Şimdi Ara

JIAYU S3 Ana Konu-İnceleme Yardımlaşma (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.923
Cevap
20
Favori
78.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İncelemelerde yok gibi gördüm. Az önce daha dikkatli izleyince çok az yandığını farkettim. Peki Jiayu S3 - Meziu M1 Note - Elephone P7000 arasında hangisi daha alınası duruyor?
  • meizu nun sd kart desteği olsaydı m1 derdim ama jiayu 7000 henüz çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +m1 note'ta türkçe dil desteği yok. daha belki başka farkları da olabilir ama ilk baştan m1 note'a yönelmiştim, satıcı arkadaş türkçe seçeneği yok deyince doğrudan eledim, diğer özelliklerine bakmadım.
  • güncelleme ile türkçe dil geldi satıcı arkadaşın kendinden haberi yok
  • jiayu'nun 7000 modeli yok şu an g5,s3 modelleri ile devam ediyor 7000'e gelmelerini biz göremeyiz, elephone p7000 olmasın?
  • hocam sizin söylediğiniz hoparlörden ses derinden geliyor sorunu vardı. yukarıda anlatmıştım, güncellemeleri ota üzerinden alabilmek için 17 ocak tarihli stok romu yükleyip ota üzerinden 2 defa güncelleme yaparak en son 19 mart güncellemesini aldım. şunu fark ettim veya bana mı öyle geldi bilmiyorum ama telefonla konuşurken karşı tarafın sesi dediğiniz gibi biraz derinden geliyor. hatta ilk telefon konuşmamda bunu hissettim. ayrıca hoparlör ses kalitesi de önceki kullandığım rom'da sanki daha iyiydi..

önceki kullandığım rom; telefon bana rom atılmış olarak 5 şubat rom'lu olarak geldi. daha sonra 19 mart güncellemesini hafıza kartı üzerinden yaptım. telefon görüşmelerinde seste o şekilde derinden gelme gibi bir şey dikkatimi çekmemişti..
    bakalım önümüzdeki günlerde inşallah tekrar hafıza kartından update.zip dosyasıyla 19 mart güncellemesini yeniden yüklemeyi düşünüyorum. bakalım telefon sesinde bir değişiklik olacak mı?

şu sıralar telefonun kullanımını ve kendi launcher 'ını pratik bulmadığım için farklı uygulamalar deniyorum. bir tanesini oldukça beğendim. iyi bir sonuç aldığımda buradan paylaşiırım inşallah

• m1 note ile aralarında klasman farkı var özellik olarak olmasa bile kalite anlamın da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

jiayu'nun 7000 modeli yok şu an g5,s3 modelleri ile devam ediyor 7000'e gelmelerini biz göremeyiz, elephone p7000 olmasın?

Arkadaş araya virgül koymayı unutmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

jiayu'nun 7000 modeli yok şu an g5,s3 modelleri ile devam ediyor 7000'e gelmelerini biz göremeyiz, elephone p7000 olmasın?

jiayu ile 7000 arasında , koymamışım. mobilden tek elle yazınca o kadar olabildi yanlış anlaşılmasın 7000 derken elephone p7000 den bahsettim evet.
  • quote:

m1 note ile aralarında klasman farkı var özellik olarak olmasa bile kalite anlamın da..

bırakın bu işleri , buraya marka fanatikliği mi yapmaya geldiniz? s3'te LG ekran var, m1 note'ta sharp ekran. s3 kamerası sony , m1'de samsung kamera varmış. neyin kalitesinden bahsediyorsunuz? çin sitelerinde s3 190 dolar, m1 205 dolara satılıyor. kalite dediğiniz bu mu? bence kalite olarak eşdeğer telefonlar
  • M1 ile s3 arasında kaldım ben de.Jiayu da kağıt üzerinde yazanlara pek inanmıyorum.Benim zopo zp998 de de sony f2.0 var.Bir halta yaramaz kamera.Samsung kameranın daha iyi olduğunu düşünüyoum.Meizu da sharp igzo panel var ki lg den daha iyi.Bu arada jiayu da voice capture var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 8 Nisan 2015; 23:57:37 >
  • tamam sende bu işin süpermenisin!!! fiyatlara bakarak kalite karşılaştırman zeki ce ama akıllıca değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 9 Nisan 2015; 0:01:54 >
  • Bende almadan cok arastirdim,onceki tel jiayu idi. Bir degisiklik yapip M1 almayi dusunuyordum. Farkli markalarida gormus olurum dedim. Ayrica meizu nun cok kaliteli bir firma oldugunuda biliyordum. Bazi insanlar SD kart icin bile tel seciyor. Dahili hafizasinda onemli resim ve bilgilerin oldugu eski bir telefonum acilmayinca usengeclikten yedegini almadigim icin hersey gitti. Teli yaptik ama ne fayda herşey gitti. Onlar benim icin cok degerli idi, o olaydan sonra herseyi hafiza kartina atar oldum. Jiayu guzel telefon M1 den iyidir kotudur goreceli kavram M1 kullanmak ve farka bakmak isterdim.

• quote:

tamam sende bu işin süpermenisin!!! fiyatlara bakarak kalite karşılaştırman zeki ce ama akıllıca değil...

benim yazdığımdan bunu anladıysan söyleyecek bir şey yok. hem kamera, hem ekran karşılaştırması yaptım. ikisinde de kaliteli parçalar kullanıldığını söyledim. ama sen mesajı atlayıp sadece fiyatla ilgili yazdığım kısmı okumuşsun. ikisinin de gövdesi plastik. malzeme kalitesi benzer düzeyde.. sana sordum, neye göre m1'e daha kaliteli diyorsun?

x15; hocam fotoğraf çekim kalitesini beğeniyorum. daha önce yazdığım gibi kameranın güzel özellikleri de var. mx4 'lerde kullanılan sharp panelde bazı telefonlarda sarılık problemi var. beyaz renkleri sarı gösteriyor. kendi konusunda yazmışlardı, digital marketten telefonu alıp, bu yüzden iade eden kimselerde oldu..

• Jiayu S3 ü im...i tamirinden sonra kullanılabılır hale gelıyor mu. Yoksa yazılımsal değişiklik yapmak gerekiyor mu
  • G4S'de müthiş bir ekran var, buna dayanarak S3'ün de çok iyi ekranı olacağını düşünüyorum. Yoksa henüz kullanmadım, kullanma arefesindeyim. G4S kullanıyorum, keşke resmi olarak Jiayu da Türkiye'ye gelse diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xda da paylaşılan bazı kodlar var aşağıdaki sayfadan bulabilirsiniz. Mesela Engineering Mode *#*#*5429873#*#* (*#*#JIAYUS3#*#*)

• Jiayu S3 kullanıyorum.. Ekranı çok canlı ve güzel.. Kamera çekimleri de tatmin edici.. Yazılımsal anlamda donma vb. sorunla karşılaşmadım çok şükür.. Bugünde Ota ile yeni yazılım geldi.. Detayları bilmiyorum ama mutlaka iyileştirmeler yapmışlardır..
    i.ei işi de gayet basit.. Root olayını adamlar ayarlarda aç-kapa şeklinde yapmışlar ki büyük kolaylık.. Daha ne diyim ben çok memnunum..

• quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

Jiayu S3 kullanıyorum.. Ekranı çok canlı ve güzel.. Kamera çekimleri de tatmin edici.. Yazılımsal anlamda donma vb. sorunla karşılaşmadım çok şükür.. Bugünde Ota ile yeni yazılım geldi.. Detayları bilmiyorum ama mutlaka iyileştirmeler yapmışlardır..
    i.ei işi de gayet basit.. Root olayını adamlar ayarlarda aç-kapa şeklinde yapmışlar ki büyük kolaylık.. Daha ne diyim ben çok memnunum..

Bugün geldi derken? Versiyon kaç acaba.
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esb2011 -- 28 Nisan 2015; 0:55:38 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.