Şimdi Ara

JİAYU G4S AÇILIŞ EKRANINDA KALDI YARDIM EDECEK KİMSE YOKMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese slm jiayu g4s telefona xpolesed yükleyiciyi yükledim güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun acılıp kapatılması gerekliydi restrat dedim kapandı ama acılırken acılıs ekranında kaldı bu durumu düzeltebilcek biri varmı . tel kapalıyken sarj oluyor normal pil ekrana geliyor . pc ile internetten bulabildigim driver leri indirdim ama pc ye bagladıgımda baglantı gelip gidiyor tarif edilddgi üzere tus kombinasyonlarının hepsini yapmama hard reset atmam ragmen recorvy menüsünede giremiyorum dowland moduna alıp pc yede baglayamıyorum lütfen yardımcı olabilecek biri varsa teamviver le yada isterse kargoylada telefonu yollayabilirim

• Cwm veya twrp recovery yüklümü telefonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger o şekilde açılmıyor ise kurtuluş spflashtool ile rom atacaksın. 4.2.2 orjinal romunu aşağıdan indirip zipi bir yere aç,kare şeklinde çince dosya ismini degistir(çinceyi bilgisayar görmüyor). telefonu kapat pili çıkar ve usb kablo ile bilgisayara bağla (burada önemli olan mtk 6592 için usb vcom driverini kurman lazım internetten araştır bul önce onu hallet.vakti zamanında kurdum şimdi onu araştırıp link yazamam ama kolaydı).sp flash tool u aç scatter kısmından indirdiğin romun içindeki mtk6592 scatter isimli dosyasını göster. altta format all+download var onu seç ve download yazan ok işareti ile romu yükle. biraz bekle aşağıda durum çubuğunda kırmızıdan başlayarak durum çubuğu değişik renklerde dolar. en son işlem başarılı ise ok kutucuğu açılır. telefonu sök pil tak aç ilk açılış biraz yavaş olur.
    herhangi bir sorun olursa yaz elimden gelirse yardımcı olurum...

http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/05/G4S-20140422-121442-FL.rar

• dys kullanıcısına yanıt
    hocam romu indirdim bulabildigim tüm driverleri indirdim ama teli pc yebagladıgım da ( laptopa yani masaüstüne degil laptopta win7 kurulu bu arada onuda belirteyim ) batarya takılıylken pc teli görüyor ama 5 saniye sonra baglantıyı kesiyor az cok rom yüklemeden anlayan biriydim ama bunubeceremedim bi türlü bugün teli istanbulda bir arkadasım vardı ona yolladım orda yapılabilir umuduyla arkadasım telefoncuları gezecek :/ acaba bu işlemleri xp yüklü masa üstünde yapsam olurmuydu diye şimdi aklıma takıldı keske kargodan önce okusaydım bu yazıyıbelki yapabilirdim basit gibi görünüyor işlem sıralaması birde driverleri nasıl bulabilirim onu söylerseniz sevinirim yada istanbuldaysanız arkadasım size ulassın
  • atp96 kullanıcısına yanıt
    hayır hocam o ediklerinizi yüklemeye fırsatım bile olmadı xplosed den sonra onları yükleyecektim ama bu hale geldi
  • Recovery yüklemiş olsaydınız çözümü kolaydı ama Stock romu tekrar flashlıyacaksınız tekrar

• iste o olmuyor biturlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Batarya çıkık ken flasha başla , teli PC ye bağla flash SEARCHİNG yazarken batarya yi tak muhtemelen flashlayacaktir.

Yapacak telefoncu bulamazsanız bana gelin veya cihazı gönderin %99 yaparım.

Not : flasha başlamadan önce yapacaklarını bildiğim için kısa yoldan yazdım.

• Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    üstad suan telefonu istanbulda bir arkadasıma yolladım bugün eline gecer kargodan yada pazartesiye kalabilr tel nonu verirsen teli sana ulastırmasını istyecegim birde telefon bu arızayı vermeden önce micro simi taktıgımda tel simi görmüyordu imei sini elimle girmiştim iki imei de farklıydı *06# yaptıgımda farklı imeileri görebiliyordum bu iki olayı cözersen ücreti ne olur söyleyebilirmisin
  • win 7 ve 8 de driverler sıkıntılı. xp sorunu anlamak için daha iyi olurdu. Sorunun %90 romla alakalı bence yukletirsen sorun ortadan kalkar.
  • dys kullanıcısına yanıt
    tesekkürler dys tel yapılmadan gelirse xp ile deneyeyim birde bu olayı
  • Romun veya başka bir şeyin PC nin sürümü ile alakası yoktur ...doğru driver doğru flash doğru cihaz önemli olan budur

O anlatılan şehir efsanesidir..
  • Hocam cihazını onardim arkadaşına teslim ettim

Bayramda güle güle kullanırsınız artik
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ü s t a D -- 1 Ekim 2014; 19:54:27 >
  • ustad hocamin ellerine saglik

• Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    maşallah baya bilgili konusuyorsun. win8 e uygun driver bul romu flashlada görelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dys

maşallah baya bilgili konusuyorsun. win8 e uygun driver bul romu flashlada görelim bakalım.

Estağfurullah ben her gün birçok cihaza takla attiriyorum..
    Biraz forumu ve yazdiklarimi neler yaptiklarimi okursaniz anlarsiniz zaten..
    Win8 le olmaz diye bir şey yok..Ugrasirsam yaparım ama 3 PC im var hepsinde farklı sürüm var.En rahat win7 de oluyor..Forumda ki osmanbey de win8 le MTK ve snapdragonlara takla attırıyor.

Ayrıca sadece bu foruma bağlı kalırsanız cihaza değil size takla artırırlar.Bir çok forumda birçok soruna çözüm var araştırıp okuyup cesaret edip yapmak lazim :) Oturup sağa sola bakinarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

quote:

Win8 le olmaz diye bir şey yok..Ugrasirsam yaparım ama 3 PC im var hepsinde farklı sürüm var.En rahat win7 de oluyor..Forumda ki osmanbey de win8 le MTK ve snapdragonlara takla attırıyor.

Ayrıca sadece bu foruma bağlı kalırsanız cihaza değil size takla artırırlar.Bir çok forumda birçok soruna çözüm var araştırıp okuyup cesaret edip yapmak lazim :) Oturup sağa sola bakinarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur :)

demekki yapmamısınız burdan bu anlasılıyor. sizde sadece okuduklarınızdan yorum yapıyorsunuz,yaptıklarınızdan degil. o win8 de sunu yapıyormus bu bunu yapıyormus. sen yaptınmı yok. ugrassam yaparım...benim niyetim sana satasmak degil,ben bu işle ticari olarakta ilgilenmiyorum ama yardım isteyen birine tavsiyede bulundum(bedava).sen sonradan gayet ukala bir tavırla yok onla alakası olmaz gibi bir eda ile geldin. paranı kazanmısın allah bereket versınde ukalalıga gerek yok.tek arastıran sen degılsın dunyada, yada 3-5 kelime yabancı dil bilende tek sen yoksun yani.
    internette sağa sola bakarak vakit geçirme başarılı olamazsın..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

quote:

demekki yapmamısınız burdan bu anlasılıyor. sizde sadece okuduklarınızdan yorum yapıyorsunuz,yaptıklarınızdan degil. o win8 de sunu yapıyormus bu bunu yapıyormus. sen yaptınmı yok. ugrassam yaparım...benim niyetim sana satasmak degil,ben bu işle ticari olarakta ilgilenmiyorum ama yardım isteyen birine tavsiyede bulundum(bedava).sen sonradan gayet ukala bir tavırla yok onla alakası olmaz gibi bir eda ile geldin. paranı kazanmısın allah bereket versınde ukalalıga gerek yok.tek arastıran sen degılsın dunyada, yada 3-5 kelime yabancı dil bilende tek sen yoksun yani.
    internette sağa sola bakarak vakit geçirme başarılı olamazsın..

Forumun amaci bilgi ve yardimlasmak zaten.Ukalalik yaptigimi düşündürten hangi yazimsa özür dilerim.. Lakin ben arkadaştan herhangi bir ücret talep te etmedim almadım da zaten :) BEDAVA yaptim yaparim da,forumda bircok arkadasin cihazlarini ucretsiz vaktim oldukca onardim.zamaninda ben bilmezken benim cihaxlarimi da yapan arkadaslar olmustu,sağolsunlar..işim gücüm var, telefon tamirinden paramı kazanmiyorum.

Win8 le yapıldığını duymadım gözümle gordum .Osman abiyi tanıyan yanina gidip gelen arkadaşlar biliyorlar zaten win8 le yaptığını.

Sağda solda okuyarak cesaret edip deneyerek ogreniliyor bu iş hocam ..Her ogrendigin de doğru olmuyor yanlış yapıp cihaz elinde patlıyor..Lenovo p780 ve s860 konularına bak orada cihazların donanım ve yazilimiyla ilgili foto lu anlatimlarimi bulabilirsin.Yani kısaca bedel talep etmeden yapıyor bildiğimi de paylaşıyorum zaten :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış anlaşılma olmasın üstad arkadaş herhangi bir ücret talep etmedi hatta ben teklif etmeme ragmen kabul etmeden sagolsun cihazımı onarıp bana yolladı cihazın içine ayrıca rom driver vs gibi biçok sey yükleyip gönderdi bi sorun olunrsa diye tel nosunuda verdi herzaman yardım edebilecegini iletti allah razı olsun
    dys arkadasım sanada tesekkür ederim sende yardım etmeye calıstın
    lütfen olayı polemik haline getirmeyin lütfen
    ikinizden de allah razı olsun yardımlarınız için
  • Merhaba

bu telefonda OTG var mi ?

Bana Pm atarmısın..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.