Şimdi Ara

jinekomasti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

aranızda jinekomasti hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı? bu ameliyatı devlet hastahanelerinde olabiliyor muyuz?

• cokk ılerlemedıyse sıkıntı olmazz bas parmagın gıbı gelıosa elıne o kadar cıddı degıl baslangıctır cunku bende de vardı benım kı gectı ılac hıc bır sey kullanmadan dusa alırken masaj yap sıcak su torbaları koy duzelır emın olabılırsın

Orijinalden alıntı: beyaban18

cokk ılerlemedıyse sıkıntı olmazz bas parmagın gıbı gelıosa elıne o kadar cıddı degıl baslangıctır cunku bende de vardı benım kı gectı ılac hıc bır sey kullanmadan dusa alırken masaj yap sıcak su torbaları koy duzelır emın olabılırsın

ingilendiğin için sağ ol. şınav ve mekik çekerek iyiye gitmesini bekliyorum ama malum yaz geldi t-shirt giyince belli oluyor az çok.
    Saçlar bağ, Gözler silah; Gülüş, kurşun olamaz mı ? ? ?
  • 2 kere oldum ben lipo suction. Devlette değil estetikte oldum ben. Liposuction ameliyattan farklı tabi. Sadece yağı çekiyorlar. Ama acayip farketti şuan tam istediğim gibi.

cokk ılerlemedıyse sıkıntı olmazz bas parmagın gıbı gelıosa elıne o kadar cıddı degıl baslangıctır cunku bende de vardı benım kı gectı ılac hıc bır sey kullanmadan dusa alırken masaj yap sıcak su torbaları koy duzelır emın olabılırsın

Masajla su torbasıyla falan geçecek hastalık değil. Milleti yanlış yönlendirme.

Konuyu açan arkadaş: Yaşın 16 dan küçükse biraz bekle ergenliğin sonlarına doğru geçebilir. Ama yaşın büyükse asla geçmez. Ne ilaç ne vücut geliştirme nede masaj fayda eder. Tek çözüm ameliyattır. Bu ameliyatı bazı üniversite hastaneleri karşılıyor. Ama bunu ücretsiz ve en iyi şekilde yapan 1 hastane var: Bağcılar devlet hastanesi. Diğer türlü özelde olursan 2000-3500TL yi gözden çıkartacaksın. Ayrıca bu 2 çeşittir
    1. Yalancı jinekomasti: Genelde yağlardan oluşur. Liposuction ile yağlar alınır.
    2. Gerçek jinekomasti: Bunun için liposuction yetmez, kesinlikle bir cerrahın oradaki dokuyu neşter ile alması gerekir. Sanırsam bu kadar bilgi yeter

• bende de var hafiften
    Skolyoz
    2 yıl önce açıldı
    Sakal dökülmesi (sakalkıran)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

quote:

ingilendiğin için sağ ol. şınav ve mekik çekerek iyiye gitmesini bekliyorum ama malum yaz geldi t-shirt giyince belli oluyor az çok.

şınavla felan olacak iş değil
    bende de var çok büyük değil ama 2 sene önce body yaptım daha belirgin oldu
    ben de yazın zorluk çekiyorum bu yaz tekrar bodye başlayacam ama ameliyat şart benimkine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.