Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki hafta karşılaşacağı Sevilla teknik direktörü Manolo Jimenez de Şükrü Saracoğlu’nda karşılaşmayı izledi. İspanyol teknik adam, cumartesi günü 1-1 biten Barcelona maçının ardından İstanbul’a gelip, Fenerbahçe’yi mercek altına aldı. Karşılaşmanın 39. dakikasında Aurelio’ya yapılan hareketin ardından İsmet Arzuman’ın penaltı düdüğü çalması üzerine de Jimenez kahkahalarla güldü. Jimenez maçtan sonra “Fenerbahçe’nin çok iyi bir ekip olduğu belli. Bizim için güçlü ekip” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
İspanyol teknik adam, “Şampiyonlar Ligi’nde iki güçlü ekip karşı karşıya gelecek. Biz de çok çalışacağız. Fenerbahçe bugün rakibine karşı çok üstün oynadı. Şu anda hiçbir şey söylenemez. Bizim açıdan avantaj gibi görünebilir ama buradaki maçın sonucuna göre her şey değişir. Avantajlı duruma geçmemiz için buradan iyi bir sonuçla ayrılmamız lazım. Sevinç veya hüzünle dönebiliriz” diye konuştu. İspanyol teknik adam, Fenerbahçe yönetimine de teşekkür edip “Bizi çok iyi ağırladılar” dedi.
Kaynak: Akşam
penaltıya kahkahalarla niye gülmüş anlamadım,yani yanlış karar olamaz mı, kendi ülkesinde hakemler hata yapmaz mı..hem misafir gelmiş hemde ukalalık mı yapmış
o değil de penaltı çalınıyor, kamera adamı çekiyor, adamda sadece bir gülümseme. bunun neresi kahkaha anlamadım? ya bunalr hayatlarında hiç kahkaha atmamış ya da abartmak için ellerinden geleni yapıyorlar. kaldı ki penaltı pozisyonuna güldüğünü nerden uyduruyorlar onu da merak etmiyor değilim.
Adamın politik olmasına gerek yok Fener Sevilla'yı geçemez bence.Geçerse çok çok büyük süpriz olur. Takımımın bu sene gösterdiği başarı fazlasıyla yeterli.Sevilla'ya elenselerde problem değil,ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır.
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Adamın politik olmasına gerek yok Fener Sevilla'yı geçemez bence.Geçerse çok çok büyük süpriz olur. Takımımın bu sene gösterdiği başarı fazlasıyla yeterli.Sevilla'ya elenselerde problem değil,ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır.
aynı mücadeleyi gösterip elensinler helal olsun derim yinede
quote:
Orjinalden alıntı: axuburak
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
aynı mücadeleyi gösterip elensinler helal olsun derim yinede
Kesinlikle +1 er iki mesaja da, sahada mücadele etsinler, ezilmesinler yeter. Ben de düşünmüyorum Sevilla'yı geçebileceğimizi.
bu sene ilk defa penaltı attığımızı söylemişler yan taraftan ona gülmüş dalga mı geçiyorsunuz bu kadar pozisyona giren bi ekip nasıl olur penaltı kazanamaz demiş...
o değil de penaltı çalınıyor, kamera adamı çekiyor, adamda sadece bir gülümseme. bunun neresi kahkaha anlamadım? ya bunalr hayatlarında hiç kahkaha atmamış ya da abartmak için ellerinden geleni yapıyorlar. kaldı ki penaltı pozisyonuna güldüğünü nerden uyduruyorlar onu da merak etmiyor değilim.
Laf ola beri gele işte. Pozisyonu seyrettiği anda hiçkimse birşey anlamadı ki gülsün veya ağlasın. Ağır çekimde bir önden bir arkadan seyredip "aaa penaltı değil lan kesin buna güldü haaa" diyorlar. Akşam Şansal'la Erman da yaptı aynı saçmalığı.
Adamlar kimbilir ne konuşuyorlardı da neye gülüyordu. O gülüşün penaltı pozisyonu sırasında da olup olmadığı belli değil ya neyse... ee başka napıyosun kardeşim? HT'de eleme oynayacaksın galiba, rakibin belli olsun da gerekli tavsiyelerde bulunurum merak etme
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
Laf ola beri gele işte. Pozisyonu seyrettiği anda hiçkimse birşey anlamadı ki gülsün veya ağlasın. Ağır çekimde bir önden bir arkadan seyredip "aaa penaltı değil lan kesin buna güldü haaa" diyorlar. Akşam Şansal'la Erman da yaptı aynı saçmalığı.
Adamlar kimbilir ne konuşuyorlardı da neye gülüyordu. O gülüşün penaltı pozisyonu sırasında da olup olmadığı belli değil ya neyse... ee başka napıyosun kardeşim? HT'de eleme oynayacaksın galiba, rakibin belli olsun da gerekli tavsiyelerde bulunurum merak etme
Erman'la Şansal'ı karıştırma hocam, FB'ye penaltı verildi ya, penaltı olmadığını anlatmak için Jimenez'i güldürmek en kesin yol secildi anlasılan, baskalarınki gibi 50 kere oynatıp pozisyonu çözememeyi denemediler. İyilik sağlık işte, dün Bolu'daydık.Evet eleme oynayacagım, sen de cık 5. lige senin de eleme oynamak hakkın
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
quote:
Erman'la Şansal'ı karıştırma hocam, FB'ye penaltı verildi ya, penaltı olmadığını anlatmak için Jimenez'i güldürmek en kesin yol secildi anlasılan, baskalarınki gibi 50 kere oynatıp pozisyonu çözememeyi denemediler. İyilik sağlık işte, dün Bolu'daydık.Evet eleme oynayacagım, sen de cık 5. lige senin de eleme oynamak hakkın
Yönetimde ipleri tamamen ele aldıktan 1 sezon sonra şampiyon oldum. Eğer çıktığım 6. lig seninki kadar kek olursa 5. lige de çıkarım, alayına da çıkarım
Ha 5. lige çıkınca da 5-3-2 gibi korkakötesi bir sistemle oynamam, oynarsam da benim tavsiye verip ufkumu açacak gibi bir arkadaşım olması için dua ederim
sen bu kafayla daha coookkk 7.ligde surunursn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme