Şimdi Ara

Jim Carrey True Crimes

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jim Carrey, yapımcılığını Brett Ratnerin yapacağı gerilim,dram filmi True Crimes'in başrolünde

    Yönetmenliğini bağımsız gerilim filmi "Miss Violence" ile ünlenen Alexandros Avranas'ın yapacağı filmin senaryosunu 2008 yılında New York Times'in köşe yazarı David Grann tarafından yazılan bir hikayeden yola çıkılarak Jeremy Brock tarafından yazıldı. Konu olarak ise bir polisiye hikayesi olarak gözüküyor, Jim Carrey filmde Jack isminde bir dedektifi canlandıracak.



  • Çekimler 7 kasımda Polonya'da başlıyormuş. Charlotte Gainsbourg,Agata Kulesza,Aki Kaurismäki,Kati Outinen,Zbigniew Zamachowski ve Marton Czokas filmin kadrosuna katılmış.
  • Boşversin gerilimi, dram olsun ağlatsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jim Carreyyi farklı rollerde izlemek güzel oluyor. kısmet olursa bunu da izleriz.
  • Jim Carrey'nın True Crimes filminden set görüntüleri
     Jim Carrey True Crimes

     Jim Carrey True Crimes

     Jim Carrey True Crimes

     Jim Carrey True Crimes

     Jim Carrey True Crimes

     Jim Carrey True Crimes



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyselsen -- 26 Kasım 2015; 22:03:57 >




  • Jim Carrey'i severim. Gelsin bakalım film

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jim Carrey'i komedi ve komedi ağırlıklı filmleriyle sevdik. Ciddiyetinin olduğu en son izlediğim filmi ise The Number 23'di. Filmi sevememiştim ama bunun Jim Carrey ile ya da rol aldığı karakterle ilgisi yoktu. Yani ağır bir film olmayacaksa bu da iyi olabilir. Yoksa gerilime de karşı değilim. Yorumlar genel itibariyle olumsuz olmazsa izleyeceklerim listesinde. Kareler hoşuma gitti.
  • Konuyu açmaya gelmiştim açılmış. Jim'in bilinenden uzak ciddi rollerde oynamasını seviyorum. Umarım bu da güzel olur
  • Bu film n'oldu bir haber var mı? Hiçbir yerde göremiyorum kendisini? Vizyon tarihi ne zaman?
  • Yeni haber sandım sevindim ee noldu bu film

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    film çıkalı 1 yıl veya daha fazla olmuş galiba. Bir sitede film hakkında yorum yazmışlar.

    Ben aslında amazon da dvd aradım ama bulamadım. Ya hiç dvd si çıkmadı yada ürünlkeri satınca satış sayfalarını kaldırdılar siteden.

    Aslında her ay sinemayı takip gerekiyor. Bunun gibi nice filmler sessizce gelip gidiyor galiba :S:S
  • Fransızca Fragmanına ulaştım film amerikada mayıs ayında limitli gösterime girecekmiş, muhtemelen tr sinemalarına gelmez.
    https://www.youtube.com/watch?v=GbPDVKzPUgA
  • Filmi birkaç saat önce bitirdim biraz zor zahmet bitirdim. Jim Carrey olmasa kesinlikle izlenecek bir film değil ki Jim Carrey'nin de bu filmde bir olayını görmedim. Oyunculuğu konuşturacak bir film de olmamış. Herkes donuk yüzlü, hayattan bezmiş bir halde sümsük sümsük takılıyor. Boş bakışlar, sıradan basit ve boş diyaloglar falan. Bir tek
    Jim'in son sahnelerde ağladığı bir yer var o kadar. He bir de Kasia karakteri tecavüze uğrarken ağlıyordu. Tadek'in Kassia ile cinsel ilişkiye girmesini de hiçbir şekilde anlamlandıramadım ki zaten bu anlamsızlığı Kasia başlattı.
    Tecavüz demişken filmde ciddi derecede çıplaklık, tecavüz ve sevişme sahneleri var. Aile içinde izlenecek bir yapım değil. Ama bence tek başına bile olsa izlemeye değecek bir yapım değil. Senaryosuz, dramasız, ağır ilerleyen, soğuk, donuk, oyunculukların da vasat olduğu, düşük bütçeli bir film olmuş. Polisiye denmiş ama daha önce polisiye izlememiş olsak yutturacaklar. Olmamış. Tarzı seven belki çıkar ama ben hiç sevmedim. Sanat filmi adı altında çekilen tırt filmlerin uzatılmış hali gibiydi. Yapımı uzun zamandır göremediğimiz Jim Carrey için ve sırf onun ciddi duruşu için bekledim ama hiçbir şekilde beklediğime, torrentlere düşüp düşmediğine altyazının çevrilip çevrilmediğini takip etmeme değmemiş. Uzak durun.

    Ola ki bu kritiği görmeyip de izlediniz ya da türü seven birisiniz ya da Jim Carrey var la güzeldir diyerek hiçbir şekilde bakmadan bu filme sazan gibi atlayan birisiniz, filmi bitirirseniz bana şunu deyin.
    Filmin sonunda Kasia, Tadek'i zehirleyerek mi öldürdü? Ne oldu orada?


    Ha bu arada filmi izlediğim altyazı leşti. Dark.Crimes.forever16.hd.evo.tr.altyazi.srt şöyle bir altyazı dosyası ama ismi sadece Dark Crimes şeklinde geçen altyazı da aynısı. Yani altyazıda çevrilmemiş cümleler mi dersiniz, berbat senkronizasyon sebebiyle bazen geç görünüp sonra hemen kaybolan veya ortaya çıkıp hemen kaybolup sonra yine ortaya çıkıp yine hızla kaybolan aynı altyazı replikleri mi dersiniz, zaman zaman cümlelerin devamını üste cümlenin başını altta yazması mı, zaman zaman kimin ne konuştuğunun belli olmayıp konuşmaların birbirine girmesi mi, Türkçe karakterlerle yazılmaması mı ya da garip garip desteklenmeyen karakterler içermesi mi... Bütün abukluklar tek bir altyazı dosyasında toplanmış. Neyse ki sürekli ileri ya da geriye doğru kayan senkronizasyon sıkıntısı yoktu ki bir o yoktu yani. Ama neyse ki film yavaştı da fazla diyalog yoktu. Buna rağmen berbat senkronizasyon bana filmi yer yer durdurtup altyazıları okumak için bekleme yapmama sebep oldu.

    Ha bu arada filmin ismi True Crimes (2016) ama Dark Crimes (2016) olarak da geçiyor. Konuyu açan arkadaş başlığı bu şekillerde düzenlerse güzel olur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.