Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
130
Favori
875.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Plastik cerrahi. Genel cerrahi de muhtemelen yapar bu ameliyatı ama.
  • ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt

    Ben bundan 4 ya da 5 sene önce devlete muayene için gittiğimde biz ameliyat yapmıyoruz diye kestirip atmıştı plastik cerrahi.


    Ondan çok az öncesinde de devlette diş yaptırmıştım 6 ay geçmeden kırılıp dökülmüştü.


    Devletteki prosese güvenmiyorum o yüzden sonuçta kar marjı yok bir şey yok anladığım kadarıyla adamın keyfine bağlı.

  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Ameliyat yapmıyoruz diyeni ilk defa duydum🤔. Biraz şans işi bence. Iyi deneyimi olan bir çok insan da var devlette. Bakalım ameliyattan sonra sonuçları paylaşırım muhtemelen. Devlette olup da bilgi veren çok insana rastlamadım pek.
  • ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam ben devlette oldum sadece lipo yapıldı çok bilgim yoktu ameliyat öncesinde şimdiki aklım olsa meme bezinide aldirirdim memnuniyet oranım 6/10 denilebilir. Zamanında çok göğüs çalıştım ama zerre küçülme olmadı aksine kas kütlesi geldikçe büyüdü olmayı düşünen varsa direkt gidip tarih alsın hiçbir ağrı acı falan olmuyo tek acı damar yolu açarken ona da artık acı derseniz :) Son halimi resim olarak aşağıya bırakıyorum aklında olan varsa incelesin  JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI




  • Smartyg S kullanıcısına yanıt

    dostum seni üzmek istemem ancak 10k harcayarak olduğun bu ameliyat uzun süre götürür mü bilmiyorum. vücut tipin ne, hormon seviyelerin ne, aktif spor yapıyor musun gibi bir sürü parametre var elbette ancak göğüs dokusu alınmadığı için büyük bir ihtimalle bir kaç sene içinde tekrarlayacak eğer yukarda saydığım faktörler olumlu olmazsa. çok fazla benzer sadece sadece lipo yapılan ve sonucunda tekrar yana yakıla özelde veya devletde doktor arayan kişi gördüm :( umarım pişman olmazsın. kısa sürse de tekrar aynı süreçten geçmek can sıkıcı olacaktır.

  • ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt

    yukarda da yazdım. ben özelde para vererek yaptırdım hem de büyük ihtimalle en yüksek ücretlerden birine ancak pişman değilim. ilk tercihim devlet olurdu ama ne zamana ameliyat günü alırım, ne kadar ücret çıkar (10-15k arası devlette şuan herhalde), en önemlisi istediğim gibi olur mu? gibi sorular yüzünden özelde oldum. ha tek pişmanlığım ve diğer arkadaşlara tavsiyem. kesinlikle benim gibi yaz'ın sonuna doğru olmayın gidin yazın başında hatta tercihen şubat-mart gibi olun ki yaz döneminin tadını çıkarın. devlet'te fırsat bulursanız da ki ben bulamadım açıkcası daha doğrusu bakmadım fazla devlette deneyin önce az buz para vermiyorsunuz :/


    ve son olarak özellikle bir kaç doktor hakkında popüler olmalarına rağmen çok şikayet var. birisi özellikle koltuk altı bölgesinde yağ bıraktığı için çok eleştiri almış. o yüzden plastik cerrah daha iyi yapar diye düşünmeyin sonuçta bu iş deneyim işi birazda plastik cerrahların kaç tanesi jinekomasti ameliyatını düzenli yapıyor bilmiyorum





  • blackhawk2551 B kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşın attığı fotoğraflardan eğer üstteki fotoğraf ameliyat sonrası fotoğrafı ise grandüler doku (meme dokusu) muhtemelen yok. Hatta kesin eminim olmadığına. Gergin bir şekilde ve kası sıkarak durmuş. Ona rağmen bir çıkıntı yok. Arkadaşta genel olarak yağ da yok. Doktor muhtemelen almıştır. Ama dediğiniz gibi eğer grandüler doku kalmışsa tekrarlama ihtimali var. Onu da geçtim zaten kötü görüntü olmaya devam eder ameliyattan çıktıktan sonra bile. Meme ucu Küçükte olsa çıkıntı şeklinde durur.
    Ayriyeten ameliyattan once doktorla tam net bir şekilde konuşmak da önemli bence. Bu dediğiniz koltuk altı yağları , meme dokusunu tam almama gibi olaylar...
  • blackhawk2551 B kullanıcısına yanıt
    Hormonlara 2 ayrı hastanede baktırdım bı sıkıntı yoktu.En başından bilgili olmadığım için sadece lipo yaptırdım özelde olsaydım belki doktor daha fazla ilgilenecegi için meme dokusunu da alırdı bu ihtimalde belki içe cokecekti çünkü bende ultrasonda meme bezi gözükmedi yani alınması tamamen çözüm değil hatta çökme ihtimaline karşı bı riskti. Cokme olmayacağını varsayarsak bu şekilde tamamen kurtulurdum ama yine olsa yine devlette yaptırırım 7bin civarı verdim ben tekrarlarsa bı 10k da o zaman veririm meme dokusunu da aldiririm işlem basit işkence çekecek bı durum söz konusu değil.Yine söylüyorum özel hastanelerin 40k istemesi benim icin bu durumdan muzdarip insanlari seve seve yaptıracak mantigiyla çok güzel cukkalamasi demektir.
  • Smartyg S kullanıcısına yanıt

