Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.023
Cevap
128
Favori
870.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genel ameliyat süreci hakkında bilgi vermek istedim, ameliyatı Ankara da özel bir doktora yine anlaştığı özel bir hastanede 75bine yaptırdım fiyat biraz fazla gelebilir ama Ankara’da aradığım yerler 50-80 bin arası fiyat verdiler. Araştırmada cerrahlığı iyi olan bir doktor seçmeye çalıştım çünkü bende glad doku ve yağ dokusu karışık olarak bulunmaktaydı. Ameliyat 2.5 saat felan sürdü genel anestezi ile meme dokusu çok olduğu ve sert olduğu meme başındaki kesiden almak uzun sürmüş. 5 gün diren takıldı, hastanede bir gece kaldım, drenler rahatsız ediciydi, korseyede hala alışamadım ama bir şekilde alışıcam gibi. Doktor meme başında çökmeler olabilir dikkat et dedi ağır kaldırma dedi, göğüs kasların çok zayıf güçlendirmen gerekli dedi ama şimdi değil iyileştikten sonra dedi. Deride sarkma olmaması için korseyi sürekli kullanman gerekli dedi. Doktor ismini öğrenmek isteyen olursa özelden yazabilir




  • Bu operasyonu izmirde gerceklestiren arkadaslar doktor veya hastane konusunda yardimci olabilir mi? Teşekkürler
  • Tecrübeli arkadaşlar ameliyat sonrası çökme yaşayıpta, sonradan düzelen oldu mu spor felan bir şekilde
  • Izmir’de ameliyat olacak veya olmus kisiler doktorlar hakkinda bilgi verebilir mi?

    Turker ustun en gorunur olani fakat hakkinda bilgi bulmak zor. Bilgi verebilen olursa cok sevinirim.
  • Merhaba, İstanbul’da Uğursel Hoca ve Harun Hoca dışında bu ameliyatı sık yapan yok mu acaba?
  • Arkadaşlar merhaba İstanbul içi Anadolu yakasında bu ameliyatı nerde olabilirim en güncel olan bir arkadaş önerebilir mi ? yağ artı meme dokusu mevcut ertele ertele bi hal olduk spor yaptık yıllarca gitmedi devlette mi olmalıyım özelde mi fiyatlar ne durumda ?

  • Herkese selamlar, Ankara da jinekomasti için doktorumu buldum 14.03.2024 de ameliyata gireceğim gelişmeleri haberdar ederim. Doktor olarak Prof.Dr. Furkan Karabekmez ile anlaştım bundan önce bir kaç yerle görüştüm bunlardan birisi Doç Dr Fatih tekindi telefonda fiyat aldığımda sekreteri 40-45 demişti 1-2 hafta sonra randevu aldım gittim sekreteri fiyatı 60k olarak söyledi, telefonda 40-45 diye söylediniz dediğimde zam geldi, belki başka biri bilgi vermiştir gibi söylemleri oldu hoşuma gitmedi. Doktor olarak da ameliyat için ucu açık konuştu o kadar ameliyat yapan birinin biraz daha durumum hakkında % sel bilgi vermesini beklemiştim sanki yanlış bir şey olsa ucu çok konuştuğu için sıyrılacak gibi hissettirdi ,uyuşamadık ayrıldım. En son Furkan da karar kıldım iletişimi güçlü biri hoşuma gitti güzel açıkladı her şeyi. Fiyat olarak da Ankara da 50-75tl arasında oynuyor. Devlette hastanesinde çalışan bir doktor 35k ama gel 25k ya hallederiz dedi ama google yorumları kötü olduğu için yanaşmadım Furkan'ın fiyatları ise 53k + korse 1450 tl tarih (12.03.24 / USD Kuru 32,04) .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lâtom -- 18 Mart 2024; 22:14:5 >




  • Arkadaşlar herkese selam.

    Öncelikli olarak jinekomastisi olan ve ameliyatı olmayı düşünen birisi varsa hemen düşünmeyi bırakıp ameliyatı için doktorunu bulsun.

    Ben İzmir'de Türker Üstün tarafından ameliyat edildim.

    İzmir'de bu iş için tek doktor diyebilirim. Gidip görüşün zaten randevu alıp görüşmeye gittiğinizde size tane tane tüm süreci her şeyi anlatıyor kafanızda en ufak bir soru işareti bırakmıyor.

