüyorum kendimce diye düşündürttürüyor.Resimleri koyuyorum sizce ne yapmalıyım arkadaşlar, yardımcı olabilirseniz sevinirim?quote:
Orijinalden alıntı: IOserI
Koşuyolu medipol de naci karacaoğlan a yarın ameliyat oluyorum hadi hayırlısı.
Alıntıları Göster
-
Jinekomasti olduğu belli ama ameliyat olup olmamak sana kalmış bu hastalıkta ağrı sızı yok zaten görüntünden rahatsızsan ol. Ben tahirt gömlek giyemiyorum yazın rahat rahat yüzemiyorum güneşlenemiyorum özgüven eksikliği yapıyor diye oldum mesela
Arkadaşlar ameliyat olana kadar gizleme yöntemi var mıdır cok belli oluyor da
quote:
Orijinalden alıntı: MAE11
Bol tshirt giymen lazım yada çok dar bi atlet korse gibi ama bu sıcakta mahfeder, tshirtta bol bile olsa rüzgarda direk belli ediyor
quote:
quote:
Bol tshirt giymen lazım yada çok dar bi atlet korse gibi ama bu sıcakta mahfeder, tshirtta bol bile olsa rüzgarda direk belli ediyor
Aynen bant falan mi kullansak bilemedim ki
quote:
quote:
quote:
Valla imkanın varsa en iyi çözüm ameliyat o kadar korktum erteledim şuan daha 1 hafta oldu bugun kontrolde ilk defa açtık korseyi baktık doktorla çok çok iyi düzelme var şişliklere ve ödeme rağmen umarım sende kurtulursun 21 yaşındayım özgüvenimi o kadar düşürüyordu ki her konuda ,yaz tatilinde tshirtla güneşleniyordum:D şuan mutluyum umarım sorun çıkmaz
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla imkanın varsa en iyi çözüm ameliyat o kadar korktum erteledim şuan daha 1 hafta oldu bugun kontrolde ilk defa açtık korseyi baktık doktorla çok çok iyi düzelme var şişliklere ve ödeme rağmen umarım sende kurtulursun 21 yaşındayım özgüvenimi o kadar düşürüyordu ki her konuda ,yaz tatilinde tshirtla güneşleniyordum:D şuan mutluyum umarım sorun çıkmaz
aynen hocam en kısa sürede paraya toparlayıp bende ameliyat olmak istiyorum
-
Jinekomasti atletini ameliyat olmadanda giyersen eğer göğüsleri gizler. Bende ameliyat oldum bugune kadar boşuna beklemişim. İlk gün haraket ederken hafif bir ağrı var ama 3. Güne hiç bir şey kalmaz diyolar. Zaten acı o kadar hafif bir acı kı ağrı kesici bile almaya gerek duymadım :D
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar dun Ankara egitim ve arastirma hastanesine gittim doktor sgk estetikle ilgili bir durum oldugu icin karsilamiyo dedi bende burda devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaslardan ornek vererek olan nasil oluyo dedim heyet onayi ile olmuslardir ben bu konuyu heyete sokamam sonrasinda sorun oluyo vs dedi... Velhasil kelam bu ameliyati ANKARAda DEVLET HASTANESInde ÜCRETSİZ olmus bi arkadasimiz varmi ? Varsa hangi jastanede hangi doktora oldugunu soyleyebilirse direk ona gidiyim yoksa tek tek butun jastaneleri gezecem oda olmadi diger sehirlere gidecem o derece yani :)
ARKADAŞLAR BU ÖDEMLER NE ZAMAN GEÇER? ŞİŞLİKLER VE SERTLİKLER VAR ÖDEMMİŞ DOKTOR TAHMİNİ 2 AY DEDİ DAHA ERKEN GEÇEN VAR MI
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X