    meme dokusu yoksa güzel. herkeste olucak diye bir şey yok ama genelde oluyor malesef.

  • Arkadaşlar Ankara’da tavsiye edebileceğiniz devlet doktoru varmı bu işlemi yapan
  • Çarşamba günü uğursel hocada ameliyat oluyorum, şans dileyin 😁
  • Evet beyler,


    Olduk ve bitti gitti çok şükür. Ameliyattan sonra birazcık ağrı oldu fakat katlanamayacak kadar değil. Ama taburcu olduktan sonra tişört giydikten sonra gelen o rahatlık herşeye değiyor.
    Olmak isteyen arkadaşlara fikir olması amacıyla fotoğrafları yüklüyorum henüz ayakta fotoğraf çektiremedim fakat iyileşme sürecine sonra onu da yüklerim.

    Uğursel hoca gerçekten söylenildiği gibi bu işin duayeni ve hastanede özel odada kalıyorsunuz şartlarda çok güzel. Bu sıkıntıdan muzdarip olan herkese Uğursel hoca ile iletişime geçmelerini öneririm.

    Sevgilerle.

     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI

     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI




  • muratozz18 M kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam, başarılı bir ameliyat olmuş gibi gözüküyor. Ağrısız sızısız bir süreç geçirmeni dilerim. Ben ameliyatı araştırıp bulana kadar fiyatlar da iki katına çıktı.

  • Herkese tekrardan merhabalar
    Özelden çok soru geliyor,ben de ameliyat öncesi yeterli bilgiyi bulamamıştım.Bu sıkıntıdan muzdarip insanlara faydalı olabilmek için biraz detay vereyim.4 gün oldu ameliyat olalı.

    Öncelikle hastane tam teşekküllü değil.Kalp doktoru dahi yok.Fakat odaları otel odası gibi.Gayet büyük ve konforlu.Ameliyat edip dinlendirmek için dizayn edilmiş bir hastanr gibi.Bizim odamızd 3 yatak vardı.Yani kendinizle berabef 2 yakınınız da rahat rahat gelebilir.Oda içerisinden ayrı tuvaleti var.Tv var,klima yok.Sonuc olarak hastanr kadrosu yetersiz,odalar gayet yeterli idi.

    Ugursel hoca yorumlarda belirtildiği gibi aşırı iyi ve babacan değildi.Hatta tam tersine ameliyat öncesi gergindi.Anneme ‘beni sıkıştıracaksanız ameliyatı yapmam ‘ gibi getsksiz bir cümle kurdu.Biraz tripli idi.Bu da hepimizi gerdi.Ameliyat 2 saate yakın sürdü,lokal ile yapıldı ve sakinleştirici vuruldu.İlk 1 saati hatırlamıyorum.Ara ara yaplat çekilirken acılar yaşadım.Yağlarımın sert olduğunu ve çekmekte zorlandıgını söyledi.Fakat dayanışamayacal bir agrı yoktu.

    Şunu da söylemek istiyorum ki hemşireleri çok bilgisizdi.Israr ile elimin üzerinden damar yolu açtılar ve taburcu olmadan çıkarıp koldam dediğim yerden açmak zorunda kaldılar.Elimin üzerindeki damat halen acıyor,yeteri kadar şişmiyor.Tıkandı mı ne oldu bilmiyorum 1 hafta daha bekleyeceğim.

    Ameliyat sonrasında hoca daha iyiydi,daha rahattı.1 gece yatırıp taburcu etti.O gece 3-4 kez mesaj attı sağolsun.Mizacı gereği gülmüyor,şaka da yapsa ciddi duruyor.Bu da insanı biraz geriyor.