    Benim ameliyatım 28 şubatta oldu doktor bey biz her ihtimale karşı 1 gece hastanede kalmanızı istiyoruz dedi. Alfa tıp merkezinde operasyonu yapıyorlar.

    Kesinlikle bir refakatçi olması lazım yanınızda çünkü ilk çıktığınızda korse ve ameliyat sebebi ile hareketleriniz çok kısıtlanıyor, zamanla düzeliyor.

    Benim henüz 2 hafta olmasına rağmen sonuçtan inanılmaz derece memnunum. Bugüne kadar sadece ameliyat olmayı düşündüğüm için çok pişmanım keşke daha önce olsaydım diyorum.

    Çarşamba günü sabah 8:30 gibi ameliyata girdim 10:15 civarından tekrar odadaydım. O gün hastanede kaldım ertesi gün doktor bey gelip kontrol ettikten sonra 10:30 gibi taburcu edildi. Direnler hastaneden çıkana kadar takılı kaldı ama bana hiç bir şekilde rahatsızlık vermedi. Hatta hastaneden çıkarken direnler göğüs bölgesinden sökülmedi her ihtimale karşı ucu kesilip içeride bırakıldı bir kanama olursa dışarıya atması için gazlı bez ile üzerini kapattılar. İlk kontrole cumartesi günü gittim. Direnler o gün tamamen çıkartıldı. İkinci kontrol pazartesi günü duş alıp gelebileceğimi söylediler. Bu duş uzun uzun değil 5-10 dakika içerisinde ılık su ile duş almanız gerekiyor. 3 kontrole bir hafta sonra gittim ve dikişlerim alındı. Şuanda hareketlerimde çok ciddi bir kısıtlama yok. 1. Haftadan sonra araç kullanmaya ve işe gidip gelmeye başlamıştım.





  • mehmet.avci. kullanıcısına yanıt
    Ben de 2,5 hafta önce İstanbul’da Harun Çöloğlu’na oldum. Haftaya korseyi de çıkaracağım. İyi ki olmuşum keşke daha önce olsaydım diyorum.
  • İstanbul’da en uygun nerede olabiliriz
  • aresinbabasi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulabildiniz mi? Ben de yıllardır erteliyorum. Daha fazla ertelememek gerekiyor gibi.
  • merhaba bu hafta pazartesi günü ben de uğursel hocaya jinekomasti ameliyatı oldum Alibey hastanesinde girişte hasta kaydınızı oluşturuyorlar sonrasında kan tahlili yapılıyor ve sizi odanıza yerleştiriyorlar siz doktoru beklerken hemşire gelip damar yolunuzu açıp size serum bağlıyor uğursel hoca tanıştığımızdan itibaren çok neşeli keyfi yerinde bir insandı gerginliğimi azaltmak için baya muhabbet etti benimle hastalarıyla özel misafiri gibi ilgileniyor bu konuda çok memnun kaldım sonrasında ameliyat saati gelince sedyeyle ameliyathaneye çıkardılar ilk önce damar yolundan sakinleştirici veriyorlar zaten yavaş yavaş kafanız güzel oluyor sonrasında iğneyle bölgeyi uyuşturuyor ve ilk önce liposuction işlemi yapılıyor bu sırada ilacın da etkisiyle uyumuşum sonrasında meme dokusu çıkartılıyor ve hoca meme dokusunu yavaştan tıraşlıyor bu sırada uyanmıştım hocayla ve ekibiyle baya muhabbet ettik sonrasında dikişler atıldı ve sedyeye yardım bile almadan kendim geçtim ameliyatın en güzel kısmı bu bence toparlanması çok uzun sürmüyor korse ve serum takıldı bir saat dinlendim sonrasında hoca geldi ve kontrollerimi yaptı yemek saati olmamasına rağmen yemek göndertirdi kısacası yemeğimizle bile kendisi ilgilendi beni en çok şaşırtan kısım bu oldu saat aşırı gelip ağrım var mı korse sıkıyor mu diye kontrole geldi ağrı kesici getirdi hatta mesai bitiminden önce geldi oturdu muhabbet ettik ameliyat günü akşamına gelince artık dolaşmaya başladım hatta karşıda alışveriş merkezi vardı hem dolaşmaya hem de kahve almaya gittim hoca gece yine mesaj attı nasıl olduğumu sordu ikinci gün sabahı akşam sabit yatmaktan biraz ağrım oldu ama ağrı kesici kullanınca geçti tam 24 saat dolunca hoca artık pansumanınızı yapıyor fotoğraflarını çekiyor ve eve dönmeye hazırsınız şehir dışından geldiğim için otobüsle evime döndüm hiç ağrım sızım olmadı hoca sağolsun varıp varmadığımıza kadar mesajla iletişime geçti bir hafta boyunca bir problem var mı diye sordu bu gün korseyi çıkartıp duşumu aldım ilk kez canlı canlı gördüm sonucu biraz ödem olmasına rağmen sonuç gayet iyi görünüyor özet olarak gitmeden önce hastane ile ilgili kafamda soru işaretleri vardı ama konfor olarak muhteşem olmasa da hemşireler olsun uğursel hoca olsun sizin rahat etmeniz için ellerinden geleni yapıyorlar süreç lokal anestezi olduğu için çok rahat geçti ve sonucu görünce keşke daha önce olsaymışım diyorum

