Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYATI SORULARI VE AMELİYAT OLANLARIN YORUMLARI (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.022
Cevap
127
Favori
870.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yener11 Y kullanıcısına yanıt
    Özel değilse ortalama fiyat nedir?
  • İstanbulda önereceğiniz memnun kaldıgınız jinekomasti operasyonu yaptıracağım yer arıyorum. Ortalama fiyat belirtirseniz sevinirim
  • Şu an İstanbulda ortalama fiyatlar nelerdir acaba fiyat alan arkadaşlar bilgi verebilirse fikir oluştururuz

  • Hocam çok değişken fiyatlar var ama zaten bu ameliyatı hakkıyla yapan 2 cerrah var demek yanlış olmaz. Biri dr harun çöloğlu diğeri dr uğursel güçlü. Biri plastik cerrah diğeri genel cerrah. ikisde istanbulda. Forumdada en çok bu iki doktorun memnuniyet oranı yüksek. ben ameliyatı olduğumda (yaklaşık 9 ay önce harun çöloğlu'na oldum) 13 bin vermiştim ama şimdi fiyatlar 20nin üzerindedir muhtemelen. Uğursel güçlü ise direkt dolar üzerinden fiyat veriyordu. 1300 dolar - 1500 dolar civarıydı en son. ayrıca koltukaltına doğru yağlanma varsa ekstra ücretlendiriyordu. şimdi bu fiyatlar ne olmuştur direkt senin başvurman daha doğru olur. okadar zor değil, fotoğraf gönderip bilgi alabiliyorsun her ikisinden de.

  • Merhaba Uğursel Güçlü de karar kaldım. Ancak kendisi lokal anestezi ile artık jinekomasti ameliyatı yaptığını söyledi. Aranızda var mı lokal anestezi ile ameliyat olanlar? deneyimini paylaşacak?

  • jackson_warrior J kullanıcısına yanıt

    Ben genel ile olmustum kendisine ama muhtemelen sorun olmayacaktir. Teknik ayni ise aneztezi cok etkilemez sureci ve sonuclari. Hatta local aneztezi ile bircok risk ortadan kalkiyor. Maaliyet olarak da local aneztezi daha dusuk diye biliyorum.



    Meme dokusu olan arkadaslar lutfen sadece lipo olmasin sonra pisman oluyorsunuz. Meme bezinin alinmasi gerekiyor kesi ile.

  • Merhaba,


    Ameliyat olalı tam 3 hafta oldu. Yalnız dikişler erimemiş ve gergin. Doktor erir diyor ama bana çok gergin geldi. Bilgisi olan var mı?

  • marmelat34 M kullanıcısına yanıt

    Dikişleri elimle tutup çekmiştim. Biri de kendi kendine eriyip gitmişti. Eriyen özellikte ise mutlaka düşer.

  • Evet arkadaşlar sonunda bu baş belasından kurtuldum 16 yaşımdan beri bana dert olan içime kapaniklik yaptıran bu beladan kurtuldum saat 11 de girdim 1 saat flan sürdü hoca sağolsun koltuk altındaki yağları da aldı aradan size diyeceğim geciktirmeyin yapın yaşım 19 keşke 18'e girdiğimde yapsaydım
  • Benim ki de olalı 6 ay oldu maalesef başarısız tek taraflı asimetri var orada doku bıraktığını düşünüyorum
  • qlaw Q kullanıcısına yanıt

    Merhab @qlaw, öncelikle geçmiş olsun. Ameliyatı kime oldunuz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackson_warrior -- 11 Eylül 2022; 23:43:45 >
  • A.kaanalper kullanıcısına yanıt

    A.kaanlper merhaba. Meme bezinin %60-70 ini alıyoruz bir kısmını çökme olmaması için bırakıyoruz diyor konuştuğum birçok doktor. Hepsini alması mı lazım sence? Bende jinekomastik doku 18 mm X 6 mm gibi çıktı çok fazla birşey değil ama yine belli oluyor. Hepsini aldırırsam çökme olur mu?