    Sonuç olarak aradan 4 gün geçti .Tek dıkıntım yan yatamamak ve çok sıkan korse.Onun dısında bir agrı sızı yok.

    Sorularınızı buradan sorun ki herkes cevapları görsün.Ben gibi ameliayt olmayı düşünüp yeterli bilgi bulamayan insanlara klavuz olsun.

    Sevgilerle




  • Tekrardan herkese selamlar,


    Ameliyat olalı 10 gün oldu hemen hemen.Bir güncelleme yapayım.1 ay takmamız istenen korsenin üzerine günde 3-4 saat kadar extra sıkan bir korse daha takıyorum.Sonuç mükemmel olsun diye.İş dönüşü yatana kadar takıyorum genelde.Korse ile ilgili terledikçe sanırım kaşınması dısında ciddi bir sıkıntı yaratmıyor.Muhtemelen sıcak yaz günlerinde terliyoruz hava almıyor yıkanmıyor bu sebepten biraz kaşındırmaya başladı.


    2-3 günlük periyotlar ile korseyi 2-3 dk çıkarıp siliyorum tekrar takıyorum.Bu arada görüntüyü de görüyorum tabii :) Şöyle söyleyeyim bayağı iyi ve maskülen görünüyor.Hoşuma gitti yani.Üst göğüse hiç dokunmamış.Bu nedenle üst göğüs şişik duruyor.Kas kütlesi belli oluyor yani.Bayıldım :)


    Bunlar dışında henüz duş alamadım.Korse dışında kalan yerleri yıkıyorum.10 gün sonra duş almaya başlayabilirsin dedi doktor.Bu sıralar alacağım sanırım.Fakat ödem iltihap vs bir aksilik olmasından korkuyorum.Belki de hiç almam bilmiyorum..


    Son durum bu şekilde.Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.


    Sevgilerimle





  • Kartal Lütfi Kırdah EAH da bu ameliyatı olan var mı?
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Sen buldun mu knka
  • Ameliyatı 25 eylül pazartesi günü harun çöloğluna yaptırdım. Süreci ve genel yorumumu yazacağım. Ameliyat günü liv hastanesinde yardımcı bir asistan size işlemlerinizi yapıyor siz hiçbirşey yapmıyorsunuz sonrasında odanıza götürüyor ve entari giydirerek ameliyat saatinizi bekliyorsunuz. Ameliyata sizi yatağınızla indiriyorlar ve orada ameliyat masasına çıkarıp direk uyutuyorlar. Uyandığınızda işlem bitmiş oluyor, ben şahsım adına konuşuyorum ağrı eşiğim yüksektir göğüs bölgemde ilk saat ciddi bir yanma harici hiçbir ağrı veya sızı yaşamadım. Verilen bilgilere göre doku dışında 1.5 CC yağ çıkarılmış benden aslında o kadar yağlı değilim 187 boy ve 75 kiloyum ama sadece göğüs bölgesi değil biraz genişlemesine yan bölgelere üst göğüs ve göbeğe doğruda girmiş korseyi çıkartınca farkettim. Ameliyat olduğum gün dahil 5.günde korseyi çıkarttım ve koltuk altımda biraz ve göbek bölgemde azıcık olması dışında hiç mor bölge yoktu, olanlarda şu an 6.gün geçmeye başlamış. Gerçekten zor olan tek şey geceleri arkadaşlar geçmiyor o korse sıkıyor ve dümdüz yatmanız ve sürekli düz gezmeniz lazım böyle bir ağrı sızı yok anlatması gerçekten çok güç asla uyuyamıyorsunuz 15 dakika bir uyandırıyor adamı o ağrı. Genel olarak şimdilik eklemelerim bu kadar doktor ve operasyon memnuniyetimi ve sürecimi daha sonra birşeyler tam oturunca daha detaylı yorum ile belirteceğim.





  • Beyler selamlar ergenlikten beri bu hastalığa sahibim spor filan hepsini denedim sonuç bu bir kaç arkadaşım senden çok fazla bişey çıkmaz sadece ucu geniş olduğunu söyledi bense ameliyat olmak istiyorum sadece ortaya çıkan sonuçta değişim olur mu onu merak ediyorum ameliyat olan arkadaşlar söyleyebilir mi?
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI
     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI




  • Değişim tabi ki olur.Çok kötü görünmüyor fakat tişört vs ince birşeyler giydiğinde kötü görünecektir muhtemelen .Ameliyat olmanı öneririm fakat sadece yağ alma işlemi yapan estetik cerrahlara dikkat etmelisin.Bana kalırsa işin püf noktası meme dokusunun çıkarılmasında.
    Saygılarımla
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.