     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI


     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI


     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI


     JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI




  • Dostlar devlette 1.evre fiyatları ortalama ne kadar?

  • Uğursel beye olmayı düşünüyorum, ameliyat olan arkadaşlar sizlere birkaç sorum var.

    Bu aylarda yani yaz aylarında olmayı önerir misiniz? Yoksa bir ay korse takmak sıcakta çok mu sıkıntı olur?

    Bir de ameliyat sonrasında ağrı durumu nedir. Bir süre ağrı kesici hap kullanılıyor mu, yazıyor mu öyle bi şey doktor.
  • Merhabalar arkadaşlar ,

    Uzun süren bir araştırmanın ardından bugün Harun Çöloğlu'ndan 9 mayıs tarihine ameliyat için randevu aldım. Uğursel Güçlü ve Harun Çöloğlu arasında kalmıştım. İki hoca'da operasyon içi başarılı hocalar ikisiylede görüştüm whatsapp üzerinden fakat Uğursel Hoca çok yüzeysel konuşuyor ve özel bi görüşme yok hazır metinler yolladı vr fotoğrafıma bakıp fiyat söyledi sadece Harun hoca'ya yazdıktan sonra asistanı bizzat iletişime geçip tüm süreci detaylı bi şekil anlattı. Özellikle forumdaki arkadaşların yazdıklarından dolayı kafamda oluşan sorular vardı. Bunları sordum ve tek tek bana izah etti bu durum beni ikna etti diyebilirim . Diğer bi konu iste Harun Hoca'nın Liv Hospital gibi donanımlı bi hastanede operasyonu yapması bu iki konu karar vermemde baya etkili oldu. Umarım operasyonum güzel geçer gelişmeleri buradan yine aktaracağım. Bu arada fiyatlar epeyi yükselmiş aralıkta niyetlenmiştim keşke o zaman olsaymışım diyorum :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: yepyeni12

    Uğursel beye olmayı düşünüyorum, ameliyat olan arkadaşlar sizlere birkaç sorum var.

    Bu aylarda yani yaz aylarında olmayı önerir misiniz? Yoksa bir ay korse takmak sıcakta çok mu sıkıntı olur?

    Bir de ameliyat sonrasında ağrı durumu nedir. Bir süre ağrı kesici hap kullanılıyor mu, yazıyor mu öyle bi şey doktor.

    Bugün gün aldım mayıs'ta Harun Çöloğlunda ameliyat olacağım. Hemen olmak istiyordum en başta mayıs sonu dediler sonra rica edince 9 mayıs en erken tarih olarak alabildim. Yaz aylarında sıcak ve korseden sorun olduğu için herkes bu tarihlerde olmak istiyormuş öyle denildi. Ameliyat sonrası 2 adet ağrı kesici yazıyolarmış.

  • Srdrortc S kullanıcısına yanıt

    Şu an da sıcak ya o yüzden sordum. Yaz geldi sayılır.

    Bi de yazın güneş görmesi problem oluyo mu yara izlerinin acaba bunu bilen var mı?

  • yepyeni12 Y kullanıcısına yanıt

    Bende biraz geç kaldım açıkçası ama mayıs geç bi tarih değil hazirana kadar korse ile işim bitmiş olacak. Yara izlerinden yana bir sıkıntı olmuyormuş ama sıcaklarda korse takmak çok zorluyormuş. Çok sıkı olduğu içi zor zaten yaz aylarından sıcakta çok daha zormuş.

  • Srdrortc S kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi doktordan aldınız
  • blackhawk2551 B kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan durumunuz nasıl
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.