  • Bir heyecan ile ameliyat oldum devlet Hastanesi'nde, yaklaşık 2 hafta oldu ama eskisine göre iyi ama hala jinekomasti gibi hatta gibi değil direkt jinekomasti diyebilirim bazıları şişlik olur diyor ama bu o tarz bir şey değil büyük ihtimal
  • erenietzsche E kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam hangi hastane
  • uAhmetcanX kullanıcısına yanıt

    o banyoda olan şey benimde başıma geldi bayılacak gibi oldum ensemde bir ağrı korku oluştu hemen duştan çıkmak istedim şuan 18.günümdeyim o sorun 2.duşumdan sonra bitti şuan ödemlerle uğraşıyorum gün içinde şişip ağrı yapıyor ilk ameliyattan çıktığımda pansuman için açtıklarında dümdüzdü ama ilk duşa girdiğimde şoka uğramıştım eskisinden daha büyük bir göğüsüm vardı şimdi ödemler biraz azaldı ama daha zamanı var gibi korse beni daha güvende hissettiriyor şuan çıkardığımda bir ağrılık ve daha hassas hissediyorum iyileşiyoruz bakalım

  • jackson_warrior J kullanıcısına yanıt

    Hocam gec donuyorum kusura bakmayin. Hepsini almayi cogu doktor tercih etmiyor dediginiz gibi. Sadece meme basinin altinda hafif bir doku birakiliyor cokme olmamasi icin ama yuzde 90 95 aliniyordur bence cunku benim doktorim oyle yapti cok memnunum her anlamda.

  • Benimki yanılmıyorsam 3.evreydi çok kilo aldım verdim ama ora bitürlü gitmedi bende meme dokusu yok gibi bişeymiş sadece yağ yaklaşık 1.5 litre yağ dokusu çıkarıldı ödem dediğim şişlik ve acı 1 kaç ay devam eder diyor Dr koltuk altına kadar alınmış yağlarım ve bana dirende takılmıştı ama hiç dikil yok :) ameliyat olunan bölgedeki deliklere takılmıştı diren direni çıkartınca 3 günde kapanmıştı ve çok minicik bir iz var okadar bugün kontrolüm var bakalım ne diyecekler

  • Sadece lipo yapıp mememin içini komple boşalttı ve meme derim her eğildiğimde sarkıyor. Eski halinden bile kötü oldu. Doktora ne kadar sadece lipo yapma kesi ile yap desem de böyle yaptı. Daha da psikolojimi bozdu lanet kadın
  • Arkadaşlar selamlar, bundan yaklaşık 20 gün kadar önce uğursel hocaya oldum. Benim grade 1 dercesindeydi, hoca lokal ve hafif bir sedasyon ile yaptı. Önce hafif bir vaser sonrasında da meme dokusunu cerrahi olarak aldı. Dren kullanmadı. Bir gece kaldım ertesi gün şişlik vs olmadı ve evimin yolunu tuttum. Ben hocama çok teşekkür ettim çok ilgiliydi. Ameliyat oldukça kolay ve lokal ile yapıldığı için sıkıntısı da çok az. Ben 30 küsür yaşına kadar bekledim oldum siz de geciktirmeyin bence :)

  • orcunsedat11 O kullanıcısına yanıt

    orcunsedat11 merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Sonuçtan memnun olsanda benim bir sorum olacak.

    Ameliyatta sadece meme dokusu çıkarılsa tamamen yağa hiç dokunulmasa daha iyi değil mi? tahta gibi güzel olmuyor sanki. Neden ikisi de kombine ederek yapıyorlar. Doktorumuz açıkladı mı bunun nedenini size? Bu soruma diğer bilgili arkadaşlar da katkıda yapabilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackson_warrior -- 17 Ekim 2022; 14:33:32 >
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.